Cicliștii participanți la #HospiceBikeTour2022 au ajuns acasă!

Cicliștii participanți la #HospiceBikeTour2022 au ajuns acasă!

OTP Bank este alături de Hospices of Hope Moldova pentru al șaptelea an consecutiv, în calitate de Partener General al evenimentului caritabil #HospiceBikeTour2022. În acest an ruta a fost una internațională, astfel, peste 30 de cicliști din Moldova, UK, SUA, Belgia, Costa Rica, Franța și România au pornit din Chișinău spre Vama Veche, litoralul românesc, pe o distanță de 540 km pe biciclete. Lansarea cursei caritabile a avut loc în scuarul Mihai Eminescu din capitală, din fața sediului central OTP Bank.

Cu un cuvânt de salut a venit Bogdan Spuză, Președintele Comitetului Executiv și CEO, OTP Bank care a încurajat cicliștii și le-a dorit să aibă forță pentru a ajunge în siguranță la destinație, exprimându-și admirația pentru acest proiect.

Publicitate

„Pentru mine a fost o plăcere deosebită să iau parte la startul unui eveniment pe cât de frumos pe atât de important pentru societate și pentru cei care au nevoie de ajutor. De peste 30 de ani echipa OTP Bank depune eforturi maxime în domeniul responsabilității sociale, iar parteneriatul cu organizația Hospice of Hope Moldova este un exemplu perfect al faptului că aceste parteneriate au valoare, aduc beneficii și cel mai important – merită continuate”.

Președintele Comitetului Executiv și CEO, OTP Bank, Bogdan Spuză

Autor:

Dumitru Guzun, Edgar Sapunji și Dumitru Mărgineanu sunt cei trei cicliști OTP Bank care au parcurs distanța de peste 500 km alături de participanții #HospiceBikeTour2022, contribuind astfel la colectarea de fonduri, care în acest an vor fi direcționate cu precădere pentru dezvoltarea Centrului de zi și de îngrijire paliativă la domiciliu „Aripile Speranței” din orașul Orhei.

„HospiceBikeTour este un proiect de suflet în cadrul organizației noastre și ne bucurăm că aceste acțiuni sunt susținute de parteneri de nădejde care anual sunt alături de noi și ne sponsorizează pentru ca Rețeaua de Îngrijiri Paliative din cadrul Hospices of Hope Moldova sa poată ajunge la cat mai mulți beneficiari. Mulțumim OTP Bank pentru încrederea care ne-o oferă an de an, un astfel de parteneriat ne ajută să dezvoltăm și consolidăm serviciile de îngrijire paliativă din Republica Moldova”.

Director Executiv, Hospices of Hope Moldova, Lara Moraru

Autor:

Hospice Bike Tour este un eveniment sportiv de caritate, care se desfășoară anual și este organizat de Hospices of Hope Moldova. Scopul principal al evenimentului este de a colecta fonduri pentru dezvoltarea și consolidarea serviciilor de îngrijire paliativă din rețeaua națională de îngrijiri paliative „Hospices of Hope Moldova” din regiunile Soroca, Orhei, Ocnița și Taraclia.

Participarea în acest proiect caritabil atât în postura de sponsor cât și nemijlocit la cursa de ciclism, a dat încă o dată dovadă că implicarea socială și valorile nobile sunt elementele caracteristice ale OTP Bank, dar și angajaților săi, care au dat dovadă de curaj, perseverență și spirit - o echipă puternică și demnă de admirație.

Otp Bank: „Împreună continuăm să sprijinim lucrurile frumoase.”!

Link pentru donații Paynet - Plăți online | Detalii comandă

Cele mai populare

Agora

AGORA își propune să devină cea mai credibilă instituție media din Republica Moldova prin calitatea și diversitatea conținutului, să fie prima alegere a cititorilor pentru știrile și analizele online.

REȚELE SOCIALE

 • Facebook
 • Instagram
 • Youtube
 • Twitter
 • Telegram
 • RSS Feed

APLICAȚIE

 • App Store
 • Google Play
© 2023 Interact Media SRL
 • Mastercard
 • Visa
 • PayPal