Hike cu mine (și pe acoperiș)! Descoperă proiectul AGORA care ne-a inspirat la cea mai tare aventură a lunii iulie, #ROOFOFFLINE Unbeaten paths

Hike cu mine (și pe acoperiș)! Descoperă proiectul AGORA care ne-a inspirat la cea mai tare aventură a lunii iulie, #ROOFOFFLINE Unbeaten paths

Razele soarelui ce cad pe față, adierea vântului care ne mângâie obrajii, umbra copacilor jucând drept pe frunte și poteca de sub picioare care ne cheamă și ne tot cheamă la drum! Toate aceste plăceri (și încă multe alte bucurii eterne) ni le oferă „Hike cu mine” - o provocare pe care AGORA, în colaborare cu jurnalistul și producătorul Alex Gurdila, au transpus-o într-un proiect de dezvoltare și reuniune cu natura. Suntem deja la cea de-a șasea ediție, iar în cadrul călătoriilor pe care le-am întreprins, am evadat din centrul vieții urbane și am pus accent pe stările de echilibru pe care le creează o aventură în natură. Și, pentru că nu ne e frică să explorăm, atât la propriu, cât și la figurat, am pornit în hike pe acoperiș la o nouă ediție #ROOFOFFLINE Unbeaten paths. Ne propunem să descoperim potențialul turismului moldovenesc, colțișoarele neexplorate, să promovăm drumețiile acasă și să cunoaștem oameni care merg dârz ți stoic pe tot felul de cărări nebătătorite. 

Cine credeți că a urcat primul pe acoperișul unde va avea loc evenimentul de joi, ? El e! Înainte-mergătorul pe cărări nedescoperite, autorul proiectului „Hike cu Mine”, Alex Gurdila. Pentru că Alex va fi și moderatorul evenimentului, iată și mesajul pe care ni-l transmite de la înălțime. 

https://www.facebook.com/plugins/video.php?height=314&href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2Fagora.md%2Fvideos%2F799832004515727%2F&show_text=false&width=560&t=0

Publicitate

La ROOFOFFLINE veți afla, în premieră, cine sunt oamenii din spatele camerelor de luat vederi și care îl însoțesc pe Alex în drumețiile lui, care a fost cel mai neobișnuit traseu pe care s-au avântat să-l parcurgă, iar cei mai norocoși vor avea șansa să câștige și un bilet pentru o ediție specială „Hike cu Mine”.

Cum a apărut ideea 

„Eram la Cricova, la alergat de Halloween, băieții au avut o idee foarte bună - să alergăm de Halloween - au și decorat totul foarte frumos. Și vine Irina Ghelbur, directoarea AGORA, și îmi spune: Alex, hai să facem un proiect foarte „ciotkii”, iar în timpul discuției a apărut ideea acestui proiect „Hike cu mine”, ne-a povestit Alex Gurdila.

Autorul proiectului spune că, pentru moment, mai sunt încă multe lucruri de învățat - de la modul de filmare până la oportunitățile de dezvoltare a hiking-ului în țară, dar că anume căile nebătătorite și provocările originale mișcă lucrurile și aduc bucuria succesului.

Ce este Hike cu mine

„Hike cu mine” este un proiect de dezvoltare și reuniune cu natura, lansat de AGORA în colaborare cu producătorul și jurnalistul Alex Gurdila, omul care a călătorit un milion și jumătate de km pe continentul American. E o invitație pentru toți, în special pentru membrii susținători AGORA, de a redescoperi Moldova pe jos.  

În fiecare ediție, dar și în mailuri dedicate explicăm ce fel de echipament e necesar pentru un hiking bun. Ne distrăm. Ne regăsim. Și ne reîndrăgostim de natura Moldovei. 

„Hike cu mine” e o invitație pentru toți, în special adresată membrilor susținători AGORA, de a redescoperi Moldova pe jos. Deal cu deal, pădure cu pădure, râuleț cu râuleț – o să vă demonstrez că se poate de regenerat spiritual aici, acasă. O spun ca om care a călătorit mai mult de un milion și jumătate de km pe continentul American. O spun ca om care un an în urmă ridica ambele sprâncene la sintagma „reuniune cu natura”.

Alex Gurdila

Autor:

Aici găsiți primul, al doilea, al treilea, al patrulea, al cincilea și al șaselea episod „Hike cu mine”.

Hai la #ROOFOFFLINE Unbeaten paths

Ești pasionat de turism, călătorii sau vrei să asculți experiența unor oameni faini din domeniu? Ei bine, AGORA coace o „călătorie” pe acoperiș (pe bune un hike, că-l avem și pe Alex Gurdila cu noi) la noul #ROOFOFFLINE din această vară, cu tema „Unbeaten paths” (Cărări nebătătorite). Vom descoperi povești și idei inspiraționale ale unor speakeri surpriză și tare „ca lumea”, vom avea parte de networking, atmosferă superbă și apus de la înălțime. 

Petrecerea va fi una restrânsă, de numai 100 de persoane, așa că, dacă îți dorești să te alături, ar fi bine să nu tărăgănezi.

Poți cumpăra bilete (au mai rămas doar câteva) pe iTiket.md.

CÂND? - În data de 14 iulie 2022, la ora 18:30

UNDE? - Pe acoperiș, desigur, însă pe unul nou ! Notați adresa: bd. Ștefan cel Mare 202, clădirea Kentford .

CE? - #ROOFOFFLINE Unbeaten paths.

CÂT? - Ticket standard - 450 lei. Fiecare al doilea bilet cumpărat - 99 lei.

Membrii AGORA vor avea parte de un preț special la bilete - 100 de lei, iar codul promoțional va fi livrat pe e-mail.

----

Partenerii evenimentului: 

Asociația Națională pentru Turism Receptor și Intern din Moldova / USAID

Fundația Soros Moldova

Chateau Cristi

Berea LITRA

Wine Gogh

Agora

AGORA își propune să devină cea mai credibilă instituție media din Republica Moldova prin calitatea și diversitatea conținutului, să fie prima alegere a cititorilor pentru știrile și analizele online.

REȚELE SOCIALE

 • Facebook
 • Instagram
 • Youtube
 • Twitter
 • Telegram
 • RSS Feed

APLICAȚIE

 • App Store
 • Google Play
© 2023 Interact Media SRL
 • Mastercard
 • Visa
 • PayPal