*Acest material este sponsorizat

FOTO. VIDEO. Compania RECONSCIVIL a inaugurat un nou bloc în sectorul Ciocana

FOTO. VIDEO. Compania RECONSCIVIL a inaugurat un nou bloc în sectorul Ciocana
Foto: reconscivil.com

Compania de construcții RECONSCIVIL a inaugurat un nou bloc locativ în sectorul Ciocana al Capitalei, de pe str. Ion Dumeniuc nr. 17. Cu acest prilej a fost organizată o ceremonie la care au fost invitaţi reprezentanţii ministerului de profil, autorităţile locale şi toţi beneficiarii, alături de rudele şi prietenii lor.

„Din acel moment când veți primi cheile, eu vă doresc să aveți o plăcere de la investiția făcută”, a spus directorul RECONSCIVIL, Valeriu Sufrai. 

„Sunt puține companii cu care Ciocana și municipiul Chișinăul se mândrește, în primul rând datorită profesionalismului celui care conduce această companie și echipei cu care lucrează. Nu am avut niciodată altercații cu cei care locuiesc aici, pentru că totul se face la patru ace, la cel mai înalt nivel”, a adăugat pretorul sectorului Ciocana, Galina Bostan.

Noua construcția are 12 nivele și o singură scară dotata cu lift. La primele două nivele sunt amplasate parcările subterane. Locatarii au la dispoziție 59 de apartamente cu 1, 2 și 3 odăi, iar în curte este amplasată o zonă de ohidnă pentru maturi și cea de joacă pentru copii. Exteriorul casei are o termoizolare sporită și un grad de rezistență seismică maximă pentru țara noastră - 8 grade pe scara Richter.

„Construcția s-a executat conform graficului, în tempouri rapide, însă nu în dauna calității. S-au folosit materiale de construcție ecologice care să permită un conform optim pentru investitorii noștri”, a spus șeful de șantier, Ion Iaconi. 

55 de locatari au primit mulțumiți cheile de la locuințe, iar încă șase apartamente își așteaptă stăpânii. Cei care și-au văzut noua casă au doar cuvinte de laudă.

FOTO. VIDEO. Compania RECONSCIVIL a inaugurat un nou bloc în sectorul CiocanaFOTO. VIDEO. Compania RECONSCIVIL a inaugurat un nou bloc în sectorul CiocanaFOTO. VIDEO. Compania RECONSCIVIL a inaugurat un nou bloc în sectorul CiocanaFOTO. VIDEO. Compania RECONSCIVIL a inaugurat un nou bloc în sectorul CiocanaFOTO. VIDEO. Compania RECONSCIVIL a inaugurat un nou bloc în sectorul CiocanaFOTO. VIDEO. Compania RECONSCIVIL a inaugurat un nou bloc în sectorul CiocanaFOTO. VIDEO. Compania RECONSCIVIL a inaugurat un nou bloc în sectorul CiocanaFOTO. VIDEO. Compania RECONSCIVIL a inaugurat un nou bloc în sectorul CiocanaFOTO. VIDEO. Compania RECONSCIVIL a inaugurat un nou bloc în sectorul CiocanaFOTO. VIDEO. Compania RECONSCIVIL a inaugurat un nou bloc în sectorul CiocanaFOTO. VIDEO. Compania RECONSCIVIL a inaugurat un nou bloc în sectorul CiocanaFOTO. VIDEO. Compania RECONSCIVIL a inaugurat un nou bloc în sectorul CiocanaFOTO. VIDEO. Compania RECONSCIVIL a inaugurat un nou bloc în sectorul CiocanaFOTO. VIDEO. Compania RECONSCIVIL a inaugurat un nou bloc în sectorul CiocanaFOTO. VIDEO. Compania RECONSCIVIL a inaugurat un nou bloc în sectorul CiocanaFOTO. VIDEO. Compania RECONSCIVIL a inaugurat un nou bloc în sectorul CiocanaFOTO. VIDEO. Compania RECONSCIVIL a inaugurat un nou bloc în sectorul CiocanaFOTO. VIDEO. Compania RECONSCIVIL a inaugurat un nou bloc în sectorul CiocanaFOTO. VIDEO. Compania RECONSCIVIL a inaugurat un nou bloc în sectorul CiocanaFOTO. VIDEO. Compania RECONSCIVIL a inaugurat un nou bloc în sectorul CiocanaFOTO. VIDEO. Compania RECONSCIVIL a inaugurat un nou bloc în sectorul CiocanaFOTO. VIDEO. Compania RECONSCIVIL a inaugurat un nou bloc în sectorul CiocanaFOTO. VIDEO. Compania RECONSCIVIL a inaugurat un nou bloc în sectorul Ciocana

„Este o senzație foarte plăcută când deschizi ușa și îți dai seama că este casa ta, apartamentul unde o să-ți creezi o familie, unde o să locuiești… Referitor la compania RECONSCIVIL: echipa este foarte receptivă, au dat casa în exploatare la timp, chiar mai devreme decât noi am sperat”, a spus o locatară.

„Fericirea mea nu are margini la momentul dat! Compania este foarte capabilă, cu recomandări foarte bune, și suntem mulțumiți că s-au ținut de cuvânt. S-a dat casa în exploatare exact cum a fost prevăzut în contract”, a spus o altă locatară.

Compania RECONSCIVIL are planuri mari, iar următorul proiect care va fi dat în exploatare va fi amplasat în vecinătate, pe strada Mircea cel Bătrân 46. „Noi în fiecare an ne străduim să fim mai buni, să facem mai calitativ, permanent căutăm să construim cu mai mare grad de pregătire, iar următoarea casă pe care o vom da, va fi „la cheie”, a spus Valeriu Sufrai. 

Compania de construcții RECONSCIVIL este prezentă de 15 ani pe piața construcțiilor civile și are peste 20 de proiecte finisate și date în exploatare.

P.

P.

Vezi și aceste știri
Cerul s-a făcut verde. Imagini cu furtuna neobișnuită din SUA (FOTO)

Cerul s-a făcut verde. Imagini cu furtuna neobișnuită din SUA (FOTO)

Rusia îndeamnă R. Moldova să aibă o poziție echilibrată cu privire la primirea ajutorului militar din Occident

Rusia îndeamnă R. Moldova să aibă o poziție echilibrată cu privire la primirea ajutorului militar din Occident

Ucraina se așteaptă să recolteze 50 de milioane de tone de cereale. O cantitate mai mare decât media pe ultimii cinci ani

Ucraina se așteaptă să recolteze 50 de milioane de tone de cereale. O cantitate mai mare decât media pe ultimii cinci ani

Advertoriale
Cum să cumperi o mașină în Europa și să o aduci în Moldova?

Cum să cumperi o mașină în Europa și să o aduci în Moldova?

Maib lansează alto – next level premium banking

Maib lansează alto – next level premium banking

Școala Profesională din Nisporeni este în așteptarea unui nou grup de elevi care vor studia meseria de cultivator-procesatori de bacifere

Școala Profesională din Nisporeni este în așteptarea unui nou grup de elevi care vor studia meseria de cultivator-procesatori de bacifere

E un efort pe care nu-l putem face
singuri, așa că te așteptăm alături de noi
EMISIUNI
 • Moldova, I am back! | Diana Adamciuc: „Diferența dintre Cluj și Chișinău este că, cel puțin în această țară, eu am sentimentul de «acasă»”
  Moldova, I am back! | Diana Adamciuc: „Diferența dintre Cluj și Chișinău este că, cel puțin în această țară, eu am sentimentul de «acasă»”
 • Copiii știu mai bine: Costum de baie „tigrovîi” și bani destui. De ce avem nevoie pentru o vacanță perfectă (VIDEO)
 • Copiii știu mai bine: „Scump, dom'le, scump!” (VIDEO)
 • Moldova, I am back! | Leo Zbancă: Mie îmi place cel mai mult acasă pentru că avem ce construi, avem la ce visa, avem unde ne porni și avem tare mult lucru (VIDEO)
 • Moldova, I am back! | Gheorghe și Tatiana Cîvîrjic au revenit după 20 de ani acasă și au pus bazele unei afaceri cu aur lichid (VIDEO)
Cele mai populare
 • 1
  Un deputat din PAS pleacă din Parlament. Iată motivul
 • 2
  Un moldovean originar din UTA Găgăuzia a decedat în războiul din Ucraina. Avea funcție de conducere în armata rusă
 • 3
  Moneda euro a coborât la cel mai scăzut nivel din 2002
 • 4
  Soluție pe ultima sută de metri? Ministerul Economiei plafonează rata dobânzii pentru programul „Prima Casă”
Canalul nostru de pe YouTube
Autentificare
Ai uitat parola?
Salvează articolul

Pentru a activa această opțiune, e nevoie să fii logat pe AGORA.

Articolele salvate pentru mai târziu, le vei putea găsi în profilul tău.

Urmărește subiectul

Pentru a activa această opțiune, e nevoie să fii logat pe AGORA.

Subiectele urmărite le vei putea găsi în profilul tău.