Hike cu mine! Unde? La Seliște, să vezi un fag de 300 de ani și să afli cum un slovac a venit în Moldova și s-a apucat să ne dezvolte turismul (VIDEO)

Hike cu mine! Unde? La Seliște, să vezi un fag de 300 de ani și să afli cum un slovac a venit în Moldova și s-a apucat să ne dezvolte turismul (VIDEO)

Vreți de ne credeți, vreți de nu, dar noua ediție de Hike cu Mine a fost realizată pe primul traseu oficial de hiking din Moldova. Traseul a fost lansat acum câteva săptămâni și e inițiativa unui cetățean de origine slovacă, Emilian Dzugas. Alex Gurdila l-a întrebat pe Emilian de ce trebuie să vină un străin ca să ne spună nouă despre turism; cum se construiește corect un traseu; cum te ghidezi de hărțile și marcajele de pe teren și de ce încă nu a fost reparat gardul legendarului Fag de 300 de ani. Gardul de 300 sau Fagul de 300? Aflați din noul episod de Hike cu Mine. Iar după ce veți vedea acest episod, vă chemăm la #ROOFOFFLINE Unbeaten paths. Acolo vă luăm cu noi într-o aventură în care vom descoperi potențialul turismului moldovenesc, a colțișoarelor neexplorate, a colindatului de dealuri.

Emilian Dzugas a venit în Moldova la începutul anilor 2000, în calitate de director comercial la un operator de telefonie mobilă. Rezultatele muncii sale au fost atât de bune, încât peste un an compania care era scoasă la vânzare a hotărât să rămână. Mulți ani mai târziu, Emilian a hotărât să dezvolte o afacere în domeniului turismului din Moldova - exact când a început pandemia. Așa că a fost nevoit să se reprofileze un pic - de aici a apărut inițiativa de a crea primul traseu oficial de hiking din Moldova, aflat în raionul Nisporeni.

Publicitate

Ești pasionat de turism, călătorii sau vrei să asculți experiența unor oameni faini din domeniu? Ei bine, AGORA coace o „călătorie” pe acoperiș (pe bune un hike, că-l avem și pe Alex Gurdila cu noi) la noul #ROOFOFFLINE din această vară, cu tema „Unbeaten paths” (Cărări nebătătorite). Vom descoperi povești și idei inspiraționale ale unor speakeri surpriză și tare „ca lumea”, vom avea parte de networking, atmosferă superbă și apus de la înălțime. 

Petrecerea va fi una restrânsă, de numai 100 de persoane .

Poți cumpăra bilete cât îți poftește inima pe iTiket.md. Ia-ți primul bilet și economisește.

CÂND? - În data de 14 iulie 2022, la ora 18:30

UNDE? - Pe acoperiș, desigur, însă pe unul nou ! Notați adresa: bd. Ștefan cel Mare 202, clădirea Kentford .

CE? - #ROOFOFFLINE Unbeaten paths.

CÂT? - Early Bird până la data de 8 iulie - 300 lei

Ticket standard de la 9 iulie până la 14 iulie - 450 lei

Membrii AGORA vor avea parte de un preț special la bilete - 100 de lei, iar codul promoțional va fi livrat pe e-mail.

Agora

AGORA își propune să devină cea mai credibilă instituție media din Republica Moldova prin calitatea și diversitatea conținutului, să fie prima alegere a cititorilor pentru știrile și analizele online.

REȚELE SOCIALE

 • Facebook
 • Instagram
 • Youtube
 • Twitter
 • Telegram
 • RSS Feed

APLICAȚIE

 • App Store
 • Google Play
© 2023 Interact Media SRL
 • Mastercard
 • Visa
 • PayPal