Refugiati urgenta UCRAINA

Live text

LIVE TEXT. 1 noiembrie 2020: În Republica Moldova au loc Alegeri prezidențiale, turul I

LIVE TEXT. 1 noiembrie 2020: În Republica Moldova au loc Alegeri prezidențiale, turul I
colaj AGORA

La 1 noiembrie 2020, în Republica Moldova au loc alegeri prezindențiale. La urne sunt așteptați să vină 2.807.182 de alegători. Președintele ales va fi al 6-lea în perioada celor 29 de ani de independență ai R. Moldova și al patrulea ales direct de popor. În acest LIVE TEXT îți aducem cele mai noi informații despre procesul de vot.

21:15

Și Maia Sandu face declarații de presă

 
 • 21:00

  Igor Dodon, primele declarații după închiderea secțiilor de votare

  Igor Dodon, candidatul la fotoliul de președinte al R. Moldova, face primele declarații imediat după închiderea, în mare parte, a secțiior de votare.


  „În primul rând vreau să mă adresez în calitate de președinte în exercițiu, să mulțumesc celor care au participat la alegeri și ați fost atât de activi, atât în țară, cât și peste hotare, indiferent pe cine ați votat. Mulțumesc celor care m-au votat. În calitate de președinte și candidat vreau să vă felicit că ați putut să asigurați petrecerea alegerilor”, a spus Dodon. 


   
 • 20:51

  CEC: Decizia de prelungire a timpului de votare îi revine biroului electoral al secției

  „Prerogativa de a dispune prelungirea timpului de votare într-o secției de votare îi revine nemijlocit biroului electoral al secției de votare și acest termen nu poate depăși mai mult de două ore după ora 21:00, ora locală a statului în care activează secția. Nu există nicio prevedere legală prin care cetățenii ar urma să depună o cerere la biroul electoral pentru prelungirea timpului necesar pentru votare”, a precizat Comisia Electorală Centrală într-un comunicat.

  Instituția a mai menționat că „a expediat birourilor electorale deschise în afara țării o cantitate suficientă de buletine de vot, tirajul maximal pentru o secție fiind de 5.000”. „Chemăm candidații și cetățenii să nu lanseze mesaje manipulatoare, care ar putea periclita procesul electoral și care să creeze tensiune în rândul alegătorilor”, a mai subliniat CEC.

   
 • 20:41

  Primii alegători au venit la secțiile de votare, deschise în SUA

  Secția de votare din Sacramento, statul California, și-a deschis ușile pentru alegători. În primele ore, la secție nu se constată aglomerări.


   
 • 19:27

  Priviți briefingul Inspectoratului General al Poliției de la ora 19.30


   
 • 19:22

  Platforma DA cere demisia ministrului de Externe și a președintelui CEC

  Motivul este „organizarea defectuoasă a alegerilor în diasporă”. Liderul Partidului Platforma DA, Andrei Năstase susține că la secțiile de votare din diasporă se formează cozi și există pericolul ca persoanele să nu reușească să aleagă. Totodată, cere prelungirea zilei de vot cu două ore.

   
 • 19:15
  Fără cozi la secțiile de votare din Moscova. „Sunt foarte puțini cetățeni moldoveni care au venit să voteze”
  Foto: tvrain

  Fără cozi la secțiile de votare din Moscova. „Sunt foarte puțini cetățeni moldoveni care au venit să voteze”

  Câteva secții de votare din Moscova sunt practic goale, iar până la ora 18:00, peste hotare au votat un număr de 120.063 de persoane. Cei mai mulți dintre moldoveni au spus pentru presa din Rusia că votează cu Renato Usatîi, președintele Partidului Nostru. Doar un respondent a declarat că îl va alege pe Igor Dodon. Jurnaliștii din Federația Rusă au vorbit și cu susținătorii Maiei Sandu. Aceștia au spus că vor o schimbare și că s-au săturat de președintele în exercițiu.

   
 • 18:55

  Manifest în diasporă: „Kuliokul”, accesoriu la votare


  Un tânăr stabilit în Marea Britanie a venit cu renumitul „kuliok” (n.r. - sacoșa cu calendar) la votare. S-a întâmplat la o secție deschisă la Londra. După ce a fost publicată pe rețelele de socializare, poza a devenit virală.

   
 • 18:38

  Mai puțini alegători decât la scrutinele precedente

  Până la această oră, la urne s-au prezentat în jur de 35% din numărul total al alegătorilor înscriși în listele electorale. Spre deosebire, la alegerile prezidențiale din 2016, până la ora 18:00, în primul tur au votat 47%, iar în al doilea tur – peste 50%. Iar la scrutinul parlamentar din 2019, până la ora 18:00, prezența la urne era de 50%. Datele au fost prezentat de președintele CEC, Dorin Cimil.

   
 • 18:37

  Alegătorii au format două rânduri la secția de votare din Berlin, iar la Valencia sunt sunt în jur de 10 persoane

  În orele serii, la secția de votare din capitala Germaniei s-au format două rânduri de alegători. Părinții cu copii sunt lăsați prioritar să voteze. 

  Iar la Valencia, la această oră, sunt în jur de 10 persoane. 

  AGORA a contactat doi cetățeni din R. Moldova aflați acolo, pentru mai multe detalii. Iată ce ne-au comunicat.


   
 • 17:54

  CEC prezintă informații actualizate privind desfășurarea alegerilor

  Membrii Comisiei Electorale Centrale ies într-un nou briefing de presă pentru a prezenta informații actualizate privind desfășurarea scrutinului.

   
 • 17:44
  Un moldovean a „ales” un candidat „alternativ”. A pus ștampila „votat” pentru Țepeș
  FOTO: dumitruciorici.com/Telegram

  Un moldovean a „ales” un candidat „alternativ”. A pus ștampila „votat” pentru Țepeș

  „Unde ești tu, Țepeș, doamne?”. Pe rețelele de socializare circulă fotografia unui buletin de vot cu ștampila „Votat” în dreptul numelui domnitorului Vlad Țepeș. Nu se știe cine este autorul fotografiei, însă amintim că fotografierea buletinului de vot este un act interzis de legislație, iar un buletin de acest fel se consideră nevalabil.

   
 • 17:31

  Peste un milion de persoane au votat


  Peste un milion de alegători au mers, până la această oră, la secțiile de votare. Sunt datele prezentat de Comisia Electorală Centrală. Este vorba de aproape 36% din numărul persoanelor înscrise în listele electorale. Dintre cei care s-au prezentat la urne, aproape 54% sunt femei. Cei mai activi sunt cei din categoria de vârstă 56-70 de ani.

   
 • 17:25

  Detalii noi de la Inspectoratul General al Poliției


   
 • 16:42

  Coadă care se întinde pe sute de metri la o secție de vot din Marea Britanie

  Zeci sau chiar sute de oameni așteaptă să voteze în Northampton, Marea Britanie. Potrivit unui martor ocular, coada se întinde pe o lungime de 400 de metri. Familiile cu copii stau la o coadă separată.


   

  Mai mult, sunt persoane care se răzgândesc să mai stea în rând și pleacă fără să-și exercite dreptul la vot.

   
 • 16:22
  Cozi la secțiile de vot din România. Moldovenii își aleg în ritm organizat viitorul președinte (VIDEO)
  Foto: Cristina Proca

  Cozi la secțiile de vot din România. Moldovenii își aleg în ritm organizat viitorul președinte (VIDEO)

  Cozi la Târgu Mureș, România. Zeci de moldoveni s-au adunat pentru a-și exercita dreptul de a alege viitorul președinte. Potrivit unui martor de la fața locului, majoritatea alegătorilor sunt tineri și respectă cu strictețe distanța socială și alte măsuri epidemiologice.

  Cozi s-au înregistrat și la Iași. 


   
 • 15:53
  Moldovenii de la Iași stau la coadă mai mult de o oră pentru a reuși să voteze (VIDEO)

  Moldovenii de la Iași stau la coadă mai mult de o oră pentru a reuși să voteze (VIDEO)

  Cozi imense se formează la Consulatul Republicii Moldova, acolo unde zeci de moldoveni stau la coadă pentru a-și putea exercita dreptul la vot. Potrivit martorilor oculari, oamenii sunt nevoiți să aștepte mai mult de o oră pentru a le veni rândul să intre în secție. 


   
 • 15:35

  Un tânăr a cântat la nai o piesă a lui Moscovici, în fața Ambasadei R. Moldova la Berlin (VIDEO)

  Un tânăr moldovean din Germania a încântat auzul conaționalilor care stăteau la coadă la misiunea diplomatică în Berlin, interpretând la nai piesa lui Constantin Moscovici „Păstorul singuratic”. Bărbatul a fost întâmpinat cu aplauze de cei care stăteau la coadă pentru a vota.


   
 • 15:25

  Conducerea IGP vine cu informații actualizate privind încălcările din ziua alegerilor


   
 • 14:55

  CEC vine cu noi informații de ultimă oră

  În cadrul unui briefing de presă, reprezentanții Comisiei Electorale Centrală prezintă informații actualizate privind desfășurarea scrutinului.


   
 • 14:39
  Coadă de zeci de persoane și la Bruxelles

  Coadă de zeci de persoane și la Bruxelles

  O coadă de zeci de persoane s-a format și la Bruxelles, acolo unde, în ploaie, moldoveni veniți de la kilometri depărtare, așteaptă să voteze.


  Daniela Sava, stabilită la Luxemburg, ne-a spus că a parcurs în jur de 300 de km, împreună cu prietenii săi, pentru a vota. A menționat că așteaptă de două ore să ajungă să pună ștampila în dreptul candidatului favorit.
   
 • 14:25
  Promo-LEX raportează ce nereguli s-au înregistrat până la ora 14:00 (LIVE)

  Promo-LEX raportează ce nereguli s-au înregistrat până la ora 14:00 (LIVE)


   
 • 13:49
  IGP a înregistrat trei cazuri de corupere a alegătorilor și patru de fotografiere a buletinului de vot
  Foto simbol

  IGP a înregistrat trei cazuri de corupere a alegătorilor și patru de fotografiere a buletinului de vot

  Inspectoratul General al Poliției (IGP) a venit cu noi detalii privind încălcările înregistrate de organele de drept în ziua alegerilor. Șeful adjunct al IGP, Marin Maxian spune că, la moment, poliția documentează 43 de cazuri cu diferite încălcări. Dintre acestea, în trei cazuri de corupere a alegătorilor, și patru de fotografiere a buletinului de vot. 

   
 • 13:39
  Haos la o secție de votare din orașul Kassel, Germania. Sute de moldoveni se îmbulzesc pentru a-și exercita dreptul la vot (VIDEO)
  Foto: Kristina Ursoi/Facebook

  Haos la o secție de votare din orașul Kassel, Germania. Sute de moldoveni se îmbulzesc pentru a-și exercita dreptul la vot (VIDEO)

  Sute de moldoveni se îmbulzesc în fața unei secții de votare din orașul Kassel, Germania. O moldoveancă, care se află la fața locului, a declarat pentru AGORA că nu sunt persoane responsabile pentru organizarea scrutinului, iar oamenii încearcă de sine stătător să calmeze spiritele. Astfel, nu se respectă distanța socială și nu sunt formate cozi exacte. 


   
 • 13:38

  Premieră anunțată de CEC: Circa 200 de deținuți din stânga Nistrului își vor exercita dreptul la vot

  „În premieră vor participa la alegeri persoanele deținute din penitenciarele nr.8 și nr.12 din orașul Bender. Astfel, funcționarii electorali din secția de votare 4/40 din Varnița, Anenii Noi s-au deplasat spre Bender pentru a asigura dreptul la vot a 223 de deținuți și angajați ai acestor două instituții penitenciare. De asemenea, 128 de alegători din cadrul a două centre de plasament pentru persoane vârstnice și cu dizabilități de la Cocieri”, a anunțat președintele CEC, Dorin Cimil.

   
 • 13:28

  Prezidențiale 2020: Inspectoratul General al Poliției susține un briefing de presă


   
 • 12:58
  Mobilizarea diasporei în Germania. Cozi la Consulatul General al Republicii Moldova la Frankfurt
  Captură: Willy Kampf

  Mobilizarea diasporei în Germania. Cozi la Consulatul General al Republicii Moldova la Frankfurt

  Cozi interminabile la secția de votare de la Consulatul General al Republicii Moldova la Frankfurt, Germania, acolo unde zeci de moldoveni s-au adunat să-și exercite dreptul la vot. Oamenii au venit echipați cu mască de protecție și mănuși. Imaginile au fost surprinse de către un internaut.
   
 • 12:00

  Conducerea CEC susține un briefing de presă


   
 • 11:54

  AGORA live din Florența, Italia. Alegătoare: Lumea se adună, stă în rând cu tricolorul (LIVE)


   
 • 11:32
  La Varnița spiritele sunt în continuare încinse. Sunt alegători aduși organizat cu microbuze (VIDEO)

  La Varnița spiritele sunt în continuare încinse. Sunt alegători aduși organizat cu microbuze (VIDEO)

  Spiritele continuă să fie ăncinse la Varnița. Mai mulți alegători au fost aduși organizat cu microbuze. Asta deși, Comisia Electorală Centrală a interzis pentru astăzi circulația autovehiculelor cu o capacitate mai mare de opt locuri. 


   
 • 11:28
  Cozi imense la o secție de votare din Londra. Moldovenii s-au echipat cu măști de protecție (VIDEO)

  Cozi imense la o secție de votare din Londra. Moldovenii s-au echipat cu măști de protecție (VIDEO)

  La o secție de votare din Londra, moldovenii au format cozi imense pentru a-și exercita dreptul la vot. Un alegător de la fața locului a declarat pentru AGORA că oamenii sunt echipați cu măști și păstrează distanța socială. 


   
 • 10:22
  Primarul capitalei, Ion Ceban, își exercită dreptul la vot (LIVE)

  Primarul capitalei, Ion Ceban, își exercită dreptul la vot (LIVE)


   
 • 10:11
  Cum se votează în diasporă la această oră

  Cum se votează în diasporă la această oră

  Potrivit datelor furnizate de Comisia Electorală centrală, până la ora 10:00, în toate secțiile deschise în străinătate până acum, au votat în jur de 12.000 de moldoveni. Procentul bărbaților este mai mare decât cel al femeilor, iar cea mai activă categorie e cea a cetățenilor de 26-40 de ani.

   
 • 09:58

  Candidata P. Șor, așteptată la secția de vot

  Violeta Ivanov, candidata Partidului Șor la funcția de șef al statului este așteptată la secția de vot. 

   

   
 • 09:57

  Președinta Parlamentului, Zinaida Greceanîi, își exercită dreptul la vot

  Zinaida Greceanîi a venit la secția de votare.


   
 • 09:44
  Candidatul Platformei DA, Andrei Năstase, însoțit de soție și fiică, își exercită dreptul la vot (LIVE)

  Candidatul Platformei DA, Andrei Năstase, însoțit de soție și fiică, își exercită dreptul la vot (LIVE)

  Candidatul Platformei DA, Andrei Năstase, își exercită în aceste clipe dreptul la vot, însoțit de soție și fiică.  

   

   
 • 09:31
  Misiunea de observare Promo-LEX prezintă primele concluzii de la începutul mersului votării (LIVE)

  Misiunea de observare Promo-LEX prezintă primele concluzii de la începutul mersului votării (LIVE)

   

   
 • 09:28
  Peste 5% din alegători și-au exercitat dreptul la vot până la ora 9:30

  Peste 5% din alegători și-au exercitat dreptul la vot până la ora 9:30

   
 • 09:14
  Candidatul Tudor Deliu, înaintat de PLDM, este prezent la secția de votare

  Candidatul Tudor Deliu, înaintat de PLDM, este prezent la secția de votare

  Tudor Deliu își exercită dreptul la vot în aceste momente.


   
 • 08:59
  Candidatul PUN, Octavian Țîcu, își exprimă dreptul la vot (LIVE)

  Candidatul PUN, Octavian Țîcu, își exprimă dreptul la vot (LIVE)

  Candidatul unionist Octavian Țîcu va vota la ora 9:00. 

  Citiți mai multe aici:  De la aplauze, la huiduieli. Cum a fost primit candidatul unionist Octavian Țîcu la Căușeni (VIDEO)


   
 • 08:58
  Lidera PAS, Maia Sandu, își exercită dreptul la vot

  Lidera PAS, Maia Sandu, își exercită dreptul la vot

  Maia Sandu a venit la secția de votare.

   
 • 08:55
  Situația de la Varnița, monitorizată de oamenii legii. Maxian: „Au fost folosite gaze lacrimogene”

  Situația de la Varnița, monitorizată de oamenii legii. Maxian: „Au fost folosite gaze lacrimogene”

  Oamenii legii monitorizează atent situația care are loc la o secție de votare din localitatea Varnița. După ce în preajma secției de vot deschisă pentru cetățenii din stânga Nistrului s-au adunat  mai multe persoane, între aceștia s-au iscat certuri. Potrivit unui martor cineva dintre cei prezenți ar fi folosit la un moment dat gaze lacrimogene. În cadrul unui briefing de presă, șeful adjunct al IGP, Marin Maxian, a precizat că situația este menținută sun control.

   
 • 08:45
  Șeful adjunct al IGP, despre altercațiile de la Varnița: „Lucrurile se mențin. Unele persoane au folosit gaze lacrimogene”

  Șeful adjunct al IGP, despre altercațiile de la Varnița: „Lucrurile se mențin. Unele persoane au folosit gaze lacrimogene”

  Șeful adjunct al Inspectoratului General de Poliție,  Marin Maxian, a venit cu detalii despre situația înregistrată de dimineață la o secție de votare din localitatea Varnița. Omul legii susțin că situația este sub control, deși tentativele de restricționare a accesului cetățenilor spre secția de votare continuă.

  „O situație mai încordată avem la Varnița, unde un număr de persoane, veterani și localnici, încearcă să blocheze accesul celor care vin să voteze. Lucrurile se mențin, accesul la secția de votare este asigurat. Totuși, oamenii se manifestă agresiv. Am avut un accident, provocat de o persoană care a intrat în altercații verbale. În urma acestora au fost folosite gaze lacrimogene, persoana este reținută și urmează să-i calificăm juridic acțiunile. Orice acțiune de blocare se consideră ilegale”, a spus Maxian.

   
 • 08:25
  Moldovenii din România au făcut coadă la o secție de votare de la București, încă de la ora 7
  Facebook/Vitalie Cojocari

  Moldovenii din România au făcut coadă la o secție de votare de la București, încă de la ora 7

  Oamenii au venit să-și exercite dreptul la vot încă de la prima oră. Potrivit imaginilor postate pe Facebook de jurnalistul Vitalie Cojocari, la ora 7, în fața unei secții de votare din capitala României aproximativ 20 de moldoveni își așteptau rândul să voteze.

   
 • 08:12
  Candidatul Blocului UNIREA, Dorin Chirtoacă, a votat pentru unirea R. Moldova cu România

  Candidatul Blocului UNIREA, Dorin Chirtoacă, a votat pentru unirea R. Moldova cu România

  Dorin Chirtoacă a menționat că a votat pentru unirea cu România și împotriva confiscării R. Moldova de către cei de la Kremlin, prin manipulare, prin minciuna și prin neparticiparea noastră la vot.

  „Astăzi de la ora 7 dimineața până la 9 seara puterea aparține doar cetățenilor. Toți politicienii suntem pe zero”, a mai menționat candidatul blocului Unirea. 

   
 • 08:11
  În prima oră de la deschidere secțiilor de votare, aproximativ 2% dintre moldoveni au participat la scrutin

  În prima oră de la deschidere secțiilor de votare, aproximativ 2% dintre moldoveni au participat la scrutin

  Potrivit Comisiei Electorale Centrale, până la ora 8 și-au exercitat dreptul la vot peste 55.000 de moldoveni.
   
 • 08:02
  Candidatul Blocului UNIREA, Dorin Chirtoacă, își exercită, în aceste clipe, dreptul la vot

  Candidatul Blocului UNIREA, Dorin Chirtoacă, își exercită, în aceste clipe, dreptul la vot


   
 • 07:56
  CEC iese la primul briefing al zilei (VIDEO)

  CEC iese la primul briefing al zilei (VIDEO)

  Comisia Electorală Centrală va difuza informaţii de interes public și vor fi organizate briefinguri cu participarea membrilor CEC. Primul dintre ele este preconizat să înceapă la ora 8:00. 


   
 • 07:50
  Însoțit de soție și de bodyguarzi, premierul Ion Chicu a votat: Moldova are viitor

  Însoțit de soție și de bodyguarzi, premierul Ion Chicu a votat: Moldova are viitor

  Însoțit de soție și de câțiva bodyguarzi, prim-ministrul și-a exercitat dreptul la vot. El susține că a făcut o alegere bună, iar Moldova are viitor.

  „Am venit să-mi îndeplinesc datoria civică. Este un exercițiu extraordinar de responsabil. Este important ca noi toți să trecem cu succes de acest exercițiu. Moldova are viitor, trebuie doar să muncim mult, să credem în asta și să ieșim la vot. De dimineață mulți concetățeni muncesc în birourile electorale atât în țară, cât și peste hotare. În mâna fiecăruia dintre noi este soarta țării și trebuie să face o alegere corectă, așa cum am făcut și eu”, a spus acesta la ieșirea din secție.

   
 • 07:48
  Și Facebook te îndeamnă să votezi

  Și Facebook te îndeamnă să votezi

  Similar anului trecut, când moldovenii erau întrebați pe Facebook dacă au votat pentru primarul localității lor, și anul acesta Facebook ne întreabă dacă ne dăm votul pentru președinte. Chiar dacă CEC nu a afișat încă graficul prezenței la vot, pe Facebook au anunțat că au votat peste 140 de persoane. 

   
 • 07:45
  Moldoveanca Viorica Lozov din Japonia, primul cetățean care a votat la alegerile prezidențiale

  Moldoveanca Viorica Lozov din Japonia, primul cetățean care a votat la alegerile prezidențiale

  Astăzi la ora locală 07:00 a fost deschisă secția de votare a Biroului Electoral nr. 1/390 cu sediul la Ambasada Republicii Moldova în Japonia (adresa: 72, Enoki-cho, Shinjuku-ku, Tokio, Japonia). Primul cetățean al Republicii Moldova care și-a exercitat dreptul de vot a fost doamna Viorica Lozov, interpretă de jazz stabilită cu traiul permanent în Japonia.

   
 • 07:43
  Altercații la Varnița

  Altercații la Varnița

  Mai mulți cetățeni din stânga Nistrului au venit la Varnița să voteze. În preajma secțiilor de vot stau alineate mai multe mașini. Câteva zeci de persoane așteaptă să voteze. Potrivit unui martor ocular, cineva ar fi folosit gaze lacrimogene și ar fi incitat spiritele. Acolo sunt și câțiva veterani, dar și reprezentanți ai poliției.

   
 • 07:39
  1 noiembrie 2020. Cetățenii Republicii Moldova își aleg președintele

  1 noiembrie 2020. Cetățenii Republicii Moldova își aleg președintele

  La 1 noiembrie 2020, în Republica Moldova au loc alegeri prezindențiale. Peste trei milioane de oameni sunt așteptați la urne. Președintele ales va fi al 6-lea în perioada celor 29 de ani de independență ai R. Moldova și al patrulea ales direct de popor. Pentru funcția de președinte al țării candidează opt concurenți electorali.

   
 • 07:31
  Andrei Năstase, LIVE pe Facebook de la Varnița

  Andrei Năstase, LIVE pe Facebook de la Varnița

  Candidatul Platformei DA, Andrei Năstase, a făcut de dimineață o transmisune LIVE de la Varnița. 


   
 • 12:59
  Câți am fost în 2016?

  Câți am fost în 2016?

  La scrutinul de acum patru ani, în turul I, desfășurat la 30 octombrie 2016, la urnele de vot s-au prezentat 1,44 milioane de alegători, adică 50,95%. Depășim acest prag în acest an?

   
 • Advertoriale
  Preotul Petru Ciobanu – printre primii absolvenți ai meseriei de cultivator-procesator de bacifere ai Școlii Profesionale Nisporeni

  Preotul Petru Ciobanu – printre primii absolvenți ai meseriei de cultivator-procesator de bacifere ai Școlii Profesionale Nisporeni

  Localitățile Bulboaca și Speia vor avea până la sfârșitul anului propria strategie de dezvoltare a turismului și un plan de acțiuni pentru un termen de până la 10 ani

  Localitățile Bulboaca și Speia vor avea până la sfârșitul anului propria strategie de dezvoltare a turismului și un plan de acțiuni pentru un termen de până la 10 ani

  Silvia Feraru: Cum e să fii mediator comunitar și cu ce prejudecăți se ciocnesc romii?

  Silvia Feraru: Cum e să fii mediator comunitar și cu ce prejudecăți se ciocnesc romii?

  E un efort pe care nu-l putem face
  singuri, așa că te așteptăm alături de noi
  EMISIUNI
  • Copiii știu mai bine: Costum de baie „tigrovîi” și bani destui. De ce avem nevoie pentru o vacanță perfectă (VIDEO)
   Copiii știu mai bine: Costum de baie „tigrovîi” și bani destui. De ce avem nevoie pentru o vacanță perfectă (VIDEO)
  • Copiii știu mai bine: „Scump, dom'le, scump!” (VIDEO)
  • Moldova, I am back! | Leo Zbancă: Mie îmi place cel mai mult acasă pentru că avem ce construi, avem la ce visa, avem unde ne porni și avem tare mult lucru (VIDEO)
  • Moldova, I am back! | Gheorghe și Tatiana Cîvîrjic au revenit după 20 de ani acasă și au pus bazele unei afaceri cu aur lichid (VIDEO)
  • Copiii știu mai bine: Grijile mari ale copiilor mici (VIDEO)
  Cele mai populare
  • 1
   Primarul din Nikolaev îi îndeamnă pe toți locuitorii care vor să rămână în viață să părăsească orașul
  • 2
   Medvedev, critici dure și amenințări pentru R. Moldova după obținerea statutului de țară candidat. Ucraina anunță că sprijină Chișinăul
  • 3
   Transnistria, lipsită de dreptul de a mai găzdui meciurile de fotbal din cupele europene, a anunțat UEFA
  • 4
   Premierul britanic Boris Johnson se teme că Ucraina va fi obligată să încheie un acord de pace „rău” cu Rusia
  Autentificare
  Ai uitat parola?
  Salvează articolul

  Pentru a activa această opțiune, e nevoie să fii logat pe AGORA.

  Articolele salvate pentru mai târziu, le vei putea găsi în profilul tău.

  Urmărește subiectul

  Pentru a activa această opțiune, e nevoie să fii logat pe AGORA.

  Subiectele urmărite le vei putea găsi în profilul tău.