Ultima zi de Early Bird la biletele pentru #ROOFOFFLINE: Cine se trezește mai devreme, are parte de un apus feeric și de „DO, RE, MI” la înălțime... Nu rata!

Ultima zi de Early Bird la biletele pentru #ROOFOFFLINE: Cine se trezește mai devreme, are parte de un apus feeric și de „DO, RE, MI” la înălțime... Nu rata!

Salut, prieteni! Aici echipa AGORA! Responsabilii de voie bună sunt la datorie și vă oferă ultimele știri de pe șantierul de pregătire a celui de-al doilea eveniment #ROOFOFFLINE din această vară... Ținem mâna pe puls, pe cuvânt de roofofflineri! Da voi, prieteni, ați reușit deja să vă luați bilet la petrecerea de pe acoperiș? Nu de alta, dar să știți că au rămas ore numărate până încheiem oferta Early Bird și, de acum încolo, veți putea cumpăra bilete doar la preț deplin. Nu, nu... stați așa! Păstrăm un mare spectru de facilități! Imediat le luăm pe rând, doar să vă mai spunem că, în articolul de mai jos, aflați și despre doi băieți absolut minunați, care ne vor (în)cânta pe acoperiș. Că, ce fel de petrecere la apus fără acorduri de chitară?.. 

MULȚUMIM! tuturor celor care au fost hărnicuți și au reușit să-și procure bilet la petrecerea pe care am anunțat-o noi pe acoperiș.

Graba care NU strică treabă

Publicitate

Dragi prieteni, să știți că mai aveți ore numărate să mai beneficiați de această ofertă de preț promoțional. Doar pe parcursul zilei de astăzi biletul mai costă 300 de lei. Începând cu data de 9 iulie, le veți putea procura cu 450 de lei. Chiar și așa, dacă vii cu un prieten, vei economisi considerabil, pentru că, în continuare! FIECARE AL DOILEA BILET cumpărat va fi la preț de 99 de lei!

Încă un fel de a spune abonaților AGORA „vă iubim!”

Ca de fiecare dată, abonații Agora au câștig dublu: susțin presa independentă, procurând un abonament, și au parte de reduceri mari la cumpărarea biletului pentru #ROOFOFFLINE. Astfel, toți abonații AGORA vor primi un cod secret pentru a avea parte de un preț promoțional, de doar 100 de lei (dacă vă grăbiți să-l procurați azi) și de numai 200 de lei, începând cu data de 9 iulie.

Grăbiți-vă ca să nu ratați oferta!

Și notele muzicale urcă pe acoperiș

Nici nu ne putem imagina o petrecere pe acoperiș fără muzică bună. Faceți, așadar, cunoștință cu prietenii noștri - Călin Ganea și Stas Goncear. Îi cunoaștem încă de la primul eveniment #ROOFOFFLINE din această vară. Sunt tineri talentați și gata să ofere un moment de relaxare cu muzică bună pentru toți cei care vor veni la petrecere.

Haideți să recapitulăm. Această ediție ROOFOFFLINE am dedicat-o descoperilor din domeniul turismului local prin prisma lucrurilor și cărărilor nebătătorite și neîncercate până acum. Și, pentru că de fiecare dată când organizăm evenimente de acest fel, avem grijă să invităm speakeri dintre cei mai cei... nu schimbăm tradiția nici de această dată.

Pe 14 iulie, pe acoperișul superb de la Kentford, vor veni să vorbească doi oameni minunați, care schimbă lucruri, inovează și ne ajută să descoperim.

Este vorba despre Nata ALBOT, CEO și co-fondator Klumea, organizatoarea multor festivaluri din Moldova, care ne va povesti despre noul său proiect, despre cum e să mergi pe cărări nebătătorite și de ce și cum va deveni Pohrebea capitala gastronomică a Moldovei.

Și Emilian Dzugas, fondator și director al agenției de turism și evenimente Tatrabis, arhitectul primului traseu oficial de hiking din Moldova, ne va spune despre cărările nebătătorite și de ce trebuie să lăsăm orașul pentru a parcurge trasee prin țară.

O invitație specială

Mai stai pe gânduri, iată o invitație special pentru tine, dragă prietene. Este cu dedicație de la directoarea Interakt Media, Irina Ghelbur și autorul proiectului „Hike cu Mine”, Alex Gurdila, cel care va modera acest eveniment.

Ce vom mai face pe acoperiș

Vom urmări trei prezentări interesante în cadrul unui panel inspirațional cu genericul “Cum ar fi fost bine să fie”, susținut de partenerul al evenimentului, Fundația Soros Moldova.

Vom urmări documentarul lansat recent “O țară mică cu inimă mare”, pe care ni-l vor prezenta partenerii USAID & ANTRIM.Și... vom savura un vin bun de la Chateau Cristi, wine partner #ROOFOFFLINE!

Trei argumente pentru cel care se trezește mai devreme...

1. Pe acoperiș sunt locuri limitate - maxim 100 de persoane!

2. Mai sunt ore numărate până se sfârșește perioada de EarlyBird, iar de mâine biletele vor fi mai scumpe!

3. Și, în general, cine de trezește mai devreme, mai departe ajunge...

Așa că, nu lăsați pe mâine ceea ce trebuie făcut AZI!

Biletele sunt AICI! Ne revedem pe acoperiș!

----

Partenerii evenimentului:

Asociația Națională pentru Turism Receptor și Intern din Moldova / USAID

Fundația Soros Moldova

Chateau Cristi

Berea LITRA

Wine Gogh

Cele mai populare

Agora

AGORA își propune să devină cea mai credibilă instituție media din Republica Moldova prin calitatea și diversitatea conținutului, să fie prima alegere a cititorilor pentru știrile și analizele online.

REȚELE SOCIALE

 • Facebook
 • Instagram
 • Youtube
 • Twitter
 • Telegram
 • RSS Feed

APLICAȚIE

 • App Store
 • Google Play
© 2023 Interact Media SRL
 • Mastercard
 • Visa
 • PayPal