Petrom îți economisește timpul. Plătește facturile în timp ce faci plinul

Petrom îți economisește timpul. Plătește facturile în timp ce faci plinul

Fiecare al doilea șofer merge la benzinărie nu doar pentru a-și face plinul, arată studiile recente. În prezent, o stație PECO e departe de ce a fost odată, iar procurarea carburanților, a cafelei de dimineață sau a unor gustări sunt doar trei dintre multiplele lucruri pe care le poți face aici. În stațiile Petrom Moldova, ai acces exclusiv la alte peste 270 de servicii utile, care te vor ajuta să-ți economisești timpul.

Datorită amplasării comode, a programului de lucru 24/7, răspândirii în întreaga țară, stațiile Petrom Moldova au devenit adevărate centre de servicii adiționale pentru șoferi și nu numai.

Datorită implementării proiectului Servicii Petrom, aici poți achita facturile pentru utilități, face transferuri bănești și beneficia de alte servicii, care, până nu demult, țineau doar de instituțiile financiare. Dar să le luăm pe rând.

Publicitate

Transfer de bani

La Petrom, ai posibilitatea să transferi și să primești bani oriunde în Moldova, prin intermediul unui serviciu rapid, simplu și sigur - Leu Transfer.

Pentru a face un transfer intern sunt necesare doar numerele de telefon ale persoanei care transmite și a celei care primește banii. După ce banii sunt expediați, aceștia vor putea fi recepționați de către beneficiar în doar câteva minute. Beneficiarul va fi informat despre transmiterea banilor prin intermediul unui SMS (mesajul va conține și un cod unic OTP).

Transferurile de bani pot fi efectuate doar în lei moldovenești, 24/7, în orice stație din rețeaua Petrom Moldova. Suma maximă ce poate fi transferată printr-o singură tranzacție este de două mii de lei. O singură persoană poate efectua până la cinci tranzacții pe zi.

Plăți utilități

În stațiile Petrom poți efectua plățile pentru peste 50 de operatori de servicii comunale, servicii internet, TV și telefonie, servicii de pază etc. Combinând această necesitate cu savurarea unei cafele, nu doar economisești timpul, dar și îl petreci cu plăcere.

Vinieta și rovinieta

Pentru cei care călătoresc mult, achiziționarea vinietei sau rovinietei nu mai este o problemă și nu necesită deplasări în plus. Acestea pot fi procurate în orice stație Petrom Moldova, foarte simplu și rapid, inclusiv prin intermediul cardului Routex.

Suplinire cont telefonie mobilă

Cu Petrom, acum e și mai simplu să suplinești contul pentru telefonia mobilă. Casierul te poate ajuta oricând să faci plățile pentru numerele de telefon ale tuturor companiilor de telecomunicație din Moldova.

Plăți de stat

Economisește timp și intră în stațiile Petrom pentru a face plățile de stat. În orice stație Petrom ai posibilitatea să plătești simplu și rapid impozite, amenzi sau diferite taxe.

Achitare și solicitare credite

Achitarea ratelor lunare pentru credite a devenit mult mai simplă. La Petrom, poți face aceste plăți în doar câteva minute, după serviciu sau în timp ce faci o oprire la un drum lung.

Totodată, la Petrom poți solicita la orice oră un împrumut de până la cinci mii de lei, iar banii vor fi eliberați în doar câteva minute. Dacă ai nevoie de o sumă între cinci mii și 20 0000 lei, o poți solicita în intervalul 09:00-17:00.

Plăți servicii de turism

Dacă îți planifici o călătorie, la Petrom poți face plățile pentru biletele de avion sau hotelul ales.

Achitare servicii de asigurări

Efectuează plățile pentru asigurări în orice stație Petrom, în doar câteva minute.

Adițional tuturor posibilităților despre care am vorbit mai sus, Serviciile Petrom îți permit să suplinești portofelele electronice, să achiți cumpărăturile online, să efectuezi donații și plăți pentru rețelele sociale.

Pentru a beneficia de toate Serviciile Petrom, adresează-te casierilor, care te vor ajuta cu drag să efectuezi tranzacțiile.

Drum bun și economisește timp cu Serviciile Petrom!

Cele mai populare

Agora

AGORA își propune să devină cea mai credibilă instituție media din Republica Moldova prin calitatea și diversitatea conținutului, să fie prima alegere a cititorilor pentru știrile și analizele online.

REȚELE SOCIALE

 • Facebook
 • Instagram
 • Youtube
 • Twitter
 • Telegram
 • RSS Feed

APLICAȚIE

 • App Store
 • Google Play
© 2023 Interact Media SRL
 • Mastercard
 • Visa
 • PayPal