Aproape 200 de oameni s-au distrat pe acoperiș la ROOFOFFLINE. Iată care a fost atmosfera evenimentului (VIDEO)

Aproape 200 de oameni s-au distrat pe acoperiș la ROOFOFFLINE. Iată care a fost atmosfera evenimentului (VIDEO)

Aproximativ 200 de oameni și-au dat întâlnire, joi seara, pe un acoperiș din centrul capitalei. AGORA a organizat un nou eveniment din seria ROOFOFFLINE, de această dată subgenericul – Roofoffline - Hybrid businesses de pe divan. În cadrul evenimentului mai mulți reprezentanți ai mediului de afaceri și-au spus poveștile cu succese și eșecuri.

data-content-id=

„Înainte de asta am citit cartea „Pierderea virginității” și acolo el vorbea despre 400 de companii, un imperiu și eu ziceam că noi fix așa vom face. Am început să fac lucrurile pe cont propriu, nu lăsam pe nimeni să se apropie. Constantin, cum îl vedeți aici ca și co-fondator nu-l lăsam să se apropie”, au povestit pe acoperiș Rita Druță și Constantin Nedelcu, co-fondatorii Fantastic English School.

Publicitate

„Muzeul clasic – când tu vii – nu atinge, nu pune muzica, nu se poate. Noi facem tot ce se poate. Mă bucur că domeniul pe care l-am ales este în creștere, iar problema pe care am depistat-o în pandemie e ce a apărut primul – oul sau găina?”, a spus Dumitru Gangaliuc de la Immersive director Riift Studio, Fondator Bold.

Cei prezenți la eveniment au socializat, au gustat băuturi delicioase și au încercat bucate pregătite de un chef veritabil.

Invitații pasionați de artă au făcut front comun pentru a crea un tablou de toată frumusețea și și-au testat capacitățile gustative la o degustare de vinuri în orb.

Oamenii s-au declarat încântați de eveniment și au spus că nu vor rata și celelalte întâlniri pe acoperiș.

„Fantastic. Este un eveniment extraordinar, cu oameni tare frumoși, cu conținut de calitate și cu atmosferă fabuloasă”, a spus una dintre invitate.

„Foarte bine ne simțim, foarte calm. Sebastian a socializat foarte mult, îi place networking-ul și, respectiv, a făcut câteva debriefing-uri la un moment dat, câteva proiecte”, a spus un invitat.

„Atmosfera e fantastică ca de obicei, muzică bună și de ce mă bucur eu în cazul meu e comunicarea, pentru că am venit aici să mai schimb câteva vorbe bune cu prietenii cărora le-am dat întâlnire aici, la Roofoffline, așa că dispoziția e la maximum” a spus o invitată.

„Muzică bună, lume frumoasă, atmosfera e extraordinară. Pentru prima dată, dar nu pentru ultima dată”, a spus un invitat.

Organizatorii evenimentului dau asigurări că tradiția petrecerilor de pe acoperiș va continua.

„Atât de tare mă bucur că am reușit să organizăm evenimentele din această vară și astăzi le dăm start. E primul eveniment din această vară, l-am numit- #ROOFOFFLINE Offline Hybrid Businesses de pe divan, avem un divan pe acoperiș și așteptăm peste 200 de oameni să vină să se distreze împreună cu noi”, a declarat Irina Ghelbur, directoarea Interakt Media.

ROOFOFFLINE este un eveniment organizat de AGORA. Prima ediție a avut loc în anul 2017.

Partenerul general al evenimentului: Kaufland Moldova.

Parteneri: Berea LITRA; Château Vartely; Mam’s Gelato; SELIK; 2you coffee.

Cele mai populare

Agora

AGORA își propune să devină cea mai credibilă instituție media din Republica Moldova prin calitatea și diversitatea conținutului, să fie prima alegere a cititorilor pentru știrile și analizele online.

REȚELE SOCIALE

 • Facebook
 • Instagram
 • Youtube
 • Twitter
 • Telegram
 • RSS Feed

APLICAȚIE

 • App Store
 • Google Play
© 2023 Interact Media SRL
 • Mastercard
 • Visa
 • PayPal