RE/MAX Moldova cucerește topuri internaționale în imobiliare

RE/MAX Moldova cucerește topuri internaționale în imobiliare

La doar doi ani de la deschiderea RE/MAX Invest, primul birou al rețelei globale RE/MAX din Moldova, cei doi Broker/Owneri sunt recunoscuți la nivel internațional pentru rezultatele extraordinare obținute, pentru care au primit distincția RE/MAX Executive Club. Pe lângă ambiția și perseverența de care au dat dovadă, această apreciere reflectă și întreg suportul de care au beneficiat ca parte a rețelei RE/MAX, cel mai puternic brand imobiliar la nivel mondial. 

Natalia și Adrian Țurcanu sunt cei doi Broker/Owneri care au pariat pe brandul RE/MAX și au decis să pună bazele propriului birou, acceptând provocarea de a schimba modul în care se face consultanță imobiliară în Moldova. Având în spate un brand cu renume mondial, cele mai eficiente instrumente de educație și marketing, aceștia au dezvoltat în doar doi ani o echipă de 20 agenți imobiliari, care activează la standarde internaționale. Mai mult, au continuat la rândul lor să lucreze și în calitate de consultanți imobiliari, pentru a seta un exemplu pentru echipă, dar și pentru a satisface cele mai exigente nevoi și preferințe ale clienților din portofoliu.

Publicitate
...

Drept urmare, ca rezultat al unei munci asidue individuale, alături de suportul oferit constant din partea brandului RE/MAX, au reușit să obțină anul acesta distincția internațională RE/MAX Executive Club. Premierea a avut loc în cadrul unei eveniment dedicat - Gala RE/MAX România Awards 2022 - care celebrează rezultatele celor mai buni agenți din anul precedent.

„Distincția internaţională RE/MAX Executive Club reprezintă rezultatul unor investiții la nivel individual, atât în educația de formare ca profesionist, cât și în munca cu propria persoană.  A fost o cale lungă, cu multe obstacole, însă nu am cedat, ci am demonstrat că se poate performa la standarde internaționale. Bineînțeles, am avut tot suportul echipei RE/MAX Moldova, care ne oferă constant know-how-ul și instrumentele necesare pentru a ne putea diferenția în piață”.

B/O RE/MAX Invest, Adrian Țurcanu

Autor:

...

Printre avantajele directe și oportunitățile obținute ca parte a brandului, cei doi menționează tranzacțiile internaționale încheiate prin RE/MAX Invest, respectiv investițiile efectuate cu succes de către cetățeni din SUA, Marea Britanie sau Canada în piața imobiliară din Republica Moldova, un beneficiu pe care în acest moment nu îl poate livra nicio altă agenție din țară.

Totodată, ca atu față de agențiile imobiliare locale, aceștia reamintesc și programul educațional complex - pilonul de bază de care se bucură orice agent și francizat RE/MAX – oferit prin intermediul Academiei RE/MAX România. Printre realizările implementate în cadrul acestui program se numără peste 2500 de agenți și Broker/Owneri instruiți, peste 100 de evenimente educaționale și mii de ore de training livrate.

Franciza imobiliară RE/MAX, un pariu câștigător 

În prezent, la doar doi ani de la deschidere, echipa biroului RE/MAX Invest numără 25 de oameni, dintre care 20 de consultanți imobiliari, iar printre obiectivele B/O se regăsesc creșterea organică anuală, pe toate variabilele de business, astfel încât în următorii cinci ani să domine piața imobiliară din Republica Moldova. Primul birou al brandului din țară a deschis cu succes calea spre o piață imobiliară educată, demonstrând că se pot obține rezultate de top prin perseverență și asocierea cu un brand de renume.

De altfel, una dintre cele mai eficiente și de succes idei de business poate fi o franciză imobiliară, având ca avantaje: lipsa investițiilor și a costurilor operaționale pentru stocuri, lipsa costurilor cu forța de muncă, întrucât consultanții sunt freelanceri și remunerați strict din comision, precum și valori foarte mari ale comisioanelor din tranzacționări. Iar cea mai înțeleaptă decizie este asocierea cu un brand recunoscut pe plan mondial, care să-ți deschidă calea spre un mediu profesionist și să-și ofere toate instrumentele necesare pentru dezvoltare, un element cu atât mai relevant pentru cei care nu au experiență anterioară în domeniu.

...

Odată intrat sub umbrela RE/MAX, orice francizat se bucură de avantajul unui brand cu notorietate globală, apartenența la cea mai mare rețea de agenți din lume, care colaborează în interesul clientului, precum și un pachet solid de suport, ce conține educție profesională de top, marketing și tehnologie, respectiv un mediu competițional constructiv, cu sisteme de recunoaștere motivațională. Concret, o franciză internațională precum RE/MAX te ajută să crești facil în industrie și îți pavează drumul spre succes.

Mai multe informații despre beneficiile aduse de o franciză RE/MAX, precum și răspunsuri la diverse întrebări în acest sens, se pot regăsi aici.

Cele mai populare

Agora

AGORA își propune să devină cea mai credibilă instituție media din Republica Moldova prin calitatea și diversitatea conținutului, să fie prima alegere a cititorilor pentru știrile și analizele online.

REȚELE SOCIALE

 • Facebook
 • Instagram
 • Youtube
 • Twitter
 • Telegram
 • RSS Feed

APLICAȚIE

 • App Store
 • Google Play
© 2023 Interact Media SRL
 • Mastercard
 • Visa
 • PayPal