The Hungry Partier: Cinci motive pentru care un turist ar trebui să viziteze Moldova

The Hungry Partier: Cinci motive pentru care un turist ar trebui să viziteze Moldova

Republica Moldova este un loc foarte interesant și cu siguranță una dintre cele mai evitate țări de turiști din Europa. Bloggerul călător, Drew Binsky a vizitat țara noastră și a enumerat cinci motive pentru care un turist ar trebui să viziteze Moldova pe thehungrypartier.com, citat de Agora.

1. Accesibilitatea prețurilor — Republica Moldova este fără doar și poate cea mai ieftină țară din Europa. M-am dus într-un bar și am comandat un rom, o sticlă de cola și o bere pentru prietenul meu la doar 38 lei total (mai puțin de 2 dolari per total). Taxiurile nu sunt scumpe, nu vei plăti mai mult de 2 - 3 dolari de la un capăt al orașului în altul. Într-o dimineață, pentru micul dejun (omletă, banană și cafea) am achitat mai puțin de un dolar. Dacă vrei un SIM pentru telefon vei plăti circa 3 dolari pe lună și oferta inclusă îți va fi îndeajuns.2. Vinul - pe locul doi după Italia, Moldova este cunoscută prin cele mai selecte vinuri în Europa. Nu sunt expert în vinuri, dar mi-a plăcut vinul pe care l-am băut în Moldova. Am vizitat vinăria Château Vartely cu prietena mea Svetlana și am gustat unul dintre cele mai incredibile vinuri albe din lume.3. Fructe — Fructele moldovenești sunt incredibile. Moldova are reputația a țării în care se cresc cele mai naturale fructe în Europa. Și credeți-mă — ele au fost foarte delicioase!4. Oameni frumoși - Am crezut că sârbii și românii sunt cei mai frumoși oameni din Europa de est…. Până nu am ajuns în Moldova. La sigur, vorbesc despre moldovence.5. Mix de culturi — Moldova este un mare mix de culturi și se află în mijlocul ideologiilor vestice și estice. Acest lucru face țara mai interesantă pentru a o explora și pentru faptul că nu știi niciodată ce vei întâlni în următorul moment. Veți vedea unele lucruri ciudate dar este parte din ceea ce o face pe Moldova să fie unică.Părțile negative - majoritatea oamenilor nu sunt foarte prietenoși și nu sar în ajutor. De fiecare dată când i-am întrebat direcția, doar se holbau la mine de parcă aș fi nebun. Într-o zi, mi-a luat două ore la oficiul poștal să trimit un colat acasă, iar servicii prestate clienților lasă de dorit. De fiecare dată când am fost într-un restaurant sau o cafenea, am fost nevoit să chem chelnerul de 5 ori doar să-mi ia comanda, sau să-mi aducă factura.Cu toate acestea, vă sugerez să faceți o excursie în Republica Moldova, deoarece este o experiență unică care nu se poate obține în altă parte în Europa. Și cred că Moldova în următorii 5 ani va fi o destinație turistică populară.

Publicitate

Cele mai populare

Agora

AGORA își propune să devină cea mai credibilă instituție media din Republica Moldova prin calitatea și diversitatea conținutului, să fie prima alegere a cititorilor pentru știrile și analizele online.

REȚELE SOCIALE

 • Facebook
 • Instagram
 • Youtube
 • Twitter
 • Telegram
 • RSS Feed

APLICAȚIE

 • App Store
 • Google Play
© 2023 Interact Media SRL
 • Mastercard
 • Visa
 • PayPal