Lapmol: produse lactate veritabile autohtone

Lapmol: produse lactate veritabile autohtone

De 25 de ani, compania Lapmol, producătoarea lactatelor Căsuța Mea și Big Lapik, produce și oferă zilnic consumatorului peste 90 de produse, obținute din aproximativ 100.000 de litri de lapte zilnic.

Lapmol este unul dintre cei mai importanți producători de lactate din Republica Moldova. Misiunea principală a companiei este să păstreze gustul tradițional și toate proprietățile laptelui de casă, iar pentru asta cresc constant numărul de ferme partenere. Laptele pentru produsele Lapmol este sută la sută autohton! O spune și numele companiei, care provine de la cele două cuvinte: LAPte și MOLdovenesc.

...

Publicitate

În prezent, Lapmol dispune de trei fabrici - la Călărași (lapte pasteurizat, chefir, iaurt, cașcaval și smântână), la Lipcani (unt și lapte praf) și o fabrică foarte tânără în s. Bardar (brânzeturi moi, suluguni, mozzarella). Fabricile sunt dotate cu echipamente moderne și tehnologie de ultimă generație, fabricate în Germania și în Republica Cehă, acestea fiind modernizate în mod constant la toate întreprinderile din cadrul companiei. Laboratorul fabricii monitorizează calitatea și siguranța produselor lactate la fiecare etapă, iar metodele de control al calității sunt îmbunătățite în permanență. Producția Lapmol este certificată în conformitate cu standardul internațional de calitate și siguranță alimentară HACCP. În prezent, în cadrul companiei lucrează peste 400 de angajați.

Căsuța Mea – Lactate din cel mai bun lapte

Brandul Căsuța Mea a fost lansat în 2002 și, timp de 20 de ani, a reușit să câștige încrederea consumatorilor.

Căsuța Mea - este o gamă de produse obținute din laptele natural, așa cum îl primim de la văcuțe. Toate produsele sunt fabricate din lapte de cea mai înaltă calitate, așa cum ni-l oferă vacile noastre din cele peste 50 de ferme ecologice din diferite regiuni ale țării. Vaci cu randament înalt, datorită cărora, putem oferi consumatorilor noștri lactate produse din cel mai bun lapte natural, păstrând cu grijă proprietățile benefice ale acestuia cu ajutorul tehnologiilor moderne.

Lapte tradițional, chefir, smântănă, brânză și unt de vaci cu diferit conținut de grăsime. Iar asta nu e tot! Compania creează și produce noi tipuri de produse lactate, cum ar fi chefirul cu fermenți și bifidobacterii, produs din lapte de cea mai înaltă calitate.

Suplimentar la gama tradițională de produse lactate, compania oferă produse de brânză tare și moale în diferite variante. Suluguni cu legume uscate, cu usturoi și mărar, iar pentru cei care preferă mai picant - cu ardei și muștar. Alte două produse noi - iaurtul natural și un produs ultramodern smoothie, care răspunde nevoilor unei societăți moderne și satisface necesitățile oamenilor care duc un mod de viață sănătos.Ai ocazia să alegi între două arome naturale: căpșuni și mango.

...

Produsele Căsuța Mea sunt bogate în microelemente de care organismul uman are nevoie: calciu, fosfor, proteine, vitaminele A, B2, B12. Este bine știut: produsele lactate conțin bacterii cu proprietăți benefice. Acești mici prieteni ai oamenilor contribuie la digestie și sunt eficienți pentru stimularea sistemului imunitar.

Căsuța Mea nu doar produce și vinde produse lactate naturale. Pas cu pas, am creat o lume virtuală în care fiecare gospodină poate găsi rețete cu produse lactate pentru toate gusturile, pentru fiecare zi și pentru evenimente deosebite.

...

Pe site-ul nostru, casutamea.md, punem la dispoziție peste 600 de rețete pentru o varietate de bucate delicioase. De asemenea, idei interesante în materie de culinărie găsiți și pe paginile noastre de Facebook și Instagram.

Big Lapik – mereu gustos și natural!

Gutos și natural, brânzica dulce este produsul preferat al multor copii și adulți. Sub brandul Big Lapik, companía Lapmol produce aproximativ 25 de tipuri de brânzeturi naturale cu și fără glazură. La baza produsului este brânza moale naturală și des glazura de ciocolată, iar umplutura este pentru orice gust: ciocolată sau lapte condensat, gemuri, cacao, bucăți de fructe, nuci, fructe confiati, biscuiți, nucă de cocos etc.

Brânzica dulce este un produs asimilat ușor și rapid de către organism. Aceasta conține vitaminele A, B, C și D, precum și minerale, zaharuri care vă oferă energie și o bună dispozitie. Hrănitoare și nutritivă, brânzica dulce poate înlocui dulciurile obișnuite și poate fi o gustare perfectă pentru cei mici și adulți.

...

În contextul unei alegeri vaste de produse în magazine, satisfacția și aprecierea consumatorilor ce aleg produsele noastre este cea mai mare răsplată pe care o putem primi. Compania Lapmol, împreună cu cei peste 400 de angajați, își asumă în fiecare zi responsabilitatea să ofere clienților cele mai bune produse lactate, făcute din cel mai bun lapte natural.

Cele mai populare

Agora

AGORA își propune să devină cea mai credibilă instituție media din Republica Moldova prin calitatea și diversitatea conținutului, să fie prima alegere a cititorilor pentru știrile și analizele online.

REȚELE SOCIALE

 • Facebook
 • Instagram
 • Youtube
 • Twitter
 • Telegram
 • RSS Feed

APLICAȚIE

 • App Store
 • Google Play
© 2023 Interact Media SRL
 • Mastercard
 • Visa
 • PayPal