Hike cu mine (și cu copilul)! Pe traseul de lângă Mănăstirea Hîncu, Alex Gurdila îți spune cum să urci dealurile alături de piciul tău (VIDEO)

Hike cu mine (și cu copilul)! Pe traseul de lângă Mănăstirea Hîncu, Alex Gurdila îți spune cum să urci dealurile alături de piciul tău (VIDEO)

Ne-am gândit mult dacă să venim cu această ediție. Ne-am scărpinat cefele și ne-am uitat la zăpada de februarie din această emisiune. Ne-am întrebat dacă-i pasă acum de hiking cuiva undeva, din moment ce avem un război peste graniță. Dar echipa noastră n-a dat înapoi, la fel cum nu mai dai înapoi nici atunci când urci un deal anevoios. Am decis că un proiect care încurajează mișcarea și oferă minții o pauză e tocmai ceea ce se cere acum. De aceea ne bucurăm să vă anunțăm că revenim cu edițiile Hike cu Mine. Și nu e una simplă, ci una în care jurnalistul Alex Gurdila a mers alături de familia sa. Împreună cu băiatul său, Alex îți povestește cum să te echipezi atunci când mergi într-un hike cu piciul, cum e bine să-l protejezi pe cel mic, ce să iei ca să-l distrezi și să-i oferi și lui o experiență faină. Sfaturile sale sunt utile pentru orice condiții meteo, iar dacă tot se încălzește afară - profitați din plin de vreme.

Dacă vreți să vă numărați printre primii care vor putea accesa următorul episod „Hike cu mine”,  moderat și produs de jurnalistul Alex Gurdila, poftiți de vă abonați și, pe lângă videoul transmis pe mail, mai primiți teaserul și harta traseului. Vorba ceea, dai un ban dar stai în față!

Publicitate

„Pentru cei care susțin AGORA și vor în continuare să o facă, ne ținem de cuvânt și le oferim două hărți pe care le puteți încărca pe AllTrails, Strava, ceasul Garmin sau orice altă aplicație sau gadget care ți-e drag”, spune jurnalistul Alex Gurdila. 

Iar cei care nu au văzut primul episod, vă îndemnăm să accesați acest link și să o faceți.

Ce este Hike cu mine

„Hike cu mine” este un proiect de dezvoltare și reuniune cu natura, lansat de AGORA în colaborare cu producătorul și jurnalistul Alex Gurdila, omul care a călătorit un milion și jumătate de km pe continentul American. E o invitație pentru toți, în special adresată membrilor susținători AGORA, de a redescoperi Moldova pe jos.  

În fiecare ediție, dar și în mailuri dedicate vom explica ce fel de echipament e necesar pentru un hiking bun. Ne vom distra. Ne vom regăsi. Și ne vom reîndrăgosti de natura Moldovei. 

Agora

AGORA își propune să devină cea mai credibilă instituție media din Republica Moldova prin calitatea și diversitatea conținutului, să fie prima alegere a cititorilor pentru știrile și analizele online.

REȚELE SOCIALE

 • Facebook
 • Instagram
 • Youtube
 • Twitter
 • Telegram
 • RSS Feed

APLICAȚIE

 • App Store
 • Google Play
© 2023 Interact Media SRL
 • Mastercard
 • Visa
 • PayPal