Podcastul „Azi e vinerea” | S-au întâlnit într-o ediție Usatîi, Arestovici și Alaiba, cu H&M

Podcastul „Azi e vinerea” | S-au întâlnit într-o ediție Usatîi, Arestovici și Alaiba, cu H&M

„Azi e vinerea”, și în formă de zi a săptămânii, și în forma unui podcast dezinhibat AGORA despre cele mai importante știri ale săptămânii. De luni până azi, acestea au fost selectate cu religiozitate, dar comentate pe alocuri neortodox, de redactoarea șefă AGORA Victoria Dumbravă și editoarea pe subiecte de autor Felicia Nedzelschi. Iar săptămâna asta a început și s-a încheiat sub zodia Giurgileștiului, acolo unde mocnește ceva la propriu și la figurat. De asemenea, am discutat despre plecarea lui Arestovici, H&M, de ce nu trebuie să ții lei acasă (inclusiv lei de hârtie) și despre...sfârcuri. 

În această ediție veți găsi selecția noastră subiectivă a celor mai importante știri, iar pentru comoditatea voastră vi le prezentăm și aici, în ordinea apariției în podcast.

  1. Un rezervor cu peste o mie de tone de cereale s-a prăbușit, după ce a luat foc. Cauza ar fi încălcarea condițiilor de păstrare (FOTO)
  2. 200 de mii de lei, despăgubiri pentru tânăra care a avortat în baia Institutului Mamei și Copilului. Avocat: Este primul caz de achitare a prejudiciului moral pentru violență obstetrică
  3. Trei cazuri de Kraken, depistate oficial în Republica Moldova. Ce prezintă noua formă a virusului COVID-19
  4. „Istoria dubioasă” a puiului de leu văzut la Palanca. Șeful secției Protecția Animalelor denunță ilegalitatea cazului și probleme în legislație
  5. Alexii Arestovici a demisionat din funcția de consilier prezidențial: „O greșeală de principiu înseamnă demisia”
  6. 2.000 de cazuri cu devieri de la gradul de vulnerabilitate energetică în facturile de la gaz. Moldovagaz pasează responsabilitatea către Ministerul Muncii
  7. Hotărâre CtEDO: Familiile formate din persoane de același sex trebuie recunoscute și protejate de toate țările din Consiliul Europei
  8. Percheziții la cel mai mare importator de carne din Moldova. Ar fi fost depistate produse contaminate cu bacterii
  9. Șefia Ministerului de Interne din Ucraina a decedat într-un accident aviatic. UPDATE: Bilanțul deceselor se ridică la 18 persoane, dintre care 3 copii (VIDEO)
  10. Renato Usatîi revine în politică. Fostul primar de Bălți anunță un restart al Partidului Nostru
  11. Prim-ministra Noii Zeelande, Jacinda Ardern, demisionează înainte de alegeri: „Am dat totul din mine”
  12. În rând cu lumea: După H&M, Alaiba vrea să aducă și Uber în Moldova
  13. Facebook și Instagram vor renunța la interdicția discriminatorie privind pozele topless

  Publicitate

  Pe final, AGORA reamintește că un podcast al redacției noastre a fost premiat la Gala premiilor „Jurnaliștii anului 2022”. „Cel mai bun podcast” i-a revenit lui Alex Gurdila, autorul podcastului „Prepare for Future”. Odată cu premiul primit de Alex Gurdila, AGORA devine redacția cu două mere pentru podcast, precedentul fiind acordat în 2019 pentru „Bilet în Parlament” cu Felicia Nedzelschi și Ștefan Grigorița.

  Agora

  AGORA își propune să devină cea mai credibilă instituție media din Republica Moldova prin calitatea și diversitatea conținutului, să fie prima alegere a cititorilor pentru știrile și analizele online.

  REȚELE SOCIALE

  • Facebook
  • Instagram
  • Youtube
  • Twitter
  • Telegram
  • RSS Feed

  APLICAȚIE

  • App Store
  • Google Play
  © 2023 Interact Media SRL
  • Mastercard
  • Visa
  • PayPal