În apărarea consumatorilor: Ce pot face cei care presupun că ar fi fost nedreptățiți de BISMOBIL KITCHEN

În apărarea consumatorilor: Ce pot face cei care presupun că ar fi fost nedreptățiți de BISMOBIL KITCHEN

Inspectoratul de Stat pentru Supravegherea Produselor Nealimentare și Protecția Consumatorilor (ISSPNPC) suspectează posibile acte de înșelătorie față de consumatorii care au încheiat contracte cu compania Kitchen Shop SRL, executor cu denumirea brandului pe piață BISMOBIL KITCHEN, care confecționa mobilă la comanda. Iată ce trebuie să întreprindă consumatorii ca să-și apere drepturile în astfel de cazuri. 

ISSPNPC dă asigurări că monitorizează situația creată și este dispus să ofere consultanță gratuită consumatorilor. Instituția menționează că în adresa Inspectoratului a parvenit deja o reclamație din partea unui consumator în legătură cu constatarea clauzelor abuzive în contractul de producere/livrare a bucătăriei, fapt pentru care, va fi citat BISMOBIL KITCHEN pentru depunerea explicațiilor și impunerea măsurilor necesare pentru protejarea intereselor economice ale consumatorilor în conformitate cu legislația în vigoare.

„În cazul în care vi s-au încălcat drepturile, nu ezitați să sesizați ISSPNPC sau să telefonați la 022 51 51 51 pentru consultanță”, notează ISSPNPC.

Publicitate

Precizăm că, între timp, oamenii legii au postat imagini video de la reținerea fondatorului companiei de fabricare a mobilei. Acesta este reținut pentru 20 de zile pentru escrocherie.

Menționăm că potrivit reprezentanților IGP, împotriva companiei și a directorului acestuia Mihail Șaran au fost înregistrate 15 plângeri din partea clienților.

Compania este învinuită că a încetat să mai răspundă la apelurile telefonice ale clienților, după ce aceștia ar fi achitat serviciile companiei, iar comenzile nu au fost realizate.

Presa din România scria anterior că, sute de oameni au rămas fără mii de euro și fără bucătării, prejudiciul fiind de sute de mii de euro, după ce magazinele Bismobil Kitchen din toată țara au fost închise. Reprezentanții firmei sunt de negăsit, iar autoritățile, neputincioase și incredibil de lente, ridică din umeri.

Brandul Bismobil Kitchen provine din Republica Moldova și avea 14 magazine în toată România, cu showroomuri deschise în București (2 magazine), Cluj, Iași, Timișoara, Sibiu, Oradea, Târgu-Mures, Pitești și Galați, precum și în străinătate, în Spania, Bulgaria, Republica Moldova.

Cele mai populare

Agora

AGORA își propune să devină cea mai credibilă instituție media din Republica Moldova prin calitatea și diversitatea conținutului, să fie prima alegere a cititorilor pentru știrile și analizele online.

REȚELE SOCIALE

 • Facebook
 • Instagram
 • Youtube
 • Twitter
 • Telegram
 • RSS Feed

APLICAȚIE

 • App Store
 • Google Play
© 2023 Interact Media SRL
 • Mastercard
 • Visa
 • PayPal