Grupul artiștilor care boicotează concertele pe 6 septembrie devine tot mai mare

Grupul artiștilor care boicotează concertele pe 6 septembrie devine tot mai mare

La moment patru arțiști au anunțat că nu vor participa la concertele preconizate pentru 6 septembrie, iar lista ar putea să fie completată și de alți interpreți.

După anunțul publicat de Ștefan Bănică Jr., prin care artistul își anunța refuzul de a participa la concertul organizat duminică, la Chișinău, de către o companie de telefonie mobilă, în această seară și Loredana Groza a anunțat că își contramandează participarea la concertul de duminică, planificat la Orhei.

„ Și eu sunt moldoveancă de-a voastră, vă iubesc și vă respect. Din păcate, nu pot cânta pentru voi duminica aceasta la Orhei, unde fusesem invitată la un concert în aer liber. Știu că sunt momente dificile pentru voi, însă nu îmi doresc ca muzica și spectacolul meu să devină un subiect de controversă politică. Vă promit, însă, că o să mă întorc la voi cu multă bucurie într-o zi mai liniștită și sper să mă primiți cu aceeași căldură și dragoste cu care m-ați întâmpinat de fiecare dată”, a comunicat Loredana, înrtr-un mesaj publicat pe o rețea socială.

Publicitate

Pasha Parfeni a anunțat pe pagina sa de Facebook că ”Ieri am luat decizia de a nu participa la concertul din 6 septembrie de la Moldexpo. Azi Ştefan Bănică Junior m-a făcut sa fiu absolut sigur ca am luat o decizie corectă. Îmi cer iertare dacă dezamagesc pe cineva din potenţialul public al concertului, dar nu puteam proceda altfel. Şi dacă de obicei nimic nu poate fi mai important in viaţa mea decât muzica, atunci de data aceasta muzica îmi miroase a intrigi politice ieftine.Va îndemn pe fiecare sa renunţaţi la muzica "pe degeaba" de duminică. Pe 6 septembrie ea chiar nu va avea valoare. Nu va lasati ademeniti, cu siguranţă vor mai fi posibilităţi sa va admiraţi artiştii preferaţi. Cred ca duminică, 6 septembrie, e ziua când alte valori au prioritate. Şi vreau sa cred ca e ziua schimbarilor”, a postat interpretul.

Adrian Ursu a făcut a anunțat fanii săi că „Pe 6 septembrie, nu cânt la concert! Ieri, am acceptat să cânt într-un concert ordinar pentru „Unite”. Astăzi, după atâtea comentarii și interpretări, (nu după Ștefan Bănică sau Loredana) dar încă de la 12.45, am confirmat că nu voi evolua în cadrul acestui concert din mai multe motive. Vreau să cânt, să aduc bucurie, să am posibilitate să dau familiei mele ceea de ce are nevoie și să mai reușesc să ajut pe alții, dar nu să fiu comentat/criticat (cum am mai fost) doar pentru că am apărut undeva. Dacă ar fi după mine, aș cânta și banii i-aș dona acestei fetițe, dar… P.S. Nu utilizați postarea mea pentru a-i convinge pe alți interpreți sau pentru a vă face promovare. Mai bine donați ceva bani pentru Teresa! Mai mult folos va fi! Merci!”, a mărturisit interpretul.

Internauții au asaltat cu comentarii și mesaje pe Dan Bălan, Alexandra Stan, dar și alți artiști, incluși în program pentru duminică, începând cu ora 11:00. O oră mai târziu după începerea concertului open-air, în PMAN urmează să aibă loc mitingul Platformei „Demnitate și Adevăr”.

Cele mai populare

Agora

AGORA își propune să devină cea mai credibilă instituție media din Republica Moldova prin calitatea și diversitatea conținutului, să fie prima alegere a cititorilor pentru știrile și analizele online.

REȚELE SOCIALE

 • Facebook
 • Instagram
 • Youtube
 • Twitter
 • Telegram
 • RSS Feed

APLICAȚIE

 • App Store
 • Google Play
© 2023 Interact Media SRL
 • Mastercard
 • Visa
 • PayPal