Poliția vine cu precizări despre moartea actorului Ștefan Bouroșu: „Medicul curant a confirmat starea de depresie”

Poliția vine cu precizări despre moartea actorului Ștefan Bouroșu: „Medicul curant a confirmat starea de depresie”

Poliția examinează versiunea de suicid în cazul tânărului găsit decedat la data de 22 ianuarie, într-un apartament din centrul capitalei, fără a oferi alte detalii despre anchetă. Oamenii legii susțin că au audiat și medicul curant care a confirmat starea de depresie din ultima vreme a acestuia.

Potrivit Poliției, în cadrul cercetării la fața locului s-a constatat că ambele uși erau încuiate pe interior, cu cheia în yală, geamurile la fel fiind închise, fiind nevoie de intervenția IGSU pentru a debloca ușile în prezența tatălui victimei.

Totodată, oamenii legii precizează că medicul legist nu a depistat urme de moarte violentă, urmând a fi expediată ulterior expertiza medico-legală.

Publicitate

„Experții din cadrul Centrului tehnico-criminalistic și expertize judiciare (CTCEJ) au efectuat toate măsurile ce se impun în vederea ridicării și acumulării tuturor probelor pe cazul dat. Aceștia au stabilit că bărbatul locuia de unul singur, urme de pătrundere sau de acces în locuință nu au fost depistate și nici amprente străine. Vom reveni cu detalii odată cu avansarea anchetei”, comunică IGP.

Amintim că, un bărbat în vârstă de 32 de ani a fost găsit mort, cu mâinile legate la spate, într-un apartament din municipiul Chișinău. Potrivit surselor AGORA, ar fi vorba despre actorul Ștefan Bouroșu.

Ștefan Bouroșu a activat la Teatrul Național Eugene Ionesco (până în anul 2017. Actorul a jucat în piesele „Oscar și tanti Roz” și „Drept ca o linie”.

Citește și: EDITORIAL | Avem nevoie de adevăr și... de o anchetă corectă

____________

Redacția AGORA amintește că în Republica Moldova sunt 40 de Centre Comunitare de Sănătate Mintală (CCSM), amplasate în toate regiunile țării. Acestea oferă diverse servicii – de la consilierea psihologică la consultația psihiatrului. Adresarea la un profesionist din cadrul acestor centre este gratuită, confidențială și în apropierea locului de trai. Pentru a găsi un specialist, accesează platforma unică, dedicată campaniei – www.cumtesimtiazi.md. Mai multe informații despre activitatea acestor centre găsiți și AICI.

De asemenea, pentru susținere emoțională, persoanele pot apela Linia Verde Prevenire Suicid” - 060806623 sau chatul anonim pe www.pentruviata.md - în zilele de lucru între 19.00-21.00.

Recomandăm și: Cum activează Centrele Comunitare de Sănătate Mintală și cine se poate adresa după ajutor (CARDURI)

Cele mai populare

Agora

AGORA își propune să devină cea mai credibilă instituție media din Republica Moldova prin calitatea și diversitatea conținutului, să fie prima alegere a cititorilor pentru știrile și analizele online.

REȚELE SOCIALE

 • Facebook
 • Instagram
 • Youtube
 • Twitter
 • Telegram
 • RSS Feed

APLICAȚIE

 • App Store
 • Google Play
© 2023 Interact Media SRL
 • Mastercard
 • Visa
 • PayPal