Conjugat la feminin: Lumea Veronicăi (VIDEO)

Conjugat la feminin: Lumea Veronicăi (VIDEO)

Era o dimineață târziu dintr-un mijloc de săptămână însorită. Am ajuns la poarta Veronicăi Ghimp exact la ora 10, așa cum ne-am înțeles. Am telefonat-o, iar ea a ieșit în fugă și desculță pentru a ne întâmpina. Ne-a condus în casă, acolo unde de cinci se întâmplă lumea ei. Colorată, veselă, uneori cu nervi, alteori cu zâmbete până la urechi. Lumea în care Veronica a devenit mamă și lumea în care își savurează statutul în tihnă, cu înghițituri mici.

De fapt, Veronica Ghimp a lucrat ani la rând în televiziune. Mai întâi la televiziunea publică, unde a moderat o emisiune de muzică populară, apoi la o televiziune privată - unde a prezentat știri, a ținut transmisiuni live și a moderat emisiuni de nișă. Apoi, după ce a întâlnit bărbatul care a devenit dragostea vieții ei, a decis să exploreze o lume nouă - cea cu miros de obrăjori de lapte și cu gust de iubire.

Publicitate

Trăiesc într-o continuă veselie. Și în ghilimele și nu neapărat în ghilimele. Eu încerc ca și în situațiile mai puțin plăcute când copilul varsă laptele pe covor sau guașul pe covor, încerc să văd și în asta o parte bună. Mai întâi mă enervez, apoi încerc să văd situația dintr-o parte și zic: e vesel.

Autor:

Și-a îmbrățișat cu blândețe statutul de mamă. Nu pune presiune nici pe ea, nici pe responsabilități, nici pe copiii ei și nici pe  așteptări. Crește și se cunoaște alături de cei mici, iar micile victorii pe care le marchează ei - sunt și marile ei realizări.

Eu nu cred că există mamă care e mereu calmă și nu și-a ieșit niciodată din minți în fața copilului. Fără asta noi nu putem, dar în același timp e normal să conștientizăm aceste momente și să lucrăm la ele.

Autor:

Zâmbește mult și des, iar copiii ei și nevoile lor sunt principala ei preocupare. Și-a dori să aibă mai mult decât un singur pui, iar acum ține în două mâini trei copii - două fete și un flăcău. Depune eforturi conjugate pentru a le înțelege nevoile și pentru a fi alături de ei cât de mult se poate. 

Mie nu mi-i greu să am grijă de copil, mie îmi este greu să fac celelalte lucruri cu copilul în brațe. Pentru că uite, trebuie să merg acum să pun ceva la spălat, să spăl vesela, totul cu copilul în brațe. Dacă îl pun jos, plânge și eu sunt sigură că nu e numai la mine, și nu o face pentru că e alintat. Nu. Are el o nevoie și vrea să stea la mine în brațe.

Autor:

Spune că face echipă bună cu soțul ei și îi este recunoscătoare pentru confortul emoțional pe care i-l pune la dispoziție. Veronica Ghimp este o femeie sinceră, care nu vede probleme în a spune lucrurilor pe nume. Mai ales dacă lucrurile sunt firești.

Poate sunt femei pe care le afectează faptul că este cineva care aduce banul în casă. Eu îmi dau seama că asta este o perioadă. Eu am adus pe lume un suflet pe care trebuie să-l cresc și să am grijă de el, iar în această perioadă soțul și-a asumat toate responsabilitățile.

Autor:

Pentru a-și alina dorul de interacțiune a creat un site pentru femeie pe care l-a numit sugestiv - Mamă Imperfectă. Acolo face interviuri cu mame ca și ea, scrie lucruri utile pentru femei și încearcă să-și crească o comunitate care ar împărtăși aceleași valori și ar ținti spre lucruri asemănătoare.

Mamele cred că numai lor li se întâmplă. Sau că numai la ele e așa de greu. Eu vreau să zic că noi toate suntem la fel. Una are mai multă răbdare, alta mai puțină. Răbdarea se învață.

Autor:

Caută echilibrul în tot ce face, cântă la pian de parcă pune miere pe suflet, scrie versuri și muzică și pur și simplu își trăiește în lumea ei. Caldă, veselă și, uneori, imperfectă. 

Cele mai populare

Agora

AGORA își propune să devină cea mai credibilă instituție media din Republica Moldova prin calitatea și diversitatea conținutului, să fie prima alegere a cititorilor pentru știrile și analizele online.

REȚELE SOCIALE

 • Facebook
 • Instagram
 • Youtube
 • Twitter
 • Telegram
 • RSS Feed

APLICAȚIE

 • App Store
 • Google Play
© 2023 Interact Media SRL
 • Mastercard
 • Visa
 • PayPal