A venit ziua cea mare! Ne vedem azi la #ROOFOFFLINE! Ai reușit să-ți cumperi un bilet?

A venit ziua cea mare! Ne vedem azi la #ROOFOFFLINE! Ai reușit să-ți cumperi un bilet?

Gata pentru distracție? Întotdeauna gata! Prieteni, când am început pregătirile pentru primul eveniment #ROOFOFFLINE din această vară, credeam că avem tot timpul la dispoziție. Dar timpul, cum știți voi bine, nu stă pe loc, iar când ai de lucru, zilele trec la fuguța. E data de 9 iunie, e zi de joi,  o zi caldă de vară (niciun strop în prognozele meteo!) așa că trebuie să ne vedem la petrecere. Facem apelul și recapitulăm.  

Genericul primului eveniment #ROOFOFFLINE din această vară este Hybrid businesses. De pe divan. După o perioadă în care ne-am reinventat și am construit modele noi de afaceri, am învățat să lucrăm la distanță, să generăm lucruri bune și frumoase de pe canapeaua de acasă. Unii chiar și-au construit businessul în acest minunat mod de existență. Unii chiar și-au crescut afacerile „la distanță”.

Am acceptat și noi noua mentalitate. Eroii acestei realități - în scenă! Cum s-au descurcat în pandemie, cum și-au construit afacerile și cum au făcut „plus” din „minus”, ne vor povesti speakerii evenimentului: Dumitru Gangaliuc, immersive director RIIFT STUDIO și Constantin Nedelcu & Rita Druță, fondatorii școlii de engleză Fantastic English.

Publicitate

Am avut grijă și de distracție și bună dispoziție! Echipa AGORA și partenerii evenimentului au pregătit activități la care te așteptăm să fii parte. Pe fundal de muzică bună și cu gustări savuroase, inspirați de apus, vom picta, vom degusta vinuri și vom câștiga premii pentru aceasta. Despre surprizele pe care vi le-am pregătit, aflați în acest articol.

Nu rămânem noi nici flămânzi, nici însetați! Despre bunătățile cu care vă vom servi, aflați dacă intrați AICI.

În plus, să știți că am pregătit muzică ne nivelul acoperișului pe care urcăm. Aflați cine ne va (în)cânta la eveniment.

Și nu uitați că au rămas ore numărate ca să reușiți să luați un bilet. Vă așteptăm să vă distrați alături de noi, poate să vă invitați și prietenii sau să profitați de ocazie și să organizați o ieșire cu cei de la serviciu. Biletele le găsiți AICI.

Vă așteptăm cu drag a petrecere! #ROOFOFFLINE Hybrid Businesses - 9 iunie, str. Vasile Alecsandri, 143, desigur, pe acoperiș!

------

Partenerul general al evenimentului: Kaufland Moldova.

Parteneri: Berea LITRA; Château Vartely; Mam’s Gelato; SELIK; 2you coffee.

Cele mai populare

Agora

AGORA își propune să devină cea mai credibilă instituție media din Republica Moldova prin calitatea și diversitatea conținutului, să fie prima alegere a cititorilor pentru știrile și analizele online.

REȚELE SOCIALE

 • Facebook
 • Instagram
 • Youtube
 • Twitter
 • Telegram
 • RSS Feed

APLICAȚIE

 • App Store
 • Google Play
© 2023 Interact Media SRL
 • Mastercard
 • Visa
 • PayPal