Lecție de matematică marca #ROOFOFFLINE sau cum prietenul la cumpărat bilete se cunoaște. Facem socoteala!

Lecție de matematică marca #ROOFOFFLINE sau cum prietenul la cumpărat bilete se cunoaște. Facem socoteala!

Salutare, prieteni! Rămân tot mai puține zile până la evenimentul de pe acoperiș. La AGORA pregătirile pentru #ROOFOFFLINE Unbeaten Paths sunt în toi, setul de surprize este aproape gata, iar de astăzi începem să le dezvăluim una câte una. Prima ține de prețul biletelor.  Aflați mai jos cum economisiți cumpărând bilete la eveniment! 

Iată, spuneți-mi, cine vine la distracție de unul singur? De obicei, la evenimente incendiare se vine cu gașca sau măcar cu un prieten. Iar pentru că noi, cei de la AGORA, suntem tare prietenoși și tot ce construim este cu și pentru amicii noștri anunțăm că la #ROOFOFFLINE Unbeaten Paths, FIECARE AL DOILEA BILET este la preț de 99 de lei!

Și acum, pentru că tot noi, cei de la AGORA știm a socoti - academic level, vă invităm la o lecție de matematică!

Publicitate

Datele problemei: Avem un eveniment super fain - cea de-a doua ediție #ROOFOFFLINE din această vară, cu genericul Unbeaten Paths. Acesta va avea loc în data de 14 iulie, pe acoperișul KENTFORD (Bd. Ștefan cel Mare, 202). Ion (sau Maria) tare își dorește să vină la distracție.

Întrebare: Cum să ajungă Ion (sau Maria) la eveniment, cu cheltuieli minime și satisfacție maximă? (A se rezolva în timp util, prin două metode)

Rezolvare metoda I (în perioada Early Bird, adică până la 8 iulie, inclusiv): Un bilet la #ROOFOFFLINE Unbeaten Paths în perioada Early Bird costă 300 de lei. Fiecare al doilea bilet cumpătat costă 99 de lei. Ion o invită pe Maria (sau oricare alt prieten).

300 de lei + 99 de lei = 399 de lei

Răspuns: Astfel, Ion și Maria vor achita pentru două bilete 399 de lei în loc de 600!

Rezolvare metoda II (după perioada Early Bird, adică, începând cu data de 9 iulie): Un bilet va costa deja 450 de lei. Fiecare al doilea bilet cumpătat va costa tot 99 de lei. Ion o invită pe Maria (asta, dacă n-a reușit s-o invite până acum).

450 de lei + 99 de lei = 549 de lei

Răspuns: Astfel, Ion și Maria (sau oricare alt prieten) vor achita pentru două bilete 549 de lei în loc de 900!

Concluzie: E bine când ai un prieten, dar e și mai bine să-i spui despre posibilitatea de a economisi la procurarea biletelor pentru evenimentul #ROOFOFFLINE Unbeaten Paths.

Și, da, spune-i prietenului tău despre ce va fi această ediție de #ROOFOFFLINE. Apoi, povestește-i cum a fost la edițiile precedente. Ori, dacă, absolut întâmplător, nu știe ce este un #ROOFOFFLINE, ai putea să-l molipsești de spiritul petrecerilor pe acoperiș... Și mai spune-i, numaidecât, prietenului tău că-l așteptăm cu drag să savurăm împreună apusul. Că și noi ne dorim să-l cunoaștem și să ne împrietenim și că i-am pregătit un cod secret, în cazul în care vrea să ne susțină.

Biletele sunt AICI! Ne revedem pe acoperiș!

----

Partenerii evenimentului:

Asociația Națională pentru Turism Receptor și Intern din Moldova / USAID

Fundația Soros Moldova

Chateau Cristi

Berea LITRA

Wine Gogh

Cele mai populare

Agora

AGORA își propune să devină cea mai credibilă instituție media din Republica Moldova prin calitatea și diversitatea conținutului, să fie prima alegere a cititorilor pentru știrile și analizele online.

REȚELE SOCIALE

 • Facebook
 • Instagram
 • Youtube
 • Twitter
 • Telegram
 • RSS Feed

APLICAȚIE

 • App Store
 • Google Play
© 2023 Interact Media SRL
 • Mastercard
 • Visa
 • PayPal