Investește în jurnalism de calitate

Noi credem că jurnalismul trebuie să fie mai puțin dependent de granturi și de publicitate și mai mult dependent de voi, de cititori. Pentru că atunci când companiile își vor retrage publicitatea de pe site sau nu vom putea convinge vreun grantor, iar noi asta am pățit, jurnaliștii să continue să scrie. Dar cel mai important, pentru ca atunci când veți decide ce vreți să citiți și în ce format, să puteți spune asta în redacție, iar redacția susținută de voi, să poată face asta.
AGORA vrea în continuare să facă jurnalism independent, relevant, accesibil pentru toată lumea - susținută de membrii comunității.

Acces liber la conținut!

Conținutul de pe site rămâne gratuit și accesibil pentru toți cititorii! Casetele care „acoperă” unele articole, doar anunță că poți susține presa independentă. Decizia pe care dintre cele două butoane apeși - îți aparține!

Adaptat pentru tine

Un abonament digital îți aduce știrile la degetul cel mic, prin noua aplicație mobilă AGORA. Descarci aplicația în telefon și ai primele 30 de zile de utilizare, gratuite.

Sursă de încredere

Ne-am angajat să facem jurnalism independent, iar asta presupune mari investiții. Ca să putem continua, ne-am asumat decizia de a trece la o nouă formă de finanțare, cea de către cititori. Pentru că lucrurile gratuite au costuri ascunse.

The AGORA Team

Website fără reclame

Știm cât de enervante pot părea bannerele de pe site, însă trebuie să recunoaștem că e o sursă de venit pentru noi. Totuși, poți să-ți transformi timpul petrecut pe AGORA, în unul și mai plăcut, accesând abonamentul Ambasador. Odată luat, reclamele dispar instantaneu pentru tine, pe toată durata abonamentului tău.

Cadouri și promoții

Odată ce ești abonat AGORA, ai beneficii conform tipului de abonament ales și oferte exclusive pentru abonați. Ești invitatul nostru în grupul privat de facebook, dedicat doar membrilor din comunitate, unde ai informații din spatele cortinei și acces direct la echipa redacției, noua aplicație mobilă, acces gratuit la evenimentele AGORA, invitații la teatrele din Chișinău, daruri și reduceri de la partenerii noștri, la cărți și vin!

The AGORA Team

Alege nivelul de contribuție și devino membru

1 LUNĂ
6 LUNI
12 LUNI

Susținător

48 LEI
  • Aplicația mobilă AGORA
  • Grup închis pe Facebook, cu redacția
  • * Excursie la berăria LITRA, pentru 5 prieteni

* Beneficiu valabil pentru abonament de 12 luni
RECOMANDĂM

Fan

98 LEI
Toate beneficiile incluse în pachetul SUSȚINĂTOR, plus:
  • Invitație la teatru
  • Materiale exclusive, doar pentru membri (în dezvoltare)
  • * Excursie la berăria LITRA, pentru 5 prieteni

* Beneficiu valabil pentru abonament de 12 luni

Ambasador

160 LEI
Toate beneficiile incluse în pachetul FAN, plus:
  • * Site fără reclamă
  • * Sticlă de vin  
  • * Raportul financiar al companiei
  • * Excursie la berăria LITRA, pentru 5 prieteni

* Beneficiu valabil pentru abonament de 12 luni
Cards to Pay
Autentificare
Ai uitat parola?
Salvează articolul

Pentru a activa această opțiune, e nevoie să fii logat pe AGORA.

Articolele salvate pentru mai târziu, le vei putea găsi în profilul tău.

Urmărește subiectul

Pentru a activa această opțiune, e nevoie să fii logat pe AGORA.

Subiectele urmărite le vei putea găsi în profilul tău.