Se regăsesc în meniurile mai multor restaurante cu stele Michelin și sunt apreciate cu medalii de aur. Vezi vinurile cu care ne-a bucurat Chateau Cristi la #ROOFOFFLINE

Se regăsesc în meniurile mai multor restaurante cu stele Michelin și sunt apreciate cu medalii de aur. Vezi vinurile cu care ne-a bucurat Chateau Cristi la #ROOFOFFLINE

Se regăsesc în meniurile mai multor restaurante cu stele Michelin din Franța și Spania și sunt apreciate cu medalii de aur la concursurile internaționale din întreaga lume. Este vorba despre vinurile Chateau Cristi, care au fost savurate de către oaspeții noștri la #ROOFOFFLINE.

La eveniment au fost prezente proaspetele vinuri din gama Bravoure - Fumé și Malbec Rosé.

...

Publicitate

Bravoure Fumé este un cupaj îndrăzneț, obținut prin mariajul soiurilor Chardonnay și Rkatsiteli, maturate în baricuri de stejar timp de 3 luni. Este un vin bine structurat, de culoare galben-pai, care reflectă o îmbinare armonioasă dintre nuanțele florale, pere, mere verzi și notele de nuci ușor prăjite. Acesta se manifestă printr-un gust proaspăt, exprimat prin arome de pere și fructe exotice, cu o aciditate medie. Bravoure Fumé se asociază perfect cu bucate din pește, crustacee, fructe de mare și risotto.

...

...

La #ROOFOFFLINE oaspeții au mai descoperit și alte două vinuri noi de la Chateau Cristi: Politika Candidat și Cupaj Liberal.

Politika Candidat este un promulgator al ideilor progresiste! Un vin tânăr, produs din soiul Pinot Noir, plin de arome de pomușoare și fructe de pădure, liber de orice îndoctrinare, care satisface pe deplin cerințele electoratului însetat. Dispus să intre în dialog direct atât cu legumele cât și cu carnea la grătar sau aripioarele în sos picant, Candidat de la Politika creează alianțe gustative de lungă durată.

...

Politika Cupaj Liberal este un vin alb sec cu viziuni largi! Format în baza unei coaliții neașteptate dintre Chardonnay și Aligoté, acest vin rebel spune sus și tare că iubește libertatea! Numai așa își poate manifesta pe deplină măsură notele ușor minerale de lămâie, piersic și mango. Vocal în timpul sesiunilor parlamentare, acesta se simte cel mai bine alături de aliații săi: pastele în sos alb, salatele din crudități și fructele de mare.

...

La întâlnirea cu „alegătorii” au fost prezente și deja bine cunoscutele cupajuri Candidat și Democrat. Două vinuri roșii seci extraordinare, fiecare produse din trei soiuri : Merlot, Cabernet Franc și Cabernet Sauvignon. Deși la prima vedere ar părea că sunt două vinuri identice, acestea sunt absolut diferite datorită (Atenție!) procentajului diferit de soi.

...

Politika Cupaj Conservator: Merlot 40%, Cabernet Franc 30% și Cabernet Sauvignon 30%. Culoarea rubinie accentuează fundamentalismul acestei coaliții. Programul electoral conține arome de fructe roșii coapte, cu note delicate de condimente și ierburi balsamice, însoțite de un gust suculent, proaspăt, savuros și picant. Se poziționează pe eșichierul politic cu taninuri moderate și un postgust remarcabil. În cadrul ședințelor plenare, formează ușor majorități constituționale cu paste, afumături și pizza.

...

Politika Cupaj Democrat: Cabernet Franc 50%, Cabernet Sauvignon 25% și Merlot 25%. Se lansează în campanie cu o aromă seducătoare de cireșe și fructe de pădure roșii, sălbatice. Notele moi și complexe de prune domină gustul de la începutul și până la sfârșitul mandatului. Cu o corpolență medie, taninuri fine, îmbinate perfect cu aciditatea, acest vin oferă o notă de prospețime deosebită tuturor proiectelor implementate. Recomandăm coalițiile cu legume gratinate la cuptor, pizza sau carne la grătar, alături de unul sau mai mulți reprezentanți ai societății civile.

Toate vinurile Chateau Cristi sunt produse din strugurii proprii, colectați din podgoriile vinăriei care sunt situate la sudul Moldovei, mai exact în satul Găvănoasa. Pentru fabricarea vinurilor sunt utilizate tehnologii avansate în combinație cu metodele tradiționale de producere. În prezent, colecția Chateau Cristi numără peste zece vinuri albe, roșii și rosé.

Evenimentul #ROOFOFFLINE Unbeaten Paths, organizat de AGORA a avut loc joi, 14 iulie, pe acoperișul Kentford. Peste 100 de oameni s-au adunat ca să asculte discursurile inspiraționale ale speakerilor, care au povestit despre drumul pe care-l parcurg cu îndrăzneala, de fiecare dată când își propun să realizeze un vis, un plan, un scop.

AICI găsiți informația despre discursul Natei Albot la eveniment și minunatul proiect la care lucrează în prezent jurnalista.

AICI aveți un articol despre Emilian Dzugas și primul traseu de hike din Moldova, pe care l-a inaugurat.

Iar AICI vă povestim cum am desfăcut cortul chiar pe acoperiș, cum am copt porumb, am savurat vin la apus de soare, dar și despre premiile din bolul tombolei de la eveniment.

Dacă n-ați reușit să ajungeți la eveniment, fiți gata să vă alăturați la următoarea ediție. Vă așteptăm cu drag!

-------

Asociația Națională pentru Turism Receptor și Intern din Moldova / USAID

Fundația Soros Moldova

Chateau Cristi

Berea LITRA

Wine Gogh

P.

Cele mai populare

Agora

AGORA își propune să devină cea mai credibilă instituție media din Republica Moldova prin calitatea și diversitatea conținutului, să fie prima alegere a cititorilor pentru știrile și analizele online.

REȚELE SOCIALE

 • Facebook
 • Instagram
 • Youtube
 • Twitter
 • Telegram
 • RSS Feed

APLICAȚIE

 • App Store
 • Google Play
© 2023 Interact Media SRL
 • Mastercard
 • Visa
 • PayPal