Incident în centrul capitală. Un șofer de troleibuz s-a bătut cu un bărbat, pentru că acesta ar fi blocat deplasarea transportului (VIDEO)

Incident în centrul capitală. Un șofer de troleibuz s-a bătut cu un bărbat, pentru că acesta ar fi blocat deplasarea transportului (VIDEO)

Un șofer de troleibuz s-a bătut un bărbat în stare de ebrietate care împiedica deplasarea troleibzului. Totul s-ar fi întâmplat în ziua de 19 septembrie în centrul capitalei.

Baciu Ana

UPDATE: Responsabilii de la RTEC menționează că în incident a fost implicat personalul liniar de pe ruta nr. 1, în jurul orei 14:30

„Menționăm că bărbatul a fost preluat de către un echipaj al poliției, acesta fiind în stare de ebrietate si blocând circulația troleibuzului. Unitatea de transport a staționat circa 20 de minute. Conducătorul de troleibuz este invitat pentru a depune explicațiile de rigoare”.

UPDATE: Solicitată de AGORA, ofițera responsabilă de relația cu presă a poliției, a declarat că la fața locului s-a deplasat un echipaj de poliție.

„Polițiștii au depistat un bărbat de 58 de ani care dădea dovada de un comportament neadecvat și a agresat conducătorul unui troleibuz. La solicitarea legală a angajaților politiei de a înceta acțiunile și de ai însoți la sectorul de politie pentru documentare acesta își continua acțiunile și nu se subordona. Acesta a fost escortat la sector unde a fost identificat”, a declarat Natalia Stati.

CE URMEAZĂ. Pentru comportamentul său bărbatul urmează sa fie documentat contravențional pentru nesubordonarea cu rea-voință dispoziției sau cererii legitime a colaboratorului organelor de ocrotire a normelor de drept, ultragierea colaboratorului organelor de ocrotire a normelor de drept, opunerea de rezistență și huliganism nu prea grav.

CE S-A ÎNTÂMPLAT. Pe rețele de socializare au fost publicate imagini video din care se observă că un angajat al Regiei Transport Electric Chișinău (RTEC) se bate un alt bărbat.

AGORA a solicitat o reacție de la responsabilii RTEC. Purtătoarea de cuvânt a întreprinderii a menționat că RTEC s-a autosesizat și că va reveni cu detalii.

Publicitate

CONTEXT. Acest caz nu este unicul incident în care sunt implicați lucrătorii de la RTEC. O mamă cu copilul în brațe a fost prinsă în ușile unui troleibuz din gestiunea RTEC din capitală. S-a întâmplat în dimineața zilei de 29 martie. Veronica coborâse cu fiica în brațe, însă, ușile i-au prins rucsacul. Transportul ar fi pornit grăbit din loc, iar femeia a fost doborâtă la pământ. 

Un alt caz s-a produs la 24 iulie, în jurul orei 15:00. Despre cele întâmplat a comunicat pasagera care a încercat să urce în troleibuz cu căruciorul în care se afla un copil în vârstă de 7 luni. Mama spune că troleibuzul ar fi staționat prea departe de bordură și că ar fi cerut ajutorul taxatoarei ca să urce. În răspuns, aceasta ar fi refuzat.

Cele mai populare

Agora

AGORA își propune să devină cea mai credibilă instituție media din Republica Moldova prin calitatea și diversitatea conținutului, să fie prima alegere a cititorilor pentru știrile și analizele online.

REȚELE SOCIALE

 • Facebook
 • Instagram
 • Youtube
 • Twitter
 • Telegram
 • RSS Feed

APLICAȚIE

 • App Store
 • Google Play
© 2023 Interact Media SRL
 • Mastercard
 • Visa
 • PayPal