Când devii Ambasador Agora, ai dreptul și la o bucățică de acoperiș deasupra Chișinăului!

Când devii Ambasador Agora, ai dreptul și la o bucățică de acoperiș deasupra Chișinăului!

Vara asta nu ne lăsăm de tradițiile frumoase și iar vă chemăm cu noi pe acoperișurile Chișinăului ca să-l vedem de acolo, de sus, un pic altfel și să avem libertatea să-i gândim împreună un viitor în care să ne simțim mai bine, și noi, și orașul, și țara.

#ROOFOFFLINE este o combinație minunată de discuții cu sens, priveliști amețitoare, întâlniri plăcute și utile; un loc perfect de a „ieși în lume”, unde e chiar „toată lumea” care am vrea să ne vadă. Ce poți să mai vrei într-o seară de iunie?

Citește și: #ROOFOFFLINE2022: Cum ne pregătim pentru primul eveniment din această vară - câteva secrete din culise, cine sunt speakerii și surprize... surprize...

Publicitate

Și pentru că noi, la Agora, credem în puterea beneficiilor reciproce, oferim tuturor abonaților Agora care și-au luat abonament Ambasador acces gratuit la un eveniment #ROOFOFFLINE.

Nu e oare acesta un motiv în plus să vă luați acum abonament Ambasador sau să faceți un upgrade la abonamentul pe care îl aveți?

Primul #ROOFOFFLINE din această vară este despre Hybrid businesses. Vom cunoaște antreprenori cărora pandemia le-a adus un nou loc de muncă - canapeaua - și vom auzi de la ei cum au integrat schimbările în viața de zi cu zi, creându-și o nouă rutină și o nouă viziune asupra lucrului.

Citește și: Fenomenul #ROOFOFFLINE: Răsfoim albumul cu amintiri și batem în cuie data următoarei întâlniri. Pentru că prietenii și stelele ne așteaptă...

Dar, pe lângă speech-uri interesante de la oameni care sunt cu un pas înaintea tuturor, #ROOFFOFFLINE este și despre networking, muzică faină, apusuri romantice și multă stare de bine. -------Partenerii evenimentului:

Kaufland Moldova - parte din rețeaua de magazine europeană Kaufland, cu operațiuni în Germania, Cehia, Slovacia, Croația, Polonia, Bulgaria și România, aparținând Grupului Schwarz, compania fiind prezentă în R. Moldova de 4 ani, cu primele magazine deschise în anul 2019. În timp ce în 2020 compania opera 4 magazine, în prezent operează o rețea de 7 magazine în țară, dezvoltate după cele mai înalte standarde de calitate și confort. Fiecare dintre angajații Kaufland contribuie la un mediu prietenos, creând pentru orice client o experiență plăcută la cumpărături. Ne străduim să fim un partener de afaceri onest, pentru că astfel putem continua să fim un cetățean activ al comunității, a cărei bunăstare este susținută de companie. Kaufland a investit deja peste 658 milioane de lei moldovenești în dezvoltarea companiei în Republica Moldova.

Litra Brewing Company - prima fabrica de bere artizanala din Moldova, fondată de către familia Litra în anul 2013. Misiunea fabricii este de a produce bere artizanală conform Legii Reinheitsgebot (lege veche de aproape 500 de ani ce reprezintă una dintre cele mai vechi reglementări a alimentelor din lume. Pentru foarte mult timp, ea a oferit consumatorilor garanţia că vor beneficia de un produs absolut pur, gustos şi de o calitate înaltă, „reinheit”, ce înseamnă puritate în limba germană).

Mam’s Gelatto - atelierul artizanal unde este creată înghețata naturală după rețete originale italiene. Este o afacere de familie, dezvoltată în Chișinău din dorința de a aduce gustul înghețatei adevărate în fiecare casă. Totul este proaspăt, făcut de la zero, la comandă, fără aditivi chimici, arome artificiale și fără coloranți. Antreprenorii au curajul să experimenteze și astfel să obțină noi combinații sănătoase. Înghețată fără zahăr, înghețată fără lactoză și sorbet 100% vegan. Cu siguranță, la Mam’s Gelatto vei găsi desertul care îți aduce bucurie.

---------

Ne vedem pe 9 iunie, de la 18:30, pe acoperiș!

Partenerul general al evenimentului: Kaufland Moldova.

Parteneri: Berea LITRA; Château Vartely; Mam\'s Gelato; SELIK; 2you coffee.

Cele mai populare

Agora

AGORA își propune să devină cea mai credibilă instituție media din Republica Moldova prin calitatea și diversitatea conținutului, să fie prima alegere a cititorilor pentru știrile și analizele online.

REȚELE SOCIALE

 • Facebook
 • Instagram
 • Youtube
 • Twitter
 • Telegram
 • RSS Feed

APLICAȚIE

 • App Store
 • Google Play
© 2023 Interact Media SRL
 • Mastercard
 • Visa
 • PayPal