Află de la Iulia Mândru cum e să fii student la USC! (VIDEO)

Află de la Iulia Mândru cum e să fii student la USC! (VIDEO)

Iulia este studentă la Universitatea „Bogdan Petriceicu Hasdeu” din Cahul, la specialitatea Business și Administrare, la facultatea de Inginerie, Economie și Științe Aplicate.

Am hotărât să îmi fac studiile acasă, să beneficiez de oportunitățile care sunt aici, să cunosc oamenii de aici, dar și mediul de afaceri din orașul Cahul. În cadrul acestor 3 ani de studii, am avut posibilitatea de a participa la diverse concursuri la nivel de țară, dar și anumite conferințe științifice din alte țări, programe de lansare a unei afaceri, acivități extra-curriculare din cadrul universității, care au contribuit la dezvoltarea aptitudinilor mele practice, nu doar teoretice.

Publicitate

În anul I de studii am participat la concursul „Azi student, mâine antreprenor”, în care am avut ocazia să câștigăm premiul 3. Datorită acestei experiențe am văzut cum sunt proiectele și care sunt etapele în lansarea unei afaceri. Un alt proiect, este programul  Start Up Accademy, am obținut bursa pentru viitor în 2019 și 2020, dar și alte concursuri la care am participat și împreună cu echipa am obținut rezultate remarcabile.

Este important ca studenții să vină să-și continuie studiile la USC, deoarece au diverse oportunități de a participa la diferite concursuri, deasemenea cadrul didactic profesionist, dar și tehnică și săli dotate pentru a face studii de calitate. Îndemn viitorii studenți să își facă studiile acasă, și anume la Universitatea „B.P.Hasdeu” din Cahul.

Alege specialitatea care te reprezintă și fii student la tine #ACASĂ, alege #USC! 

Dacă vreți să aflați mai multe detalii despre admitere și cum să aplici la studiile în cadrul universității, nu ezitați să accesați site-ul universității , sau puteți suna la numărul de telefon:  +(373-299) 2-24-81

Alte date de contact ale Universității „B.P.Hașdeu” din Cahul:

*Acest articol este realizat în cadrul proiectului „Consolidarea capacităților instituționale de comunicare a Universității de Stat „Bogdan Petriceicu Hasdeu” din Cahul, ce se desfășoară cu suportul Proiectului „Eu4Moldova: Startup City Cahul” implementat de ATIC, cu asistența financiară a Uniunii Europene în parteneriat cu Suedia. Conținutul acestui material reprezintă opinia exclusivă a autorului și nu reflectă neapărat poziția finanțatorilor.

Cele mai populare

Agora

AGORA își propune să devină cea mai credibilă instituție media din Republica Moldova prin calitatea și diversitatea conținutului, să fie prima alegere a cititorilor pentru știrile și analizele online.

REȚELE SOCIALE

 • Facebook
 • Instagram
 • Youtube
 • Twitter
 • Telegram
 • RSS Feed

APLICAȚIE

 • App Store
 • Google Play
© 2023 Interact Media SRL
 • Mastercard
 • Visa
 • PayPal