*Acest material este sponsorizat

Sistemul de plată Garmin Pay a devenit disponibil pentru cardurile Mastercard de la Victoriabank

Sistemul de plată Garmin Pay a devenit disponibil pentru cardurile Mastercard de la Victoriabank

Dacă ai un ceas inteligent marca Garmin și un card Victoriabank te poți declara „în rând cu tehnologiile”. Garmin Pay a devenit disponibil pentru deținătorii de carduri Mastercard de la Victoriabank, fiind o soluție simplă și comodă de plată a bunurilor, contactless prin intermediul ceasurilor Garmin.

Unica bancă de la noi care oferă acest serviciu

În decembrie, anul trecut, Victoriabank alături de Garmin a lansat încă o noutate pe piața bancară din Republica Moldova – serviciul Garmin Pay. Astfel, Victoriabank a devenit prima și continue să fie unica bancă din Moldova care pune la dispoziția clienților săi serviciul de plăți contactless cu ceasurile  marca Garmin. 

De acum înainte,deținătorii de carduri Mastercard de la Victoriabank vor putea accesa simplu și rapid Garmin Pay, prin ceasul Garmin compatibil cu funcționalitatea, achitând cumpărăturile oriunde plățile contactless sunt posibile.

Victoriabank și Mastercard se bucură de un parteneriat fructuos, care a început încă în  2001. Timp de 19 ani de colaborare au reușit împreună să-și bucure clienții - deținători de carduri cu produse noi și inovatoare care tind să le simplifice viața și să le economisească timpul.

Un portmoneu virtual, mereu la brațul tău

Înainte de a realiza prima tranzacție prin Garmin Pay, utilizatorii trebuie să adauge cardul de la Victoriabank la portmoneul virtual din aplicația mobilă Garmin Connect ™. Pentru a realiza achitarea, utilizatorul trebuie să introducă parola, să aleagă cardul de pe care dorește să realizeze cumpărătura și apoi doar să apropie ceasul de terminalul de plată. Atât de simplu!

Serviciul Garmin Pay este sigur și protejează datele cardului, generând coduri unice pentru fiecare tranzacție în parte. Numărul cardului nu este salvat în dispozitiv, pe serverele Garmin sau ale comercianților la care sunt efectuate achitările cu ceasul.

Victoriabank este în topul celor mai mari bănci din Republica Moldova, cu peste 260.000 de clienți activi, 100 de sedii pe întreg teritoriul țării și circa 1100 de angajați. În prezent, aceasta oferă o gamă largă de produse și servicii, dedicate atât persoanelor fizice cât și IMM-urilor, clienților Medii și Mari Corporativi, prin diverse canale de distribuție: unități bancare, ATM-uri și POS-terminale, dar și online banking (VB24). Crearea unui banking cu valoare adăugată, împrumuturile oferite comunității, implicarea echipei în diverse activități de voluntariat și de caritate fac parte din politica de responsabilitate corporativă a Victoriabank. Banca a investit și continuă să investească în tehnologii, ce creează o experiență „user-friendly” și oferă clienților săi cele mai moderne oportunități bancare.

Mastercard este o companie internațională de tehnologie din industria plăților. Obiectivul principal al companiei este crearea unei economii digitale prin introducerea modalităților inovatoare de efectuare securizată, simplă și smart a tranzacțiilor. Prin intermediul unor rețele și date securizate, produsele și soluțiile Mastercard ajută oamenii, instituțiile financiare, afacerile și guvernele să-și atingă potențialul maxim. Compania este prezentă în peste 210 țări și visează la o lume durabilă cu oportunități egale pentru toți.

Garmin. Proiectat să dureze. Timp de decenii, Garmin a fost pionier în noile dispozitive și aplicații wireless de navigație GPS care sunt concepute pentru persoanele care au un stil de viață activ. Garmin este prezent in cinci piețe primare, auto, aviație, fitness, activități marine și recreere în aer liber. 

P.

Vezi și aceste știri
TOP Forbes: Fondatorul Zoom și-a mărit averea cu 4 miliarde de dolari în câteva săptămâni

TOP Forbes: Fondatorul Zoom și-a mărit averea cu 4 miliarde de dolari în câteva săptămâni

Învățătoare din Chișinău: Predarea prin rețelele sociale nu poate înlocui procesul didactic

Învățătoare din Chișinău: Predarea prin rețelele sociale nu poate înlocui procesul didactic

În plină pandemie, Primăria unui sat din Cahul și-a cumpărat mașină de 17 mii de euro

În plină pandemie, Primăria unui sat din Cahul și-a cumpărat mașină de 17 mii de euro

Advertoriale
SEBO a creat un fond de 5 000 000 lei pentru cadrele medicale

SEBO a creat un fond de 5 000 000 lei pentru cadrele medicale

Mobiasbanca oferă noi facilități la plata creditelor pentru antreprenorii afectați de criza cauzată de
epidemia COVID-19

Mobiasbanca oferă noi facilități la plata creditelor pentru antreprenorii afectați de criza cauzată de epidemia COVID-19

Taxe de peste 5 milioane de lei, achitate pentru trei luni avans statului de Kaufland Moldova

Taxe de peste 5 milioane de lei, achitate pentru trei luni avans statului de Kaufland Moldova

DONEAZĂ
Descarcă aplicația AGORA
EMISIUNI
 • Ruslan Cojocaru - Viziunea față de crize, educație financiară, Tucano Coffee, Oliva Verde și NOTA lui DE PLATĂ (VIDEO)
  Ruslan Cojocaru - Viziunea față de crize, educație financiară, Tucano Coffee, Oliva Verde și NOTA lui DE PLATĂ (VIDEO)
 • Podcastul „Bilet în Parlament”: Nu „mușcă” și nu e despre căsătoriile gay. Explicăm simplu ce e Convenția de la Istanbul (AUDIO)
 • PlayGround și Smart Home: Cât costă și cât durează să-ți instalezi un astfel de sistem acasă
 • Nota de Plată a designerei Olga Blanc. Despre bani, dezvoltare personală, bărbatul care o susține și succesul brandului O'Blanc (VIDEO)
 • PlayGround cu Ion Sturza: Lovitura de la Cluj, cifrele Elefant.ro și pronosticuri despre imobiliare
ȘTIRI DE PE EA.MD
 • Învățătoare la ciclul primar din Chișinău: „Predarea prin rețelele sociale nu poate...
 • Top 10 obiceiuri pe care le urăsc ambele sexe și ce fac cuplurile în privința lor
Cele mai populare
 • 1
  Chișinăul nu a avut parte de iarnă în acest an, însă a cheltuit peste 1,5 milioane de lei pentru deszăpezire (DOC)
 • 2
  Un bloc de la Telecentru, plasat în carantină după ce doi locatari s-au îmbolnăvit de COVID-19 (VIDEO)
 • 3
  A murit fostul premier al R. Moldova, Valeriu Muravschi
 • 4
  Reacția Ministerului Sănătății privind fișa de salarizare a asistentei medicale, publicată pe facebook
Autentificare