3 pași pentru a preveni sau a trata căderea părului. Produse cosmetice ce merită a fi incluse în rutina de îngrijire

3 pași pentru a preveni sau a trata căderea părului. Produse cosmetice ce merită a fi incluse în rutina de îngrijire

Subțierea firului de păr și căderea acestuia este foarte frecventă, întrucât pierdem, în medie, între 50 și 150 de fire în fiecare zi. Pe de altă parte, unele persoane se confruntă cu o cădere excesivă a părului, care poate fi cauzată de o varietate de factori, inclusiv ereditatea, schimbările hormonale, vârsta, nivelul de stres și chiar dieta. La primele semne este bine să urmați un tratament pentru a opri căderea părului, a-l revitaliza și a-i oferi un aspect sănătos de la rădăcini până la vârfuri.

Pentru a răspunde așteptărilor femeilor și bărbaților care se confruntă cu această problemă, compania de cosmetice Gerovital a inclus în gama H3 Derma+ produse hipoalergenice și de înaltă performanță, special create și adaptate pentru toate tipurile de păr.

Stimularea creșterii

Publicitate

Șamponul anticădere de la Gerovital H3 Derma+ oprește căderea excesivă. Formula sa are la bază Procapil-ul, un complex biologic activ care acționează asupra cauzelor ce provoacă căderea părului. Un alt element este Biocapigen-ul, un amestec de principii biologic-active care elimină cauzele ce pot provoca slăbirea părului. La rândul său, Extractul din rădăcina de Maca se utilizează în prevenirea căderii părului și protejarea părului împotriva stresului endogen și exogen.

Hrănire în profunzime

Tratamentul anticădere cu fiole din gama Gerovital H3 Derma+ acționează în profunzime, având în componența sa aminoacizi ce asigură elementele nutritive necesare celulelor; glucoza, care este o sursă indispensabilă de energie pentru metabolismul celular; vitaminele din grupa B(B5, B3, B6, B7), care reglează lipogeneza și cresc vitalitatea părului. Procapil®- ul, Apiginina şi

Acidul oleanolic fortifică și întinerește foliculul de păr, contribuind la prevenirea căderii părului atât pentru bărbați, cât și pentru femei.

Eliminarea mătreții

...

În cele mai multe cazuri, mătreața nu cauzează în mod direct căderea părului. Cu toate acestea, mâncărimea pe care o provoacă poate duce la rănirea foliculilor de păr, ducând în cele din urmă la căderea părului.

Șamponul antimătreață din gama H3 Derma+ de la Gerovital acționează asupra cauzelor ce duc la apariția mătreții. Cu un puternic efect calmant, antiinflamator, antiiritant, fără săpun, SLS, parabeni, coloranți, acesta asigură o spălare blândă, dar eficientă.

Gama Gerovital H3 Derma+ include, de asemenea, și produse cosmetice pentru pielea feței și corpului. Printre acestea se numără Crema dermoreparatoare, care vine în ajutorul pielii iritate și sensibile, regenerând-o și tratând micile traumatisme. Aceasta este eficientă inclusiv după intervențiile chirurgicale minore sau în caz de iritații sau leziuni superficiale.

...

Substanțele active exercită o intensă acțiune de restructurare a barierei de protecție a pielii prin creșterea biosintezei colagenului. Crema corectează liniile fine, ridurile și neregularitățile pielii, hidratează profund și tonifiază țesuturile.

Incluzând în rutina dumneavoastră de frumusețe aceste produse veți reuși să tratați pielea și părul, oferindu-le, în același timp, protecție și hidratare profundă.

Gerovital este astăzi unul dintre cele mai cunoscute branduri românești de cosmetice. Compania crează game de produse inovative, care și-au demonstrat eficiența în cadrul testelor.

Cele mai populare

Agora

AGORA își propune să devină cea mai credibilă instituție media din Republica Moldova prin calitatea și diversitatea conținutului, să fie prima alegere a cititorilor pentru știrile și analizele online.

REȚELE SOCIALE

 • Facebook
 • Instagram
 • Youtube
 • Twitter
 • Telegram
 • RSS Feed

APLICAȚIE

 • App Store
 • Google Play
© 2023 Interact Media SRL
 • Mastercard
 • Visa
 • PayPal