Kaufland Moldova, în ritmuri de #ROOFOFFLINE: De ce surprize au avut parte oaspeții evenimentului (VIDEO)

Kaufland Moldova, în ritmuri de #ROOFOFFLINE: De ce surprize au avut parte oaspeții evenimentului (VIDEO)

La înălțime, cu un superb apus de soare și multă lume bună - așa a fost atmosfera de la prima ediție #ROOFOFFLINE din vara 2022. Kaufland Moldova, partenerul general al evenimentului, s-a alăturat provocării AGORA pe acoperișul din centrul capitalei unde a pregătit pentru oaspeți un șir de surprize.

data-content-id=

„Ne bucurăm că după doi ani de pandemie, după doi ani în care am fost lipsiți de astfel de evenimente, astfel de oameni frumoși, am revenit în acest format, am revenit să ne vedem cu oameni dragi și în aceste momente mai mult ca oricând este important să fim alături de mass-media”, spune Cristina Aramă, specialist în relații cu publicul Kaufland.

Publicitate
...

La eveniment a fost și gustos. Partenerul general l-a invitat pe Chef Alexandru Comerzan. Oaspeții au fost serviți gratuit cu gustări delicioase din produse de la Kaufland.

...

...

„Pentru mine e pentru prima oară la #ROOFOFFLINE, la așa gen de eveniment și e foarte nice. Aici pe acoperiș am venit cu un hot-dog a la Comerzan, cum îmi place să spun, cu o salată mai neordinară - cu un pic de măr ce dă dulceață, varză ce dă prospețime, ceapa care dă iuțeală, sosul care-i dă partea afumată. Hot-dogul nu costă nimic, cât de straniu n-ar suna. Dar cine dorește și i-a plăcut poate da o donație pentru The Moldova Project cu care pot ajuta copii”, spune Chef Alexandru Comerzan cel care a gătit gustări deosebite pentru toți oaspeții de pe acoperiș.

...

La rândul său, echipa de la The Moldova Project a decis că banii adunați o să fie direcționați spre activitățile socio-educative pentru copii în această vară.

...

„Este un eveniment foarte frumos la care ne-am alăturat și noi și ne bucură că Kaufland ne-a ales ca să fim unii dintre partenerii lor. În spate vedeți niște lucrări realizate de copii noștri și au fost făcute ca și post carduri pe care oamenii pot să le ia și să le trimită celor dragi. Poate lumea o să scaneze acest QR cod și o să transfere o sumă de bani, poate pe viitor o să lansăm niște colaborări, poate cu unele companii o să reușim să stabilim niște parteneriate”, spune Victoria Morozov, președinta asociației The Moldova Project.

...

Seara a culminat cu o tombolă.  Kaufland a adus pe acoperiș premii generoase pentru toți cei de pe acoperișul #ROOFOFFLINE.

...

...

AGORA amintește că primul eveniment din runda de vară 2022 #ROOFOFFLINE a avut loc în data de 9 iunie și a avut genericul „Hybrid businesses de pe divan”. Aproximativ 200 de oameni și-au dat întâlnire, pe acoperiș. Vezi cum s-a văzut evenimentul pe rețelele de socializare AICI.  

Nu rata următoarea ediție din luna iulie. Alătură-te distracției și fii parte la evenimentul marca AGORA.

-----

Partenerul general al evenimentului: Kaufland Moldova.

Parteneri: Berea LITRA; Château VartelyMam’s Gelato; SELIK2you coffee.

P.

Cele mai populare

Agora

AGORA își propune să devină cea mai credibilă instituție media din Republica Moldova prin calitatea și diversitatea conținutului, să fie prima alegere a cititorilor pentru știrile și analizele online.

REȚELE SOCIALE

 • Facebook
 • Instagram
 • Youtube
 • Twitter
 • Telegram
 • RSS Feed

APLICAȚIE

 • App Store
 • Google Play
© 2023 Interact Media SRL
 • Mastercard
 • Visa
 • PayPal