Nimic nu ne împiedică să ne distrăm la #ROOFOFFLINE! Acoperișul KENTFORD e proiectat să reziste unui cutremur de opt grade... Hai la distracție!

Nimic nu ne împiedică să ne distrăm la #ROOFOFFLINE! Acoperișul KENTFORD e proiectat să reziste unui cutremur de opt grade... Hai la distracție!

Iuhuuuuuu, joi la #ROOFOFFLINE ne vom putea distra dincolo de limite! Vom zgudui din temelii acoperișul de la KENTFORD! Doar o zi ne desparte de marele eveniment de pe acoperiș. Iată ce-ți propunem noi - ia-ți un bilet (că au mai rămas doar câteva). Iar, până se procesează tranzacția, află mai multe despre acoperișul nou, pe care-l vom cuceri, de această dată.

Știați că blocul în care se află Centrul de Business KENTFORD a fost ridicat încă în 1976? Nu știm, poate, în prezent, constructorii mai economisesc la materialele de construcții, dar pe atunci, se construia „la soveste”, spune legenda... La ridicarea acestei clădiri s-a folosit ciment marca 500 și armătură de 40 de mm, materiale premium, de altfel. Complexul a fost proiectat astfel, încât să reziste unui cutremur de pană la opt grade pe scara Richter. Pe atunci, în procesul de edificare a clădirilor, o atenție deosebită era acordată rezistenței la cutremure, după seismul din 1973. Așa că în capitală, dar și în toată țara, clădirile erau proiectate, luând în calcul și acest factor. O informație, zicem noi, foarte utilă, dacă tot intenționăm să urcăm pe acoperiș peste o sută de prieteni, gata să țopăie în ritmuri incendiare.

Edificiul a fost privatizat în anul 1998 și, la doar un an distanță, după reconstrucție și modernizare, a și fost dat în exploatare. Aici a fost amenajat primul Centru de Business din R. Moldova. În prezent, în clădire își desfășoară activitatea peste 25 de agenți economici, potrivit administratorului KENTFORD, Victor Sitnic.

Publicitate

Și nu e de mirare. Clădirea este amplasată în centrul Chișinăului, chiar în fața sensului giratoriu de pe strada Ion Creangă, fiind astfel conectată la cele mai importante artere ale orașului. NOTA BENE! Locația prinde bine și priveliștii care se deschide de pe acoperiș.

Mare ne este bucuria să vă anunțăm că, la ediția din iulie a #ROOFOFFLINE-ului, vom putea admira apusul din patru colțuri ale urbei: Centru, Buiucani, Râșcani și Ciocana. Vrem să vedem cum razele calde ale soarelui se vor dilua la orizont!

Anterior, în premieră, directoarea Interakt Media, Irina Ghelbur, ne-a prezentat locul unde se va desfășura cea de-a două ediție din acest an a evenimentului #ROOFOFFLINE, pe care am numit-o „Unbeaten Paths”.

Dacă v-am intrigat, atunci să știți că vă așteptăm pe acoperișul KENFORD din Chișinău, la ora 18:30, unde va fi multă lume bună și dragă nouă. Iar cele mai importante lucruri, pe care trebuie să-l aveți, este buna dispoziție și curiozitatea pentru a descoperi cărări nebătătorite, precum o face colegul nostru Alex Gurdila, autorul proiectului „Hike cu Mine” și prezentatorul evenimentului. La #ROOFOFFLINE veți afla, în premieră, cine sunt oamenii din spatele camerelor de luat vederi la proiectul inedit, care a fost cel mai neobișnuit traseu pe care s-a avântat Alex să-l parcurgă, iar cei mai norocoși vor avea șansa să câștige și un bilet pentru o ediție specială „Hike cu Mine”. Invitația specială pentru tine e AICI!

Pentru membrii AGORA, care și-au procurat un abonament, prețul biletului este unul special!

Prețul standard al unui bilet este de 450 de lei, iar fiecare al doilea bilet cumpărat costă doar 99 de lei!

Biletele sunt AICI! Ne revedem pe acoperiș!

----

Partenerii evenimentului:

Asociația Națională pentru Turism Receptor și Intern din Moldova / USAID

Fundația Soros Moldova

Chateau Cristi

Berea LITRA

Wine Gogh

Cele mai populare

Agora

AGORA își propune să devină cea mai credibilă instituție media din Republica Moldova prin calitatea și diversitatea conținutului, să fie prima alegere a cititorilor pentru știrile și analizele online.

REȚELE SOCIALE

 • Facebook
 • Instagram
 • Youtube
 • Twitter
 • Telegram
 • RSS Feed

APLICAȚIE

 • App Store
 • Google Play
© 2023 Interact Media SRL
 • Mastercard
 • Visa
 • PayPal