Podcastul „Azi e vinerea” | Miroase a ars la Bismobil Kitchen, emisiunea „Iartă-mă” în justiție și care-i sportul nostru național (VIDEO)

Podcastul „Azi e vinerea” | Miroase a ars la Bismobil Kitchen, emisiunea „Iartă-mă” în justiție și care-i sportul nostru național (VIDEO)

Podcastul AGORA „Azi e vinerea” revine în căștile voastre, cu redactoarea șefă AGORA Victoria Dumbravă și editoarea pe subiecte de autor Felicia Nedzelschi. Analizăm principalele știri ale săptămânii și glumim pe unde putem despre subiecte serioase. Săptămâna asta o începem cu vești de la Giurgiulești, continuăm cu scandalul Bismobil Kitchen, discutând cu una dintre clientele păgubașe ale companiei, trecem cu veselie prin câteva decizii ale justiției noastre și încheiem cu o veste bună.

În această ediție veți găsi selecția noastră subiectivă a celor mai importante știri, iar pentru comoditatea voastră vi le prezentăm și aici, în ordinea apariției în podcast.

 1. Ce mocnește la Giurgiulești: Cum a ajuns o instalație fără autorizație să pună pe jar întreaga țară
 2. Fondatorul „Bismobil Kitchen” a fost reținut în timp ce încerca să părăsească țara
 3. Poliția vine cu precizări despre moartea actorului Ștefan Bouroșu: „Medicul curant a confirmat starea de depresie”
 4. Minor din Căușeni, sechestrat și bătut de miliția din Bender. Ce s-a întâmplat cu acesta pe teritoriul Transnistriei (VIDEO)
 5. Perchezițiile de la AIPA: Șase persoane au fost reținute, iar alte șase sunt cercetate în libertate. Schemele depistate de oamenii legii
 6.  Mai mulți ex-angajați ai BNM, printre care fosta viceguvernatoare Emma Tăbîrță, achitați în dosarul „Laundromat”. Procurorii nu vor contesta decizia
 7. Dosarul deputaților transfugi, clasat după trei ani de investigație din lipsă de probe
 8. Oamenii legii au încheiat urmărirea penală în privința lui Gheorghe Cavcaliuc, în dosarele Petic și Verbițchi
 9. Sechestru pe locuință și pe 800.000 de lei în dosarul în care e vizat Constantin Țuțu. Fostul deputat, obligat să se prezinte la ședințele de judecată
 10. Ultima oră! Ministrul Justiției se pronunță pentru anularea concursului pentru șefia PCCOCS
 11. Mai multe puncte de consum ale Apă-Canal, deconectate de la energie electrică. Ceban: „Mirosul urât va reapărea în capitală”
 12. Percheziții la Vulcănești: Oamenii legii au ridicat mai multe arme și muniții (VIDEO)
 13. Moldovenii din patru țări vor putea primi pașapoartele la adresa solicitată

Publicitate

Pe final, AGORA reamintește că un podcast al redacției noastre a fost premiat la Gala premiilor „Jurnaliștii anului 2022”. „Cel mai bun podcast” i-a revenit lui Alex Gurdila, autorul podcastului „Prepare for Future”. Odată cu premiul primit de Alex Gurdila, AGORA devine redacția cu două mere pentru podcast, precedentul fiind acordat în 2019 pentru „Bilet în Parlament” cu Felicia Nedzelschi și Ștefan Grigorița.

   Cele mai populare

   Agora

   AGORA își propune să devină cea mai credibilă instituție media din Republica Moldova prin calitatea și diversitatea conținutului, să fie prima alegere a cititorilor pentru știrile și analizele online.

   REȚELE SOCIALE

   • Facebook
   • Instagram
   • Youtube
   • Twitter
   • Telegram
   • RSS Feed

   APLICAȚIE

   • App Store
   • Google Play
   © 2023 Interact Media SRL
   • Mastercard
   • Visa
   • PayPal