Un nou #ROOFOFFLINE pe un nou acoperiș! Dăm start vânzării biletelor pentru cea de-a doua ediție a verii, #ROOFOFFLINE Unbeaten paths

Un nou #ROOFOFFLINE pe un nou acoperiș! Dăm start vânzării biletelor pentru cea de-a doua ediție a verii, #ROOFOFFLINE Unbeaten paths

Încă fredonați melodiile de la prima ediție #ROOFOFFLINE a acestei veri și vă amintiți cu drag de petrecerea noastră din iunie? Ei bine, avem o veste superbă: biletele pentru următoarea ediție #ROOFOFFLINE Unbeaten paths sunt deja în vânzare! Află mai jos unde și când va avea loc evenimentul, dar și cum faci rost de un bilet! Dezvăluim de pe acum secretul: petrecerea va fi pe un nou acoperiș.

Știți drumușorul acela de pădure, cu pietre, ghinde, bolovani, cu „hopuri” în care crezi că-ți rupi piciorul? Și după acea cărare aproape imposibil de parcurs, mai ales prin noroiul de după ploaie, vezi un luminiș, cel mai frumos loc care ți se deschide despre o drumeție. Ei bine, imaginează-ți că ești cu noi în acest hike, la noua ediție #ROOFOFFLINE Unbeaten paths . Te luăm cu noi într-o aventură în care vom descoperi potențialul turismului moldovenesc, a colțișoarelor neexplorate, a colindatului de dealuri.

În această călătorie pe acoperiș (pe bune un hike, că-l avem și pe Alex Gurdila cu noi) vom descoperi povești și idei inspiraționale ale unor speakeri surpriză și tare „ca lumea”, vom avea parte de networking, atmosferă superbă și apus de la înălțime.

Publicitate

Îți mărturisim acum, în premieră, că și AGORA se lansează într-o călătorie pe cărări nebătătorite, cu un joc de societate, pe care-l vom juca, testa și-l vom pune în vânzare la eveniment! Cel mai „Made în Moldova” joc va pune la bătaie proprietăți ale statului, iar jucătorii vor putea cumpăra afaceri sau chiar funcții strategice în stat. Toate istoriile sau scenariile pe care o să le întâlnești pe parcursul jocului sunt bazate pe fapte reale. Norocoșii vor putea pune mâna pe miliard, iar păgubașii - vor călca pe „greble” și vor căuta cumetri. Te-am intrigat? Atunci nu rata următoarea ediție #ROOFOFFLINE Unbeaten Paths .

Grăbește-te! Locuri limitate! Petrecerea va fi una restrânsă, de circa 100 de persoane .

Poți cumpăra bilete cât îți poftește inima pe iTiket.md . Ia-ți primul bilet și economisește.

CÂND? - În data de 14 iulie 2022, la ora 18:30

UNDE? - Pe acoperiș, desigur, însă pe unul nou ! Notați adresa: bd. Ștefan cel Mare 202, clădirea Kentford .

CE? - #ROOFOFFLINE Unbeaten paths.

CÂT? - Early Bird până la data de 8 iulie - 300 lei

Ticket standard de la 9 iulie până la 14 iulie - 450 lei

Membrii AGORA vor avea parte de un preț special la bilete - 100 de lei, iar codul promoțional va fi livrat pe e-mail.

Cum a fost la precedenta ediție? Află AICI !

Amintirile noastre de la edițiile trecute ale evenimentului - vedeți AICI .

Ne revedem pe acoperiș!

-------

Partenerii evenimentului:

Asociația Națională pentru Turism Receptor și Intern din Moldova / USAID

Fundația Soros Moldova

Chateau Cristi

Berea LITRA

Wine Gogh

Cele mai populare

Agora

AGORA își propune să devină cea mai credibilă instituție media din Republica Moldova prin calitatea și diversitatea conținutului, să fie prima alegere a cititorilor pentru știrile și analizele online.

REȚELE SOCIALE

 • Facebook
 • Instagram
 • Youtube
 • Twitter
 • Telegram
 • RSS Feed

APLICAȚIE

 • App Store
 • Google Play
© 2023 Interact Media SRL
 • Mastercard
 • Visa
 • PayPal