Biletele la meciul Sheriff – Manchester United se vând cu bătăi de cap. Microbiștii se plâng că au rămas fără tichete și fără bani. Reacția băncii unde FMF își are contul

Biletele la meciul Sheriff – Manchester United se vând cu bătăi de cap. Microbiștii se plâng că au rămas fără tichete și fără bani. Reacția băncii unde FMF își are contul

Suspendarea temporară a vânzărilor de bilete pentru meciul Sheriff – Manchester United a dat ieri mai multe bătăi de cap microbiștilor. Unii dintre aceștia se plâng că după ce au procurat biletul, banii de pe card au fost scoși, însă, tichetul așa și nu a fost oferit, pentru că tocmai în acel  moment a fost blocat site-ul. 

„Fratele meu nu are bilet și nici nu are bani pe cont. El a achitat exact atunci a căzut site-ul”, ne-a declarat o cititoare AGORA.

Publicitate

Într-un alt caz, o cititoare ne-a relatat că a procurat patru bilete, banii au fost transferați, iar informația despre tichetele achiziționate așa și nu a fost procesată. Mai grav e că, oamenii zic că au fost informați că pentru restituirea banilor, ar trebui să aștepte și până la 30 de zile, fără a avea biletele la mână.

„Noi am urmat întocmai procedura care a fost anunțată anterior, am făcut cont pe Tickets.fmf și când s-a dat start vânzărilor am rezervat patru bilete cu completarea datelor personale - nume, prenume, idnp. După a apărut suma pentru toate, am introdus datele cardului, a venit sms pentru confirmare, am urmat procedura și ne-a apărut un mesaj cu verde - “biletele au fost rezervate”, salvați. Și exact în momentul în care am vrut sa dam salvează, s-a blocat site-ul. Banii de pe card s-au extras, dar arată ca tranzacția e nefinalizata. Biletele nu au venit. Pe mail nu am primit nicio informație”, ne-a spus o altă cititoare AGORA.

L-am întrebat pe prim-vicepreședintele Moldindconbank, Victor Cibotaru, unde Federația Moldovenească de Fotbal, își are contul, dacă există cazuri în care microbiștii au oferit bani pentru achitarea biletelor, fără ca tichetele să le fie livrate. Însă, acesta a spus că așa ceva „nu e posibil”.

„Fluxul de vânzări a fost într-adevăr foarte mare, dar s-au întreprins toate măsurile necesare, pentru ca procesul să fie deblocat”, a declarat pentru AGORA Victor Cibotaru.

Menționăm că ieri, din motivul suprasolicitării sistemului de plată, vânzările de bilete online la meciul FC Sheriff - Manchester United au fost stopate. „Nu se reușea să se facă procesarea, inclusiv pe site-ul băncii, secțiunea e-commerce a fost blocată”, a precizat prim-vicepreședintele Moldindconbank.

Ulterior, a fost posibilă achitarea biletelor doar în două locații fizice din Chișinău, conform unui set de instrucțiuni afișate pe site-ul FMF. În final, problema a fost soluționată în jurul orei 20:35.

„Modulul de achitare online a biletelor a fost restabilit, însă sunt posibile dificultăți în efectuarea plăților. Vă rugăm să fiți răbdători, iar dacă plata nu a fost efectuată puteți încerca din nou mai târziu”, a comunicat ieri FMF.

Redacția a solicitat explicații de la șeful Departamentului comunicare a FMF Alexandru Grecu, însă, acesta ne-a spus că toate informațiile sunt pe site și a întrerupt apelul, fără să ne ofere posibilitatea de a adresa întrebări de precizare.

Amintim că startul vânzărilor de bilete la meciul FC Sheriff - Manchester United din grupele Ligii Europei a fost dat la 8 septembrie, începând cu orele 14:00. Între timp, biletele au început să fie vândute și pe site-urile de anunțuri.

Agora

AGORA își propune să devină cea mai credibilă instituție media din Republica Moldova prin calitatea și diversitatea conținutului, să fie prima alegere a cititorilor pentru știrile și analizele online.

REȚELE SOCIALE

 • Facebook
 • Instagram
 • Youtube
 • Twitter
 • Telegram
 • RSS Feed

APLICAȚIE

 • App Store
 • Google Play
© 2023 Interact Media SRL
 • Mastercard
 • Visa
 • PayPal