15 restaurante McDonald's din Rusia au fost redeschise sub denumirea „Вкусно и точка”. În unele orașe s-au format cozi în fața restaurantelor (VIDEO, FOTO)

15 restaurante McDonald's din Rusia au fost redeschise sub denumirea „Вкусно и точка”. În unele orașe s-au format cozi în fața restaurantelor (VIDEO, FOTO)

15 restaurante McDonald's din Rusia au fost redeschise sub denumirea „Вкусно и точка” (n.r. Gustos și punct), transmite kommersant.ru. Denumirea nu a fost cunoscută de publicul larg până în ziua lansării. Anterior, logo-ul, reprezentat de două linii galbene (cartofi prăjiți) și un cerc galben-portocaliu (burger), a fost criticat de unii internauți și experți pentru culorile alese, dar și pentru asemănarea cu alte logo-uri internaționale. 

Primele 15 restaurante au fost deschise duminică, 12 iunie, iar alte 50 de restaurante se vor redeschide luni, 13 iunie.

În unele orașe s-au format cozi în fața restaurantelor redeschise.

Publicitate

Compania intenționează să deschidă până la 100 de puncte de vânzare timp de o săptămână.

...

Potrivit reprezentanților companiei, în prima etapă a deschiderii restaurantelor, nu va fi disponibil tot meniul obișnuit din cauza problemelor de logistică și dificultăților legate de ambalare.

...

Astfel, meniul restaurantului nu va include burgeri BigMac și înghețată McFlurry din cauza „asocierii persistente cu marca McDonald\\'s”.

...

„Dar vreau să vă promit că în viitorul foarte apropiat vom avea înlocuitori demni pentru aceste produse, pe care sunt sigur că consumatorii noștri îi vor aprecia și iubi”, a declarat Oleg Paroev, directorul general al rețelei de restaurante. De asemenea, noul meniu nu va conține alcool, dar compania va adapta aromele în funcție de regiune.

Oleg Paroev a mai declarat că lanțul alimentar și-a schimbat prețurile. „Scopul este să rămânem unul dintre brandurile accesibile, produse delicioase la prețuri accesibile”, a spus el.

...

Acesta a mai declarat că lanțul va face eforturi pentru a păstra stilul localului, astfel încât „oaspeții nu vor observa nicio diferență în atmosferă”. În același timp, a spus el, referințele la marca McDonald\\'s vor fi eliminate din restaurante.

Lanțul de fast-food McDonald\\'s și-a suspendat activitatea în Rusia pe 14 martie din cauza războiului din Ucraina. La 16 mai, compania a anunțat că părăsește piața rusă. Lanțul american de restaurante fast-food și-a vândut rețeaua de 850 de restaurante din Rusia lui Alexander Govor, un om rus de afaceri, care a condus mai multe restaurante McDonald\\'s în Siberia.

McDonald\\'s a fost unul dintre primele branduri occidentale care s-a stabilit în Rusia pe măsură ce Uniunea Sovietică se apropia de colaps la sfârșitul Războiului Rece.

Cele mai populare

Agora

AGORA își propune să devină cea mai credibilă instituție media din Republica Moldova prin calitatea și diversitatea conținutului, să fie prima alegere a cititorilor pentru știrile și analizele online.

REȚELE SOCIALE

 • Facebook
 • Instagram
 • Youtube
 • Twitter
 • Telegram
 • RSS Feed

APLICAȚIE

 • App Store
 • Google Play
© 2023 Interact Media SRL
 • Mastercard
 • Visa
 • PayPal