#ROOFOFFLINE Unbeaten Paths: Cum am desfăcut cortul, am copt porumb și am savurat vin la apus de soare, dar și premiile din bolul tombolei (FOTO)

#ROOFOFFLINE Unbeaten Paths: Cum am desfăcut cortul, am copt porumb și am savurat vin la apus de soare, dar și premiile din bolul tombolei (FOTO)

Peste 100 de oameni au fost pe acoperișul celei de-a doua ediții #ROOFOFFLINE din această vară, eveniment marca AGORA. La înălțime, cu o superbă priveliște în care orizontul orașului se împletește cu nuanțele purpurii ale apusului, am ascultat muzică bună, ne-am distrat, am împărțit cadouri la tombolă, am descoperit cărări nebătătorite și tare ne-am dorit ca seara să nu se încheie. Dar am rămas cu amintiri și le depănăm aici.

Pe acoperișul #ROOFOFFLINE a fost vesel

Partenerii evenimentului, cei din echipa ANTRIM, au pus la încercare oaspeții și au testat vesel și distractiv cunoștințele  din domeniul turismului.

Publicitate
...

Două echipe a câte cinci persoane au avut la dispoziție câte o hartă a țării, un set de locații cunoscute printre care mănăstiri, vinării, pensiuni.

...

...

Cu cinci minute la dispoziție, consultării cu colegii de echipe și ceva intuiție - așa s-a aprins spiritul de competiție. Sarcina participanților a fost să găsească și să lipească corect locația fiecărei destinații turistice. 

...

Și cum a fost un concurs, nu au lipsit și premiile. De fapt, doza de bună dispoziție a fost ceea ce a primit fiecare.

Tot pe acoperiș a venit și Vasile Goian, președinte al Federației de Turism Sportiv. A venit cu un sac enorm în spate și cu multă-multă experiență în urcările pe munți.

...

Împreună cu oaspeții evenimentului, Vasile Goian a desfăcut sacul cu care pleacă de obicei pe cele mai înalte vârfuri ale lumii. Împreună am putut vedea ce ia cu sine cei care pleacă în situații extreme pentru câteva zile. 

...

Nu a lipsit nici cortul. Împreună cu câțiva prieteni, veniți și ei la #Roofoffline, Vasile Goian a înșirat locul de adăpost în doi timpi și trei mișcări.

...

La fel, cei de pe acoperiș au putut învăța să lege cele mai sigure noduri care în anumite situații pot salva viața sportivului care urcă muntele. A fost și interesant, și util. Acum știm să legăm noduri ca „coada vacii” sau „opt”. 

Bunătățile nu au lipsit de las eveniment. Alături de AGORA au fost cei de la Wine Gogh, Chateau Cristi și Litra care au avut grijă să servească oaspeții cu gustări și băuturi dintre cele mai aromate și savuroase.

La #ROOFOFLINE, Wine Gogh a avut în meniu burger cu carne de vita, frigărui cu salata de varza și sos,  crostini cu susan și cascaval, porumb copt la grătar și bruschette cu roșii cherry și mozzarella. Mmmmm! O adevărată gustoșenie.

...

Iar Chateau Cristi a adus pe acoperiș două vinuri - Politika și Bravoure.

...

...

Fiecare oaspete a putut savura câte un pahar de vin gratuit. Și pentru că majoritatea au avut paharelor au fost pline, suntem convinși că vinul a fost pe plac.

...

La cea de-a doua ediție din această vară a #ROOFOFLINE am avut și bere LITRA. Am pus la rece câte o sticlă care aștepta cumințică, cufundată în gheață, să fie deschisă. Și aici au fost surprize. Fiecare persoană de pe acoperiș a putut beneficia de o băutură gratuit.

Pe acoperișul #ROOFOFFLINE au fost cadouri

Da, da. Evenimentul a inclus și mai multe surprize. Pe lângă toate, am inclus și o tombolă cu premii de la partenerii noștri.Cei de pe acoperiș și-au pus norocul la încercare, iar noi rând pe rând am dăruit: Cinci sticle de vin de la Chateau Cristi și un set  din două pahare și o sticlă de vin.

...

Partenerul ANTRIM a oferit la tombolă o torbă eco cu câteva surprize în ea. 

La rândul lor, Wine Gogh au surprins trei norocoși cu certificate a câte 300 de lei. Iar cei de la berea LITRA au dăruit prin tragere la sorți două lăzi de bere.

...

-----

Vă amintim că evenimentul #ROOFOFFLINE Unbeaten Paths, organizat de AGORA a avut loc joi, 14 iulie, pe acoperișul Kentford. Peste 100 de oameni s-au adunat ca să asculte discursurile inspiraționale ale speakerilor, care au povestit despre drumul pe care-l parcurg cu îndrăzneala, de fiecare dată când  își propun să realizeze un vis, un plan, un scop.

De asemenea, invitații au savurat un vin bun, o bere răcoroasă, gustări pregătite cu dăruire, muzică de suflet, cadouri și surprize, filmul „O țară mică cu inimă mare” și... un apus de poveste. 

Dacă n-ați reușit să ajungeți la eveniment, fiți gata să vă alăturați la următoarea ediție. Vă așteptăm cu drag!

Fotografiile de la #ROOFOFFLINE Unbeaten Paths le găsim pe pafina de Facebook AGORA.

-----

Partenerii evenimentului: 

Asociația Națională pentru Turism Receptor și Intern din Moldova / USAID

Fundația Soros Moldova

Chateau Cristi

Berea LITRA

Wine Gogh 

Agora

AGORA își propune să devină cea mai credibilă instituție media din Republica Moldova prin calitatea și diversitatea conținutului, să fie prima alegere a cititorilor pentru știrile și analizele online.

REȚELE SOCIALE

 • Facebook
 • Instagram
 • Youtube
 • Twitter
 • Telegram
 • RSS Feed

APLICAȚIE

 • App Store
 • Google Play
© 2023 Interact Media SRL
 • Mastercard
 • Visa
 • PayPal