Urmează să mergi într-o vacanță, dar nu știi câte medicamente trebuie să ai în valiză? Ți-am pregătit o listă care îți poate fi de ajutor

Urmează să mergi într-o vacanță, dar nu știi câte medicamente trebuie să ai în valiză? Ți-am pregătit o listă care îți poate fi de ajutor

Te pregătești să mergi într-o vacanță, dar încă nu știi câte medicamente să pui în valiză? Ei bine, conținutul trusei de vacanță trebuie ales în funcție de destinație, dar și de starea de sănătate a fiecărui membru din familie. În continuare vă prezentăm ce poate include o trusă medicală, astfel încât să puteți preveni și trata eventualele complicații din timpul concediului bine meritat.

Vacanța este cea mai așteptată perioadă a anului atât pentru cei mici cât și pentru cei mari. Fie că alegeți să mergeți la mare sau la munte, o mică răceală vă poate da bătăi de cap. Pentru aceasta, vă vin în ajutor preparatele –Heel, pe baza de ingrediente naturale, potrivite pentru adulți, cât și pentru copii. Mai jos aveți o listă de medicamente, pe care le recomandăm să le aveți în valiza voastră de vacanță.

Kit-ul pentru răceală și rinoree

Publicitate

Dacă cineva din membrii familiei se confruntă cu o răceală, preparatele care pot fi utile în „trusa de vacanță” sunt: Angin-Heel SD, Gripp-Heel, Viburcol, și Euphorbium compositum SN.

 • Ești predispus Anginei? Atragă atenția la Angin-Heel! El chiar merită să fie luat cu tine în vacanță! Acesta asigură un efect antiinflamator, de asemenea, manifestă acțiune analgezică rapidă - durerile de gât pot fi reduse semnificativ și pot dispar complet în 1-2 zile de la începutul tratament.
 • Dacă simți că începe o răceală sau o viroză: că ai febră, dureri de cap sau dureri musculare, atunci Gripp-Heel este preparatul potrivit pentru amelioarea acestor stări (în tratamentul complex). Medicamentul nu are limitări de vârstă, nu este toxic, de aceea pot fi utilizat de femeile însărcinate și care alăptează, de copii, persoane în vârstă.
 • Un alt preparat, actual în geanta cu medicamente, mai cu seamă pentru părinții cu bebeluși, este Viburcol. Supozitoarele Viburcol pot fi utilizate în caz de infecții respiratorii virale acute, infecții acute ale căilor respiratorii superioare, erupții dentare și alte situații de disconfort, iritabilitate ale copilului cu sau fără febră. Preparatul este recomandat copiilor încă de la naștere. Viburcol posedă efect complex: dezintoxifiant, sedativ, analgezic, spasmolitic, poate optimiza temperatura corporală în caz de febră. Poate fi administrat și către adulți (la femei în tratamentul complex în cadrul sindromului algic pe fundal de procese inflamatorii ale organelor genitale feminine, ș.a.).

 • În caz de rinoree, preparatul Euphorbium compositum SN este preparatul cheie din gama -Heel. Mecanismul de acțiune al spray-ului nazal Euphorbium compositum SN este diferit, iar componentele de origine vegetală și minerală poate asigura un efect antiinflamator în cazul rinitelor de diverse etiologie și tip (viral, alergic ș.a.). La utilizarea regulată a Euphorbium compositum SN, o îmbunătățire persistentă poate surveni deja la ziua a 3-a – a 4-a de tratament.

Suferi de răul de mișcare?

În acest caz, Vertigoheel îți poate veni în ajutor. Medicamentul poate fi utilizat și administrat pentru diverse probleme: vertijuri de etiologie diversă, kinetoze, boala Meniere, migrena vestibulară, tinitus. Caracteristica principală a preparatului, este componenţa naturală în doze foarte mici, care nu se metabolizează în ficat sau rinichi, astfel nu manifestă acțiune toxică asupra organismului.

Duetul de detoxifiere

 • Pentru eliminarea eficace a toxinelor din organism, se poate de folosit ca adjuvant două complexe germane, compuse pe bază de ingrediente naturale. Prima dintre ele, picăturile Lymphomyosot, poate contribui la eliminarea toxinelor prin sistemul limfatic. Picăturile orale posedă acțiune complexă de: eliminarea toxinelor si reziduurilor din sistemul limfatic; retragerea excesului de apa din organism; accelerarea drenajului limfatic; îndepărtarea umflăturilor; îmbunătățirea efluxului limfatic și venos.
 • În caz de diaree, constipație sau senzație de balonare, picăturile Nux vomica-Homaccord pot ajuta la normalizarea acțiunii sistemului digestiv și la favorizarea proceselor de detoxifiere și de eliminarea a deșeurilor din sistemul gastrointestinal.

...

Agora

AGORA își propune să devină cea mai credibilă instituție media din Republica Moldova prin calitatea și diversitatea conținutului, să fie prima alegere a cititorilor pentru știrile și analizele online.

REȚELE SOCIALE

 • Facebook
 • Instagram
 • Youtube
 • Twitter
 • Telegram
 • RSS Feed

APLICAȚIE

 • App Store
 • Google Play
© 2023 Interact Media SRL
 • Mastercard
 • Visa
 • PayPal