Mașina ta s-a stricat? Folosește-te de serviciul închiriere auto

Mașina ta s-a stricat? Folosește-te de serviciul închiriere auto

Cu un automobil propriu nu întârzii la serviciu. Poți porni în călătorii cu itinerarii alese de sine stătător, îți ajuți prietenii, rudele să ajungă de la aeroport acasă și te delectezi cu plăcerea șofatului. Automobilul propriu e un must-have pentru o viață activă și plină de aventuri. Dar BUM! S-a defectat? Ce faci acum? Panichezi? Lași prietenii la ananghie și amâni călătoria de mâine? Bradusautorent  are soluția și vă oferă chirie auto în Chișinău.

E cu siguranță cea mai comodă cale de rezolvare a problemei. Cât timp automobilul tău zace în service, tu te plimbi în continuare rezolvând treburile personale, fără a fi nevoit să le amâni pe careva dintre ele. Mașinile luate în chirie de la Bradusautorent sunt îngrijite și păstrate într-o stare perfectă de funcționare, ca tu să te poți baza mereu pe ele.

Automobile în chirie la un preț avantajos

Publicitate

Cum te bucură starea automobilelor, leit o face și prețul. De exemplu, cu doar 10 euro pe zi poți beneficia de un Dacia Sandero cu motor 1.4 - o benzinară economă. Dar și mai multă economie de combustibil poți obține cu arenda unei Toyota Prius. Cu prețul de 18 euro primești un hibrid cu aer condiționat și cutie automată, perfect atât pentru oraș, cât și pentru traseu. O mașină gata să ofere spațiu optim pentru 5 persoane și 484 litri capacitate portbagaj. Dacă automobilul tău nu este un hibrid, un asemenea Prius luat în chirie poate oferi experiențe noi. Iar pe viitor, de la o arendă Toyota Prius poți accede către o procurare a hibridului, devenind un prieten al mediului înconjurător.

Individualitatea - avantajul companiei Bradusautorent

În afară de preț și automobile sigure, un avantaj al companie Bradusautorent este individualitatea. Nevoia automobilului poate fi justificată și explicată unui consultant care va veni în întâmpinare cu soluții optime de rezolvare. În dependență de nevoile tale, și de timpul în care necesiți un automobil, poți primi sfaturi cu privire la ce să alegi. Poți primi un SUV sau o mașină cu 7 locuri. Un automobil de dimensiuni mici sau un sedan de familie. În cazul în care totuși știi cu siguranță ce dorești, poți lăsa o cerere de rezervare direct pe site, unde pui și întrebări cu privire la nelămuririle proprii. Iar pentru a deveni șoferul unui automobil închiriat, ai nevoie doar de buletin și permisul de conducere. Cu asemenea condiții, automobilul tău defectat se poate reține liber în autoservice fără mari consecințe pentru tine.

Bradusautorent stă mereu la dispoziția ta când ai nevoie de chirie auto. Sub condiții avantajoase și prețuri mici, devii șofer al unui automobil ce nu te poate dezamăgi. Problemele personale ce necesită o mașină întru rezolvare au devenit ușor soluționabile!

Cele mai populare

Agora

AGORA își propune să devină cea mai credibilă instituție media din Republica Moldova prin calitatea și diversitatea conținutului, să fie prima alegere a cititorilor pentru știrile și analizele online.

REȚELE SOCIALE

 • Facebook
 • Instagram
 • Youtube
 • Twitter
 • Telegram
 • RSS Feed

APLICAȚIE

 • App Store
 • Google Play
© 2023 Interact Media SRL
 • Mastercard
 • Visa
 • PayPal