Volvo XC60 Ocean Race Edition în Moldova: ofertă specială pentru o ediţie specială

Volvo XC60 Ocean Race Edition în Moldova: ofertă specială pentru o ediţie specială

Volvo Ocean Race e cursă maritimă formidabilă, care face parte de ani buni din filosofia Volvo. La fiecare trei ani echipaje a câte 9 oameni bine antrenaţi se îmbarchează la bordul unor iahturi şi cursează pe distanţe uriaşe în oceanele planetei, uneori aceste distanţe însumând peste 70,000 km! Ultima ediţie a competiţiei a avut loc de curând sfârşindu-se cu doar o lună în urmă, iar distribuitorul Volvo Cars Moldova şi-a dorit să marcheze acest eveniment cu o ofertă excepţională.

Deoarece menţionam că Volvo Ocean Race e parte inalienabilă din filosofia Volvo de multă vreme încoarce, producătorul suedez are şi o tradiţie frumoasă de a produce ediţii speciale Ocean Race pentru modelele sale. În cazul SUV-ului XC60, spre exemplu, ediţia Ocean Race e disponibilă în doar 4 culori, dintre care albastrul metalizat e dedicat exclusiv ediţiei Ocean Race. Pe lângă culorile special alese, ediţia Ocean Race vine cu mai multe elemente de design cu totul speciale - cortina portbagajului, spre exemplu, are harta Ocean Race imprimată pe ea, tapiţeria de piele a habitaclului are imprimată pe ea logo-ul Ocean Race, iar pe aripile laterale există embleme speciale Ocean Race. Până şi sistemul multimedia afişează emblema Ocean Race la pornire!

...

Publicitate
...

Ei bine, oferta specială a distribuitorului Volvo Cars în Moldova se referă tocmai la ediţia Ocean Race pentru crossover-ul Volvo XC60! Patru exemplare XC60, în toate cele patru culori posibile pentru ediţia Ocean Race, sunt oferite la un preţ special promoţional! Dacă în mod obişnuit, bifarea unei asemenea ediţii, cu tot cu dotările de la bord, ar însemna un preţ de 43,100 euro pentru Volvo XC60, atunci în cadrul promoţiei cele 4 exemplare sunt oferite la un preţ de38,900 euro!

Toate exemplarele sunt fabricate în 2015 şi sunt propulsate de un motor diesel D4, cu 5 cilindri în linie, de 2.4 litri. Motorul dezvoltă 190 CP şi 420 Nm, este cuplat la o cutie de viteze automată şi un sistem de tracţiune integrală. Pe lângă lista lungă de dotări de siguranţă oferite standard de Volvo, la care se mai adaugă şi alte dotări standard, ediţiile promoţionale includ întreg setul de dotări opţionale Ocean Race, unde se cuprind elementele originale de design, tapiţeria de piele, cadrane de bord cu afişaj digital, scaun şofer cu memorie, parbriz încălzit, şasiu cu setare spre confort Touring, sistem de alarmă Volvo Guard, senzor de ploaie, faruri adaptive bi-xenon, hayon acţionat electric, senzori de parcare faţă şi spate cu cameră video spate, încălzire autonomă a sistemului de circulare a combustibilului, sistem audio High Performance cu 8 difuzoare şi DVD/AUX/USB şi BlueToorh, cu ecran HD de 7 ţoli. Sunteţi bineveniţi în showroom-ul Volvo Moldova, situat pe bd. Cantemir 14, pentru a cunoaşte îndeaproape ediţiile Volvo XC60 Ocean Race. De asemenea, consultanţii Volvo Moldova vor fi bucuroşi să vă asiste şi la numărul de telefon 022-578-930.

...

...

P.

Agora

AGORA își propune să devină cea mai credibilă instituție media din Republica Moldova prin calitatea și diversitatea conținutului, să fie prima alegere a cititorilor pentru știrile și analizele online.

REȚELE SOCIALE

 • Facebook
 • Instagram
 • Youtube
 • Twitter
 • Telegram
 • RSS Feed

APLICAȚIE

 • App Store
 • Google Play
© 2023 Interact Media SRL
 • Mastercard
 • Visa
 • PayPal