LIVE. Protest organizat de Igor Dodon și Renato Usatîi la 27 septembrie

Partidul Socialiștilor, condus de Igor Dodon și formațiunea lui Renato Usatîi, Partidul Nostru organizează astăzi, 27 septembrie, un miting de protest împotriva actualei guvernări. Participanții urmează să se adune în trei locuri diferite pentru ca apoi să mărșăluiască spre scuarul Parlamentului, acolo unde acum câteva zile au fost instalate mai multe corturi.    

VIDEO. Protestatarii se întorc la Chișinău

După câteva minute în care au scandat în fața reședinței președintelui de la Condrița, manifetanții au decis să revină în Capitală. 

VIDEO. Manifestanții nu au fost primiți la reședința de la Condrița

Susținătorii lui Dodon și Ussatîi nu au fost primiți în audiență de angajații reședinței președintelui de la Condrița. Aceștia i-au transmis președintelui un ultimatum în care solicită demisia acestuia. 


FOTO. Zeci de polițiști, dislocați la intrarea din Condrița

Zeci de polițiști cu cagule pe față au fost dislocați la intrarea în reședința președintelui RM de la Condrița, acolo unde au ajuns participanții protestului de astăzi de la Parlament.


FOTO. Câteva sute de persoane se îndreaptă spre Condrița

Câteva sute de protestatari, în mașini și microbuze, se  îndreaptă spre reședința președintelui de la Condrița.

Dodon și Usatîii anunță închiderea oficială a protestului de azi

Cei doi au anunțat că vor rămâne să protesteze non-stop în corturi, în fața Legislativului.

Manifestanții pleacă la reședința președintelui RM de la Condrița

Organizatorii protestului au anunțat că manifestanții vor vizita în această seară reședința președintelui Republicii Moldova de la Condrița. 

VIDEO. Cort în PMAN, dar la protest cu Dodon

Un tânăr care susține că și-a instalat cort în Orășelul Demnității din Piața Marii Adunări Naționale, a fost surprins astăzi în timp ce își aranja steagul roșu cu cap de bour folosit la proteste de socialiști. VIDEO aici

Suprafața pe care protestează Dodon și Usatîii
Orășelul Victoriei se extinde în scuarul MAIA

Susținătorii lui Dodon și Usatîi își instalează corturi în scuarul Ministerului Agriculturii și Industriei Alimentare. Potrivit lui Usatîi, în seara asta în Orășel vor înopta circa 1000 de oameni.
FOTO. Câți oameni participă astăzi la protestul organizat de Dodon și Usatîi

Organizatorii acțiunelor de protest de astăzi nu au anunțat deocamdată câți participanți sunt. Cert este că după marș, aceștia au curpins segmentul de pe bd Ștefan cel Mare, cuprins între străzile Maria Cebotari și Serghei Lazo.