„Unul din lucrurile greu de înțeles este că indiferent cât studiezi o limbă, vorbitorii nativi au din start un avantaj. De exemplu, în câteva secunde mi-am dat seama că „presupusa dovadă de corupție a fost falsă”, menționează bloggerul. Mai mult decât atât, acesta declară că cel care i-a trimis scrisoarea liderului PLDM ar fi un fost șef de staff a președintelui Clinton, Jeremy Rosner.

În continuare, acesta enumeră câteva greșeli care ar dovedi, potrivit autorului că textul nu ar aparține unei asemenea persoane ca Jeremy Rosner.

„Este doar o încercare tristă de a conecta PLDM cu firma Rodos, despre care sunt sigur că este implicată în furtul băncilor din Moldova. Chiar credea că asta ar merge? PLDM deja a răspuns dar eu după ce am citit a trebuit să o pun la o parte. Este prea amuzantă”, mai menționează acesta.

 

Scriem pentru tine. Vrei să ne susții? Sprijinul cititorilor noștri este esențial pentru a putea face în continuare jurnalism independent, iar noi vrem să continuăm cu același curaj și dedicație. Susține redacția AGORA cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon. Îți mulțumim!