La înălțime cu USAID și ANTRIM, prietenii de drum ai AGORA în aventura #ROOFOFFLINE Unbeaten Paths. Cunoaște partenerii evenimentului

La înălțime cu USAID și ANTRIM, prietenii de drum ai AGORA în aventura #ROOFOFFLINE Unbeaten Paths. Cunoaște partenerii evenimentului

Orice aventură necesită „complici” din ăia buni și de nădejde, o știe fiecare omulean care a pornit vreodată să escaladeze munți reali și metaforici. E vital să-ți dea o mână, să pună umărul și să nu te ia peste picior. Ei bine, au rămas zile numărate până la aventura #ROOFOFFLINE Unbeaten paths, un eveniment inedit marca AGORA. N-am putut să pornim în această călătorie fără niște parteneri faini - USAID (Agenția Statelor Unite pentru Dezvoltare Internațională) și ANTRIM (Asociația Națională pentru Turism Receptor și Intern din Moldova). Descoperiți-i în acest articol pe cei care vor face posibilă noua ediție #ROOFOFFLINE, pe care o vom trăi împreună cu voi pe 14 iulie.

Experții în cărări, destinații și locații de poveste 

Unul dintre partenerii evenimentului e Asociația Națională pentru Turism Receptor și Intern din Moldova (ANTRIM). Așadar, cu noi la înălțimea acoperișului Kentford va fi organizația non-profit care reprezintă vocea sectorului privat din industria turismului receptor din Moldova. Nu e șagă!

Publicitate

Printre membrii ANTRIM sunt și operatori turistici, și agenții de turism, și vinării cu servicii turistice, și agro-pensiuni și case rurale, și hoteluri, și prestatori de experiențe turistice (kayak, SUP, olărit), organizatori de evenimente, etc.

Iar pentru că această ediție ROOFOFFLINE am dedicat-o descoperilor din domeniul turismului local prin prisma lucrurilor și cărărilor nebătătorite și neîncercate până acum, ANTRIM e partenerul care vă va ajuta să (re)descoperiți țara noastră.  

Cei care ne pun țara pe harta ecoturismului internațional 

De aproape 10 ani, acești parteneri ai evenimentului nostru promovează Moldova ca o destinație turistică autentică. USAID Moldova sprijină turismul moldovenesc și a facilitat dezvoltarea sectorului, prin generarea de venituri și a locurilor de muncă, dezvoltarea produselor inovative și promovarea pe arena internațională a Moldovei pentru creșterea numărului de turiști.

Sectorul turistic din R. Moldova e pus pe hartă prin Activitatea de Susţinere a Competitivității în Industria Uşoară și cea a TurismuluI (MCTA) finanțată de Proiectul USAID pentru dezvoltare economică, guvernanță și creștere a întreprinderilor în Europa și Eurasia (EDGE). 

Proiectul își propune să faciliteze redresarea economică și sprijinul post-pandemie pentru sectorul turismului din Moldova, afectat grav de COVID-19.

Hai la film!

Cei doi parteneri ne aduc la eveniment și o peliculă faină. Mai exact, vom urmări documentarul lansat recent „O țară mică cu inimă mare”, pe care ni-l vor prezenta USAID & ANTRIM.

Vom asculta trei prezentări interesante în cadrul unui panel inspirațional cu genericul „Cum ar fi fost bine să fie”, susținut de au alt partener al evenimentului, Fundația Soros Moldova.

Și... vom savura un vin bun de la Chateau Cristi, wine partner #ROOFOFFLINE! 

Da\\\\' biletele?!

Ca de fiecare dată, abonații Agora au câștig dublu: susțin presa independentă, procurând un abonament, și au parte de reduceri mari la cumpărarea biletului pentru #ROOFOFFLINE. Astfel, toți abonații AGORA vor primi un cod secret pentru a avea parte de un preț promoțional de numai 200 de lei, începând cu data de 9 iulie. 

Biletele sunt AICI! Ne revedem pe acoperiș!

----

Partenerii evenimentului: 

Asociația Națională pentru Turism Receptor și Intern din Moldova / USAID

Fundația Soros Moldova

Chateau Cristi

Berea LITRA

Wine Gogh

Agora

AGORA își propune să devină cea mai credibilă instituție media din Republica Moldova prin calitatea și diversitatea conținutului, să fie prima alegere a cititorilor pentru știrile și analizele online.

REȚELE SOCIALE

 • Facebook
 • Instagram
 • Youtube
 • Twitter
 • Telegram
 • RSS Feed

APLICAȚIE

 • App Store
 • Google Play
© 2023 Interact Media SRL
 • Mastercard
 • Visa
 • PayPal