Ore numărate până la începerea vânzărilor de bilete la meciul FC Sheriff - Manchester United din grupele Ligii Europei. Iată prețurile

Ore numărate până la începerea vânzărilor de bilete la meciul FC Sheriff - Manchester United din grupele Ligii Europei. Iată prețurile

La 8 septembrie, începând cu orele 14:00, va fi dat startul vânzărilor de bilete la meciul FC Sheriff - Manchester United din grupele Ligii Europei. Federația Moldovenească de Fotbal, anunță condițiile de cumpărare a biletelor. Astfel, pe numele unei persoane poate fi procurat cel mult un bilet.

Biletele la meciul FC Sheriff - Manchester United vor putea fi accesate pe site-ul tickets.fmf.md, iar pentru locuitorii din stânga Nistrului, biletele vor putea fi procurate pe biletpmr.com. Prețul acestora variază de la 400 de lei la 1.600 de lei, în funcție de sectoarele tribunelor.

FMF atenționează doritorii că în ziua începerii vânzării biletelor, doar cei care se află în R. Moldova vor avea acces la site-urile pe care se fac vânzările, accesul fiind închis pentru toate celelalte țări. La fel, procurările vor fi posibile doar de pe carduri bancare moldovenești, în volum de cel mult patru bilete.

Publicitate

Mai mult, fiecare bilet va fi personalizat. Cumpărătorii sunt atenționați să introducă corect pentru fiecare deținător de bilet, nume, prenume și IDNP-ul. În cazul în care vor fi introduse aceleași date pentru mai multe bilete, persoanele riscă să-și piardă banii sau nu aibă acces pe teren în ziua meciului.

În plus, e nevoie de un document care să demonstreze identitatea deținătorului de bilet.

AGORA amintește că FC Sheriff Tiraspol s-a calificat în grupele Europa League pentru a cincea oară. Asta după ce portarul Dumitru Celeadnic a apărat patru lovituri de la 11 metri. În faza play-off tiraspolenii au învins campioana Armeniei, Pyunik Erevan, la seria loviturilor de departajare cu 3-2.

Menționăm că echipa de fotbal Sheriff este prima din Republica Moldova care a reușit performanța de a ajunge în faza grupelor Ligii Campionilor. Una dintre surprizele produse de tiraspoleni a fost victoria înregistrată pe Santiago Bernabeu împotriva legendarei Real Madrid, fapt care a uimit atât la nivel național, cât și internațional. Imediat după meciul de la Madrid opinia publică s-a împărțit în două tabere. Dacă unii s-au bucurat de victorie, alții au ținut să amintească de unde vin sursele de finanțare ale echipei din stânga Nistrului, dar și de legăturile ei cu regimul nerecunoscut de la Tiraspol.

Agora

AGORA își propune să devină cea mai credibilă instituție media din Republica Moldova prin calitatea și diversitatea conținutului, să fie prima alegere a cititorilor pentru știrile și analizele online.

REȚELE SOCIALE

 • Facebook
 • Instagram
 • Youtube
 • Twitter
 • Telegram
 • RSS Feed

APLICAȚIE

 • App Store
 • Google Play
© 2023 Interact Media SRL
 • Mastercard
 • Visa
 • PayPal