DE ACASĂ: Castel Mimi vine cu un nou concept pentru această vară - Open Air Kitchen. Iată ce presupune acesta

DE ACASĂ: Castel Mimi vine cu un nou concept pentru această vară - Open Air Kitchen. Iată ce presupune acesta
Castel MIMI

Castel MIMI este despre măreția istoriei și savoarea vinurilor alese. Restaurantul „Bufnița Alba” îmbină perfect vinul bun și mâncarea De ACASĂ, servită sub conceptul bucătăriei fine. Ce noutăți aduce frumoasa locație în acest sezon și care este specificul bucătăriei servite cu un vin savuros, aflați în cadrul unei ediții a proiectului DE ACASĂ.

Oferta locației include:

  • Excursii la Castel și vinărie, sub forma mai multor pachete
  • Săli de Banchete cu diferită capacitate
  • Piscina și agrementul hotelier – 7 camere duble de cazare
  • Vizita beciurilor cu cea mai mare masă interactivă
  • Degustație de vinuri Castel Mimi
  • Masa în Restaurant „Bufnița Albă”

„Noi așteptăm oaspeții în restaurantul Bufnița Albă unde ei au posibilitatea de a servi carnea japoneză wagu, în combinație cu vinurile Castel Mimi, unde permite redeschiderea al șaselea gust, umami, care este o combinație potrivită între amar, acru, dulce și sărat. Lucrăm și cu rebay autohton, pe care îl procurăm de pe teritoriul republicii Moldova și care, deja ajuns în bucătărie trece procesul de fermentare 22 de zile. Rebay-ul Uruguay, America sau Argentina vine după maturizare 365 de zile, hrănit animalul doar cu cereale, unde carnea este ramurată, foarte fină și are un gust specific și sigur este o combinație perfectă cu un reserve Castel Mimi – Merlot”, spune Vadim Surochii, bucătar șef la Restaurant „Bufnița Albă” – Castel Mimi.

Grădina de verdețuri a Castelului

Creativitatea în bucătărie este reperul principal al Restaurantului, iar părerea oaspeților contează foarte mult. Ornamentul farfuriilor este în stil provence, francez. Toate verdețurile sunt crescute în grădina din spatele castelului

 

„Grădina a venit spontan - am zis „de ce nu?” să creștem absolut totul aici, pe teritoriul nostru, decât să procurăm de la piață sau de la magazine și pe timp cald, pe timp de vară, avem absolut totul: verdețurile, legumele, ceapa, chiar am crescut și pepeni verzi. Noi suntem o țară bogată, cu pământuri bogate, care la fiecare două săptămâni ne uimește cu ceva și pentru noi tot e un plus, ne motivează pentru a face ceva nou permanent.”

Vadim Surochii, bucătar șef la Restaurant „Bufnița Albă” – Castel Mimi

 

În curând Castel Mimi va inaugura conceptul „Open Air Kitchen” cu terasă și un meniu special

 

„În curtea Castel Mimi vom inaugura un concept absolut nou - „Open Air Kitchen” – unde bucătarul va prepara bucatele servite chiar în fața oaspeților. Unicitatea acestui concept vine din faptul că noi vom găti din carne de la fermele locale, dar și legume locale și verdețuri din grădina castelului. Bineînțeles că veți putea admira Castelul și iluminarea sa, pe timp de seară și desigur să aveți o seară de neuitat cu prietenii. Bucatele noastre se vor găti la un cuptor special, de tip Hosper, la foc deschis, ceea ce le face mai suculente și mai aromate. Acest lucru le va permite oaspeților noștri să se simtă în afara orașului, aflându-se în atmosfera fascinantă a castelului.”

Olga Ovcinnicova, administrator Restaurant „Bufnița Albă”

 

 

„Să se întoarcă – ăsta este scopul cred al oricărui Restaurant. Dar cel mai important este atmosfera, plăcerea de a se reîntoarce la Castel pentru bucatele pe care le avem, pentru atmosferă, pentru servire.”

Vadim Surochii, bucătar șef la Restaurant „Bufnița Albă” – Castel Mimi

 

P.

Dragă cititor, urmărim atent ce se întâmplă pe segmentul politic, verificăm datele și sursele, căutăm explicații, oferim contexte, îi invităm în studiou pe cei care trebuie să ne răspundă la întrebări.
Dacă îți place ceea ce citești pe acest site, ne poți susține print-un abonament de membru de doar 48 lei pe lună.

Dacă tot ai ajuns aici...

...înseamnă că ți-a plăcut articolul sau te preocupă subiectul. Noi vrem să venim cu cât mai multe articole pe care să le citești până la final. Acum le poți spune direct jurnaliștilor din redacție ce vrei să citești și în ce format.

Noi păstrăm jurnalismul AGORA deschis tuturor. Nu avem în spate oligarhi sau politicieni și nimeni nu-i dictează editorului cum să scrie despre un subiect sau altul. Sprijinul tău ne va ajuta să ne păstrăm această independență. Orice contribuție, oricât de mare sau mică, este extrem de valoroasă pentru noi.

Sprijină AGORA astăzi cu doar 98 de lei. Mulțumim.

Vezi și aceste știri
Fostul judecătorul ucrainean Mykola Ceaus, plasat în arest la domiciliu

Fostul judecătorul ucrainean Mykola Ceaus, plasat în arest la domiciliu

Cinci deputați PAS ar urma să plece din Parlament. Cine ar putea să le ia locul în plenul Legislativului

Cinci deputați PAS ar urma să plece din Parlament. Cine ar putea să le ia locul în plenul Legislativului

Prețurile globale la produsele alimentare sunt în scădere a doua lună consecutiv

Prețurile globale la produsele alimentare sunt în scădere a doua lună consecutiv

Advertoriale
Premiul I la o competiție de degustație în orb pentru Rară Neagră, 2020 de la Castel Mimi

Premiul I la o competiție de degustație în orb pentru Rară Neagră, 2020 de la Castel Mimi

Un producător din Moldova exportă cașcavaluri moldovenești din lapte de oi în Rusia. Cum și-a crescut afacerea

Un producător din Moldova exportă cașcavaluri moldovenești din lapte de oi în Rusia. Cum și-a crescut afacerea

Familia Toma și 14 hectare de cătină, afine și aronie. Aflați povestea din spatele unei afaceri finanțate din bani europeni (VIDEO)

Familia Toma și 14 hectare de cătină, afine și aronie. Aflați povestea din spatele unei afaceri finanțate din bani europeni (VIDEO)

E un efort pe care nu-l putem face
singuri, așa că te așteptăm alături de noi
EMISIUNI
  • Podcastul „Bilet în Parlament”: Tărț la PAS. Analizăm promisiunile noii majorități parlamentare și cât de reale sunt acestea (AUDIO)
    Podcastul „Bilet în Parlament”: Tărț la PAS. Analizăm promisiunile noii majorități parlamentare și cât de reale sunt acestea (AUDIO)
  • Podcastul „Bilet în Parlament”: Viața de deputat, între glamour și birocrație. Discuție cu fostul parlamentar Vadim Pistrinciuc (AUDIO)
  • De la 11, cu Veaceslav Platon despre promisiunile electorale ale lui Veaceslav Valico
  • LIVE cu Ștefan Gligor, președintele Partidului Schimbării
  • De la 11, cu Vasile Ceban candidat la parlamentare pe lista Partidului Legii și Dreptății
Cele mai populare
  • 1
    Platon ar fi pregătit un video fals pentru denigrarea imaginii Maiei Sandu și PAS în campania electorală. În secvențe apare Ilan Șor (VIDEO)
  • 2
    Ilan Șor, despre video fake cu Maia Sandu: Se vede cu ochiul liber că este un fals făcut neprofesionist
  • 3
    Câți pensionari vor beneficia de majorarea până la 2.000 de lei a pensiei minime și câți bani sunt necesari în acest sens
  • 4
    Curtea Constituțională examinează excepția de neconstituționalitate a unui articol din Codul de Procedură Penală. Procuror: „E o ingerință în actul justiției” (LIVE)
Autentificare
Ai uitat parola?
Salvează articolul

Pentru a activa această opțiune, e nevoie să fii logat pe AGORA.

Articolele salvate pentru mai târziu, le vei putea găsi în profilul tău.

Urmărește subiectul

Pentru a activa această opțiune, e nevoie să fii logat pe AGORA.

Subiectele urmărite le vei putea găsi în profilul tău.