Cel mai nou și autentic restaurant caucazian din Chișinău cu bucătar de origine georgiană!

GioGio

GioGio

Cel mai nou și autentic restaurant caucazian din Chișinău cu bucătar de origine georgiană!

Acum câteva zile, la Chișinău, a prins viață un nou restaurant caucazian. Cu mare fast și oaspeți de onoare, restaurantul GioGio și-a deschis ușile și inima pentru a primi, zilnic, gurmanzi și adevărații iubitori de bucate autentice.

Redactia Agora

Chiar de la intrare, oaspeții sunt întâmpinați de un decor impunător, care aduce un omagiu culturii caucaziene. Interiorul tradițional, cu motive și artizanat veritabil, te transpun în inima Caucazului, fără a părăsi Chișinăul.

Dar adevărata atracție a acestui restaurant este, fără îndoială, bucătăria sa. Tot ce veți savura la GioGio este pregătit de Chef Gio Mamuka, care este de origine georgiană. El păstrează cu iscusință gustul autentic învățat din străbuni, cunoaște tradițiile și le celebrează în fiecare farfurie pe care o pregătește. 

...

GioGio

GioGio

Meniul bogat oferă o selecție variată de preparate tradiționale, precum Khachapuri, un deliciu prezentat sub diferite forme, plin de arome conturate de multă brânza. Aceste texturi pufoase sunt gătite conform rețetelor originale, astfel gustul autentic a fost păstrat și este pus în scenă acum în restaurantul GioGio. 

Khinkali - adevărate punguțe de fericire, fragede, suculente, cu un gust inconfundabil. Acestea oferă o nouă experiență culinară, datorită modului neordinar de a fi mâncate cu mâna, pentru a nu pierde nici un strop din sucul delicios, înainte de a servi carnea delicată din interior. 

Shah-PLov - un preparat tradițional din orez cu carne și mirodenii. Acest fel de mâncare impresionant se prepară într-o oală de aluat, pentru a păstra carnea fragedă și aromele intense ale orezului condimentat. Această "căsuță" a orezului este deschisă într-un mod inedit chiar în fața oaspetelui, pentru ca savoarea sa fie resimțită de la prima inspirație. 

Merită menționate și bucatele copioase din carne, precum Lyulya Kebab si Shashlik, acestea fiind gătite după o metodă specială. Carnea tocată pentru Lyulya este condimentată cu mirodenii și aranjată cu măiestrie, în formă de tub, pentru a fi gătită pe grătar. Se obține o textură suculentă, moale și de nerefuzat.

...

GioGio

GioGio

Una dintre caracteristicile notabile ale acestui local este colecția sa impresionantă de vinuri georgiene. Caucazul este una dintre cele mai vechi regiuni producătoare de vin din lume, iar această locație oferă o varietate largă de vinuri, de la cele seci cu gust corpolent și arome fructate la cele dulci cu arome ușoare. Cu ajutorul chelnerilor bine instruiți, puteți alege, cu încredere, un vin care să completeze perfect experiența gastronomică, care promitem să fie una memorabilă. 

...

GioGio

GioGio

Am putea la nesfârșit să descriem toată bogăția tradițiilor și diversitatea bucătăriei caucaziene pe care o găsiți în restaurantul GioGio, dar senzațiile pe care le poți experimenta și emoțiile copleșitoare le trăiești doar făcând o vizită restaurantului GioGio și explorând atmosfera autentică și meniul divers. 

GioGio așteaptă cu drag oaspeți zilnic de la ora 11:00 până la 23:00 pe str.Kiev 6/1.

Reacții la acest articol
Spațiu rezervat vizitatorilor Agora.
Un Emoji sau Sticker va îmbogăți acest articol.