(UPDATE: Ora 00.58) Pompierii par să nu facă față situației. Flăcările se extind cu repeziciune și au cuprins întreg acoperișul clădirii, atât pe segmentul de pe strada Pușkin între București și Sciusev, cât și aripa de pe București între Pușkin și Pârcălab.

(Ora 23.58) Un incendiu de proporții a izbucnit în această seară în Capitală. Flăcările au cuprins acoperișul unei clădiri situate la intersecția străzilor București și Pușkin. 

La parterul clădirii se află restaurantul Vatra Neamului și Carlsberg PUB. De asemenea, în incinta clădirii își au sediul mai multe companii private, asociații și agenții de publicitate.  

Focul a izbucnit aproximativ în jurul orei 23 și 25 de minute. La fața locului sunt șapte autospeciale.

Deocamdată nu se cunosc motivele izbucnirii incendiului, dar nu este exclus că un factor care a contribuit la extinderea flăcărilor au fost și temperaturile ridicate din ultima perioadă. 

Scriem pentru tine. Vrei să ne susții? Sprijinul cititorilor noștri este esențial pentru a putea face în continuare jurnalism independent, iar noi vrem să continuăm cu același curaj și dedicație. Susține redacția AGORA cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon. Îți mulțumim!