Cel mai important eveniment auto al anului se va desfășura pe 5 septembrie la Chișinău. Clubul Auto „OVERDRIVE” îi invită pe toți amatorii de senzații tari la „CUPA de DRAG RACING 2015”, unde vor fi prezenți piloți din Republica Moldova, Ucraina și România.

De asemenea, la eveniment vor participa persoane publice, inclusiv miniștri, directori de companii auto și dealeri oficiali. Organizatorii „DRAG CUP 2015” au estimat o prezență de peste 10.000 de persoane la evenimentele anterioare.

Precizăm că, drag racing-ul este un tip de curse auto/moto ce presupune întrecerea a 2 participanți concomitent pe o lungime de 1⁄4 sau 1 milă terestră. Se calculează cel mai bun timp la trecerea liniei de finiș și se anunță pilotul câștigător cu cel mai bun timp din concurs.

Invităm instituțiile media să promoveze evenimentul și să mediatizeze desfășurarea „DRAG CUP 2015”, care va avea loc pe 5 septembrie.

Doritorii de a participa la marele eveniment trebuie să se înregistreze, aici: http://app.overdrive.md/overdrive-drag-cup. Înregistrarea și achitarea taxei de participare este obligatorie. Piloții și automobilul care nu a fost înregistrat, până pe data de 31 August 2015, nu va fi admis la concurs.

Totodată, întrecerile între piloți se organizează pe clase și categorii prestabilite în baza unui
regulament: http://www.overdrive.md/Docs/Regulament_DragRacing_2015.pdf.

Amintim că, pe 18 iulie 2015 a fost lansat oficial Clubul Auto „OVERDRIVE”, care este primul club auto destinat pentru toți pasionații de automobile, motor sport și motoare din Republica Moldova.

Scriem pentru tine. Vrei să ne susții? Sprijinul cititorilor noștri este esențial pentru a putea face în continuare jurnalism independent, iar noi vrem să continuăm cu același curaj și dedicație. Susține redacția AGORA cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon. Îți mulțumim!