Investește în jurnalism de calitate

Ai grijă de libertatea ta. Libertatea de a gândi și a alege sursele din care te informezi. Susține sursa care îți oferă această libertate - informația la minut, corect, echidistant și transparent, prin luarea unui abonament digital de membru al comunității AGORA. O comunitate puternică, care știe să deosebească grâul de neghină, luptă pentru dreptate și adevăr.

Zi de zi, echipa noastră de jurnaliști ține mâna pe pulsul țării și scrie cuvintele care cu adevărat contează, pentru tine.

Sursă de încredere

Ne-am angajat iremediabil să facem jurnalism independent. Arătăm realitatea Republicii Moldova, fără a o distorsiona sau a ascunde adevărul. Iar asta necesită foarte mari investiții. Ca să continuăm să facem jurnalism profesionist și independent, ne-am asumat decizia de a trece la o nouă formă de finanțare, cea de către cititori. Am trecut la abonamentele de membri.

Adaptat pentru tine

Un abonament digital AGORA îți aduce știrile la degetul mic, prin noua aplicație mobilă AGORA. Îți faci un cont pe site, descarci aplicația în telefon și ai primele 30 de zile de utilizare, gratuite. Între timp, reușești să stabilești pentru tine, valoarea conținutului și a aplicației în sine, iar la expirarea acestei perioade, te invităm să devii abonatul AGORA, ca să beneficiezi și mai departe de acces rapid și comod.

Acces liber la conținut!

O să observi acoperirea conținutului cu anumite casete. Nu este vorba de a bloca articolele ca să nu le poți citi! Este doar un anunț prin care zicem că luând un abonament de membru, contribui la menținerea jurnalismului independent, respectiv la informarea corectă a câtor mai mulți oameni. Vrem să aducem știri independente, bazate pe fapte adevărate și nu pe propagandă sau conspirații.

The AGORA Team

Website fără reclame

Știm cât de enervante pot părea bannerele de pe site, însă trebuie să recunoaștem că e o sursă de venit pentru noi. Totuși, poți să-ți transformi timpul petrecut pe AGORA, în unul și mai plăcut, accesând abonamentul Ambasador. Odată luat, reclamele dispar instantaneu pentru tine, pe toată durata abonamentului tău.

Cadouri și promoții

Odată ce ești abonat AGORA, ai beneficii conform tipului de abonament ales și oferte exclusive pentru abonați. Ești invitatul nostru în grupul privat de facebook, dedicat doar membrilor din comunitate, unde ai informații din spatele cortinei și acces direct la echipa redacției, noua aplicație mobilă, acces gratuit la evenimentele AGORA, invitații la teatrele din Chișinău, daruri și reduceri de la partenerii noștri, la cărți și vin!

The AGORA Team

Alege nivelul de contribuție și devino membru

Alege abonamentul de FAN AGORA, pentru 6 sau 12 luni şi primeşte cadou de la

1 LUNĂ
6 LUNI
12 LUNI

Susținător

48 LEI
 • Aplicația mobilă AGORA (în dezvoltare)
 • 10% discount RoofOffline
 • Grup închis pe Facebook, cu redacția
RECOMANDĂM

Fan

98 LEI
Toate beneficiile incluse în pachetul SUSȚINĂTOR, plus:
 • Invitație la teatru
 • Materiale exclusive, doar pentru membri (în dezvoltare)
 • Follow up pe știri
 • *Voucher la  

* Valabil pentru abonament de 6 și 12 luni

Ambasador

160 LEI
Toate beneficiile incluse în pachetul FAN, plus:
 • Site fără reclamă
 • Bilet la RoofOffline
 • Afli primul planurile noastre
 • Sticlă de vin marca AGORA
 • Raportul financiar al companiei
Valabil pentru abonament de 6 și 12 luni
Cards to Pay
Autentificare
Salvează articolul

Pentru a activa această opțiune, e nevoie să fii logat pe AGORA.

Articolele salvate pentru mai târziu, le vei putea găsi în profilul tău.

Urmărește subiectul

Pentru a activa această opțiune, e nevoie să fii logat pe AGORA.

Subiectele urmărite le vei putea găsi în profilul tău.