Update: Incendiul a fost lichidat.
În urma arderii au fost afectate de foc bunurile materiale din interiorul localului cu suprafața totală de 120 metri pătrați, comunică IGSU.
Știrea inițială:
Potrivit primelor informații, a fost observat fum dens ce se emana de la canalul de ventilare al localului, aflat în subsolul unui bloc de locuit cu 16 nivele.
Autor: IGSU
La fața locului au fost îndreptate cinci echipaje de salvatori și pompieri. Flăcările nu s-au răspândit.
Conform informațiilor preliminare, peste 30 de persoane au fost evacuate de pompieri, evitând intoxicarea acestora cu monoxid de carbon. Victime nu au fost raportate.
În urma cercetărilor, salvatorii au depistat focarul de ardere într-o încăpere a localului. La moment pompierii lucrează la fața locului pentru localizarea și lichidarea arderii.
Autor: IGSU
Cauza și circumstanțele izbucnirii incendiului urmează să fie stabilite.
În acest context, IGSU îndeamnă toți deținătorii de restaurante și alte localuri alimentare, care utilizează mangaluri, grătare și alte surse de pregătit mâncare să le supravegheze stric funcționarea acestora și să nu le lase fără monitorizare. Mai mult, pompierii îndeamnă proprietarii să curețe canalele de ventilare și să verifice permanent, pentru ca acestea să nu fie înfundate.
CONTEXT. La 2 mai, un alt local din capitală a fost cuprins de flăcări. Sursa preliminară a incendiului a fost un grătar.
Un Emoji sau Sticker va îmbogăți acest articol.