Orange Business – partener digital pentru afaceri (VIDEO)

Orange Business – partener digital pentru afaceri (VIDEO)

Orange Business este alegerea numărul 1 a companiilor mari și a business-ului mic și mijlociu pentru servicii de digitalizare și soluții ICT. Cu o experiență internațională în spate, fiind parte a Grupului Orange, care deservește peste 2 milioane de persoane juridice la nivel mondial, Orange Business Moldova oferă soluții inovative, care răspund necesităților individuale ale clienților.

În ultimii 5 ani Orange Business Moldova a trecut printr-un proces complex de migrare de la rolul de operator Telecom la cel de integrator IT, dezvoltând în această perioadă o serie de competențe și experiența necesară.

Publicitate

„Digitalizarea afacerilor accelerează în ultimii ani. Noile tehnologii și soluții ajută la transformarea companiilor, la eficientizarea și securizarea acestora. Orange Business, cu suportul grupului și al colegilor din departamentul IT al Orange, dezvoltă soluții excepționale. Echipa noastră însoțește clienții business în transformarea digitală pentru a deveni și mai competitivi. Orange Business este un partener de încredere pentru digitalizarea afacerii, care susține eforturile clienților săi pentru a crește succesul întreprinderilor și le oferă o experiență inedită end-to-end.”

CEO Orange Moldova, Olga Surugiu

Autor:

Orange Business este un partener care deține o experiență duală, fiind operator și integrator pentru un sistem ICT complet. Astfel, Orange Business oferă soluții pentru tot ciclul de acces informațional al unei afaceri: conectare – transport – stocare – colaborare – securitate cibernetică – consultanță și integrare.

Un exemplu sigur este proiectul realizat pentru Victoriabank – Managed Wi-Fi. Grație soluției implementate, banca a obținut acces la o platformă inteligentă, care permite monitorizarea în regim online a numărului de clienți conectați, graficul utilizării serviciului și statistica ce vizează accesarea resurselor. Iar clienții băncii au primit acces direct la Wi-Fi și la portofoliul de servicii digitale ale băncii.

„Odată cu digitalizarea serviciilor oferite clienților, Victoriabank a decis implementarea serviciului Wi-Fi pentru clienți în toate subdiviziunile sale. Având un telefon mobil conectat la rețeaua Wi-Fi a băncii, ei pot beneficia de un spectru larg de servicii bancare, fără a aștepta la ghișeu, economisind timpul și beneficiind de o deservire de calitate. Pentru acest proiect ambițios, am ales compania Orange, din mai multe motive, printre care experiența de ani de zile, prețul concurențial, suportul oferit pe parcursul întregii perioade și calitatea serviciilor prestate. Putem afirma că Orange este un partener de încredere al Victoriabank, reieșind din totalitatea proiectelor realizate de-a lungul anilor.”

Director-adjunct al Departamentului IT, Victoriabank, Alexei Iurașcu

Autor:

Astfel, Orange Business oferă o infrastructură avansată și tehnologii de ultimă generație pentru  implementarea mai multor soluții inovative de eficientizare a business-ului.

Exclusiv la Orange Business

 • Ecosistem unic pe piață. Doar Orange Business oferă acces la cea mai bună rețea și servicii ICT. Soluții la 360 de grade și o experiență inedită end-to-end.
 • Unicul jucător ICT pe piață care urmează procese conforme celor mai bune practici internaționale, atât în domeniul securității IT, cât și în domeniul deservirii clienților, managementul proiectelor, vânzări etc.
 • Expertiza unui grup internațional, care deservește peste 2 milioane de persoane juridice la nivel mondial, oferită pe piața locală prin Orange Business.

Mai multe informații despre soluțiile Orange Business pot fi găsite pe orange.md/business

Despre Orange Moldova

Orange este operatorul mobil #1 din Moldova care oferă servicii voce și date mobile, Internet prin fibră și servicii TV, toate sub același brand. În prezent, peste 2,6 milioane de clienți sunt conectați la rețeaua și serviciile companiei, în care activează o echipă de peste 1300 de angajați. Orange Moldova deține cea mai extinsă și performantă rețea 3G+ și 4G, dar și 2 premiere mondiale: HD Voice și HD Voice International. Recunoscut drept lider în inovații, Orange deține unul dintre cele mai mari hub-uri IT din țară – Orange Systems, care este al doilea angajator pe piața de tehnologii informaționale din Moldova. În 2019, brandul Orange a evoluat pentru a răspunde noii sale strategii la nivel de Grup, Engage 2025, care este ghidat de responsabilitatea socială și față de mediu.

Mai multe detalii despre produsele și serviciile companiei sunt disponibile pe orange.md

Cele mai populare

Agora

AGORA își propune să devină cea mai credibilă instituție media din Republica Moldova prin calitatea și diversitatea conținutului, să fie prima alegere a cititorilor pentru știrile și analizele online.

REȚELE SOCIALE

 • Facebook
 • Instagram
 • Youtube
 • Twitter
 • Telegram
 • RSS Feed

APLICAȚIE

 • App Store
 • Google Play
© 2023 Interact Media SRL
 • Mastercard
 • Visa
 • PayPal