Rectorul Universității de Stat „Bogdan Petriceicu Hașdeu” din Cahul, Sergiu Cornea te invită să aplici la studii la USC

Rectorul Universității de Stat „Bogdan Petriceicu Hașdeu” din Cahul, Sergiu Cornea te invită să aplici la studii la USC

Universitatea „B.P.Hașdeu” din Cahul, este una din cele mai tinere universități din Republica Moldova. Deși are mai puțin de 3 decenii de la înființarea sa, universitatea este considerată una din cele mai dinamice universități din țară. Rectorul universității afirmă că încearcă să lucreze, să coopereze, să concureze cu celelalte universități de pe piața educațională din țara noastră și consideră că resursele materiale, umane pe care le au în prezent, le permit să facă față acestei concurențe.

„Universitatea noastră fiind mai tânără, nu are greutatea experienței de decenii la rând, și atunci mult mai simplu se pliază pe noile realități. Noi am inițiat ample procese de digitalizare a procesului educațional, încercăm să participăm la diverse proiecte cu caracter cultural, academic. Avem realații foarte bune cu piața muncii, încercând să adaptăm programele noastre educaționale la cerințele pieții muncii.

Publicitate

Regiunea de Sud fiind una foarte dinamică și în plină ascensiune, oferă posibilități absolvenților de a se angaja atât în secorul privat cât și în cel public. Majoritatea instituțiilor publice și private din regiunea de sud a RM, angajează absolvenții noștri.

Absolvenții liceelor și colegiilor sunt „prinși” într-un amplu proces de alegere. Cea mai importantă alegere în viața omului este alegerea viitoarei profesii, pentru că de ea depinde viitorul vostru. Dorind să vă facilitez procesul de alegere, vă invit la universitatea noastră. La cele 3 facultăți pe care le avem, avem un spectru larg de specialități. Vă îndemn să veniți la universitatea noastră și vă asigur că o să faceți o alegere bună.

Alege specialitatea care te reprezintă si fii student la tine #ACASĂ, alege #USC!

Pentru mai multe detalii  puteți accesa site-ul universității, sau puteți suna la numărul de telefon:  +(373-299) 2-24-81.

Alte date de contact ale Universității „B.P.Hașdeu” din Cahul:

*Acest articol este realizat în cadrul proiectului „Consolidarea capacităților instituționale de comunicare a Universității de Stat „Bogdan Petriceicu Hasdeu” din Cahul, ce se desfășoară cu suportul Proiectului „Eu4Moldova: Startup City Cahul” implementat de ATIC, cu asistența financiară a Uniunii Europene în parteneriat cu Suedia. Conținutul acestui material reprezintă opinia exclusivă a autorului și nu reflectă neapărat poziția finanțatorilor.

Cele mai populare

Agora

AGORA își propune să devină cea mai credibilă instituție media din Republica Moldova prin calitatea și diversitatea conținutului, să fie prima alegere a cititorilor pentru știrile și analizele online.

REȚELE SOCIALE

 • Facebook
 • Instagram
 • Youtube
 • Twitter
 • Telegram
 • RSS Feed

APLICAȚIE

 • App Store
 • Google Play
© 2023 Interact Media SRL
 • Mastercard
 • Visa
 • PayPal