UNITE: Provocările violente și posibilele huiduieli i-au făcut pe interpreți să renunțe la concert

UNITE: Provocările violente și posibilele huiduieli i-au făcut pe interpreți să renunțe la concert

După ce mai bine de jumătate dintre interpreții care urmau să cânte în cadrul concertului organizat de UNITE au anunțat că renunță să urce pe scenă, compania a modificat programul. „În contextul controverselor nedorite apărute în presă și în mediul online cu referire la evenimentul public organizat de Unite, am decis să operăm anumite modificări în program pentru a fi înlăturate suspiciunile eronate, precum că acesta s-ar suprapune în mod intenționat cu acțiunea de protest din PMAN”, se arată într-un comunicat plasat pe site-ul UNITE.  

De asemenea, potrivit instituției motivul din care unii artiști au renunțat să participe la eveniment este faptul că ar urma sa fie provocări violente și ar urma sa fie huiduiți.

„Este o dezinformare pe care o consideram ‎regretabilă și o dezmințim categoric. Pentru a elimina aceste suspiciuni, am decis sa facem schimbări în program în așa fel în cât interpreții internaționali care au fost invitați să intre în scenă după orele 14.00. Astfel să nu se mai suprapună cu acțiunea de protest. La schimbarea programului am ținut cont și de doleanțele artiștilor, în special de ale celor care vin din străinătate și trebuie să părăsească țara noastră în seara aceleiași zile”, se mai spune în comunicat.

Publicitate

„Este e de datoria noastră să facem tot posibilul pentru ca cetățenii sa poată participa la ambele evenimente duminică, dacă doresc, și pentru a nu permite apariția unor noi confuzii si speculații nedorite”. UNITE.

Autor:

Amintim că Pentru astăzi compania Moldtelecom a anunțat că organizează un concert cu praticiparea mai multor interpreți naționali și internaționai cu ocazia lansării noilor abonamente UNITE. Evenimentul a fost calificat de o bună parte a societății civile și cetățeni drept un „șiretlic” menit să distragă atenția de la mitingul anunțat pentru aceeași zi de Platforma „Demnitate și Adevăr”. Drep urmare, mai bine de jumătate dintre interpreții care urmau să evolueze pe scena de la Moldexpo au anunțat că nu vor mai participa pentru că nu vor să devină un subiect de controversă politică. Concertul urma să înceapă la ora 11.00 și să se termine la ora 22.00.

Cele mai populare

Agora

AGORA își propune să devină cea mai credibilă instituție media din Republica Moldova prin calitatea și diversitatea conținutului, să fie prima alegere a cititorilor pentru știrile și analizele online.

REȚELE SOCIALE

 • Facebook
 • Instagram
 • Youtube
 • Twitter
 • Telegram
 • RSS Feed

APLICAȚIE

 • App Store
 • Google Play
© 2023 Interact Media SRL
 • Mastercard
 • Visa
 • PayPal