Potrivit lui Cheianu, în ochii protestatarilor se vede sfârșitul „bandiților de la guvernare”. Chiar dacă inițiatorii ar dori acum să pună punct manifestațiilor acest lucru nu ar fi susținut de protestatari.

„Protestele de azi și protestul care va avea loc duminică nu mai sunt conduse de Platformă. Acum poporul conduce cu Platforma. Poporul vrea rezultate. Pentru rezultate, poporul ori vă mănâncă pe voi (cei de le guvernare - n. r.), ori mănâncă Platforma. Duminică piața se va umple de oameni și vor fi 500 de corturi care nu vor mai sta în Piață, dar vor înconjura Guvernul ca nimeni să nu iasă și să nu intre. Atunci o să purtați negocieri în corturi”, a declarat Cheianu.

Amintim că la 6 septembrie 2015 Platforma Civică Demnitate și Adevăr a organizat al patrulea protest de amploare în Piața Marii Adunări Naționale. Sute de protestatari și-au instalat corturi în PMAN manifestându-și astfel nemulțumirea față de situația social-economică din țară. 

Scriem pentru tine. Vrei să ne susții? Sprijinul cititorilor noștri este esențial pentru a putea face în continuare jurnalism independent, iar noi vrem să continuăm cu același curaj și dedicație. Susține redacția AGORA cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon. Îți mulțumim!