Faceți cunoștință cu proiectele de autor marca AGORA, prin intermediul cărora vă puteți promova afacerea

Faceți cunoștință cu proiectele de autor marca AGORA, prin intermediul cărora vă puteți promova afacerea

Pe lângă informații utile și de ultimă oră, jurnaliștii noștri încearcă să vă distreze și să vă informeze prin alte tehnici decât cele obișnuite, care le vedeți la noi pe site. Astfel, de-a lungul anilor echipa AGORA a dezvoltat concepte de proiecte originale, în care a fost depus mult suflet, dedicare și nu în ultimul rând multă informare, pentru ca noutățile să ajungă la voi, într-un mod cât mai inedit.

Pe platforma web AGORA, în aplicația mobilă și pe canalele noastre de pe rețelele de socializare, la momentul actual puteți găsi printr-un simplu „search”, 6 proiecte de autor.

Jurnalista Irina Harea-Mardari, are atribuite două dintre ele: „Copiii știu mai bine” – un proiect în care vocea copiilor se face auzită, datorită subiectelor cotidiene abordate în studioul Agora. Edițiile Copiii știu mai bine se publică săptămânal și le găsiți pe site și pe canalul nostru de Youtube. Descoperiți toate edițiile de până acum aici.

Publicitate
...

Tot Irina a lansat și proiectul proaspăt „scos din cuptor”, „Conjugat la feminin”, în care femeile de succes, fie ele antreprenoare, femei din agricultură, din Tech, ș.a. au reușit prin multă muncă și dăruire, să facă mai bună lumea în care trăiesc. Interviurile „Conjugate la feminin” le puteți urmări aici.

...

Cristian Bolotnicov are grijă să vă ofere „Porția de istorie”, o rubrică dedicată articolelor care abordează diverse teme de istorie din lume, bazate pe date sau personalități istorice. Prin prisma acestui proiect sunt scoase în evidență detaliile mai puțin cunoscute ale celor mai populare evenimente, prezentul fiind prezentat prin „oglinda trecutului”. Porțiile de istorie se publică cel puțin de 2 ori pe lună, deși de cele mai multe ori jurnalistul și istoricul nostru Cristian reușește să ne delecteze în fiecare săptămână cu noi materiale și date istorice. Edițiile de până acum le puteți urmări accesând pagina noastră AGORA.

...

Noua noastră colegă Cătălina Grițco, a decis prin proiectul său „Moldova, I am back”, să facă publice istoriile celor care au lăsat viața lor îndestulată de peste hotare, și au decis să revină acasă, demonstrând că și în Moldova „Se poate”! Eroii proiectului povestesc despre provocările care le-au apărut în cale atunci când au revenit în țară, ce au reușit să implementeze în Moldova, și ce impedimente întâlnesc zilnic. Acest proiect lunar, face cunoscute câte trei istorii care merită să fie auzite. Toate edițiile de până acum le găsiți și pe canalul nostru de youtube: Moldova, i am back!

...

„Hike cu mine” este un proiect de de dezvoltare și reuniune cu natura, de Alex Gurdila. O invitație pentru toți, în special adresată membrilor susținători AGORA, de a redescoperi Moldova pe jos. Deal cu deal, pădure cu pădure, râuleț cu râuleț. Aici puteți descoperi Moldova așa cum e ea, prin prisma trăirilor colegului nostru și a familiei sale. Vezi episoadele „Hike cu mine” aici.

Ultimul proiect, care încă se coace în redacția noastră, este „EconomClass”. Datorită acestui proiect, cititorii noștri se vor bucura în fiecare săptămână de „porția de economie” oferită de colegul nostru Mihai Caragacean. Este vorba despre vox-uri, materiale explicative, interviuri și quizz-uri. În acest proiect, subiectul va fi ales de către cititori, care la final vor fi puși la încercare, unde vor fi verificate cunoștințele dobândite în urma materialelor publicate.

...

Pentru a avea un succes mai mare pe piața din Moldova și pentru a continua să se dezvolte, toate aceste proiecte își caută sponsorii - cele mai faine branduri de pe piață. Astfel, dacă vrei și tu sau poate ai prieteni care vor să-și facă cunoscută lumii întregi afacerea sa, nu ezitați și faceți un pas spre noi. Cu siguranță împreună o să găsim cea mai bună soluție pentru a vă promova nativ afacerea. Suntem deschiși să dezvoltăm proiecte dedicate pentru brandurile din Moldova: de la producții video, până la formate interactive multimedia.

Promovează-ți nativ afacerea, prin participarea în proiectele de autor Agora!

Ne puteți scrie pe adresa de email: [email protected]

Sau puteți suna la numărul de telefon: 079777127 - Valeria Harti, manager publicitate

Cele mai populare

Agora

AGORA își propune să devină cea mai credibilă instituție media din Republica Moldova prin calitatea și diversitatea conținutului, să fie prima alegere a cititorilor pentru știrile și analizele online.

REȚELE SOCIALE

 • Facebook
 • Instagram
 • Youtube
 • Twitter
 • Telegram
 • RSS Feed

APLICAȚIE

 • App Store
 • Google Play
© 2023 Interact Media SRL
 • Mastercard
 • Visa
 • PayPal